Match result

Season 14, Barrage
Team badge
Ogre Town Shitters

gate: 23 000
3 TD score 2
6
 (1)
cas score
(kills)
2
(0) 
after overtime
and shoot-out
Team badge
Star Wreckers

     

profile Rekkis
profile Smurf 'n' Turf
profile Rip Lacement
TD Scorers
profile Ta-daa!
profile Ltn. Nyrkinruoka
     
Foulers (no cas)

profile Rekkis
profile Frank "Salamari" Union
fans / random event
Badly Hurt'ers
fans / random event
fans / random event

profile Smurf 'n' Turf
profile Karju
Serious Injurers

foul
Killers
     
Completions By
profile Komentaja Siskopuoli
profile La Sorge
profile Ta-daa!
profile Ta-daa!
Interceptions By
     

profile Eikku Olema dead
MVP awards to
profile La Sorge
  Sustained Injuries  
-1 AV
profile Jerkov
-1 AG
profile Karigrandi
Death
profile Seventh of Life dead
     
This match went into overtime
and was decided on a penalty shoot-out
 
Result added May 29th, 2018

Match notes
SW indut:
- wizzu
- Extra team training
- Babes

Shitters kuvailuja:

Ogretownin stadionin valoissa lähdetään pelaamaan tätä ennalta vaikeaksi arveltua peliä. Star Wreckers saa teleportattua suuremman kannattajajoukon ja vieläpä ottaa mukaan Babesit lisäkannustukseksi. Joku Wissu viheltelijäkin näyttää olevan ja treenattu vielä normaalia enemmän peliä varten.

Ogret lähtevät voittavat kuitenkin kolikonheiton ja lähtevät hyökkäämään. Hyökkäys soljuu Ogremaisen hitaan verkkaisesti. Yksittäinen sammakkokin saadaan runnottua pelistä pois. Valitettavasti wreckers saa kuitenkin pallon irroitettua. Tais mennä jotenkin niin, että ensin wissu väläyttää kirkkaan valon (ykkönen) ja Ogre häikäistyy jonka jälkeen sitten Ogre joka pallonkantaja saadaan blitzillä nurin. Sitten sammakkomaisesti palloa niin kauas, ettei siihen enää Ogret väliin ennätä.

Uutta yritystä samalla kaavalla. Shitters ei saa aikaan oikein mitään aikaiseksi ja joku snotling taitaa yrittää toimia pallonkantajana. Eipä aikaakaan, niin taas on sammakot pallon räpylöissään ja Shitters ulottumattomissa. Shittersin ei auta kuin painostaa wreckers tekemään maali, joten jää edes yksi kierros aikaa.

Tässä vaiheessa Hanu:lla alkaa jo voiton maku suussa keskittyminen peliin herpaantua ja kickeli sammakkokin jää väärään paikkaan. Aloituspotku sopivasti keskelle. Ensin parit hutkimiset ja sitten heittomaalia yrittämään. Pallo saadaan +AG snotin pieniin käpäliin, heitto lähtee komeassa kaaressa, mutta jää valitettavasti hiukan kauemmas kuin tähdätty. No eipä mitään, jaloilleen tullaan pienen haparoinnin jälkeen (rolli kului), sitten pari dodgea onnistuneesti kunnes ekaan GFI päättyy tämä yritys.

Toiseen erään sitten puolustelemaan. Wreckers lähtee yrittämään ratkaisua peliin ja nopeaa maalia laidasta. Joidenkin liippailuiden jälkeen catcher suojattomana menossa kovaa vauhtia Shitters maalia kohti. Varmalla blitzillä pallo irti. Tosin ensin bonehead heitot ja dodge, mutta kukas niitä ykkösiä jaksaisi heitellä. Sitten kun pallo vapaana, niin snotilla pallon nosti ja händäri toiselle snotille. Yhdellä Ogrella sitten liikkeelle ja heitto, snotling jopa jaloilleen alas ja kiirellä eteenpäin. Nyt on wreckers vuoro ensitöikseen blitzata pallo irti, mutta rollinkin jälkeen parhaaksi vaihtoehdoksi jää both down ja turnover. Hiukan hikisessä tilanteessa Shitters, kun vuorot juoksee ja pallon nostajaa ei meinaa löytyä. Smurf 'n' Turf siis joutuu lähimpänä itse kipaisemaan pallon kouraan ja kahdella GFI:llä maalia kohden. Muut sammakot saadaan sidottua sen verran, että seuraavalla vuorolla saadaan kaivattu ensimmäinen shitters maali ja pieni toivonkipinä herätettyä.

Sammakot taas hyökkäykseen. Rolli käytetään jo skrimmage blokkailuun, sitten joku catchereistä loikkaa snottilaiturin ylitse ja dodgeaa. Diving tackle ansa laukeaa ja pallo irti. Seuraavaksi snotilla pallo haltuun ja häkin keskelle. Tämä ei wreckerssiä lannista. Ensin häkin reunat sidotaan ja sitten liipillä sisään ja pallo irti, mutta kahden Ogren keskelle. Seuraavaksi sammakko catcher liippää Ogrejen keskelle, poimii pallon käsiinsä ja heittää pallon shorttina toiselle catcherille joka juoksee taas maalin suuntaan. Onneksi suojaukset jää vajaaksi ja yhden GFI turvin saadaan taas pallo irti. Nyt ei enää uskota snottien pallonkantokykyihin vaan snotti noukkii pallon ja handarillä luovuttaa sen Rekkis suuriin kouriin. Lihamuuria liikutellaan snottien avustuksella niin suurta vauhtia kuin vain ennätetään, mutta silti ollaan viimeisellä kierroksella vielä turhan kaukana maalista ja sammakot saa pelottavan vahvan puolustuslinjan eteen. Ei auta kuin luottaa noppajumaliin. Ensin toinen Ogre liikkeelle ja blitzillä yksi sammakko sivuun. Sitten ollaan vielä kahden dodgen ja kahden GFI päässä maalista. Ensimmäiseen dodgeen kuluu brake tackle. Sitten toinen dodge - kuutonen! Vielä kaksi GFI heittoa ja Rekkis tasoittaa pelin viimeisellä vuorolla!

Jatkoajat:

Jatkoajoille lähtiessä sammakot jo aika pahasti vajaalla. Ogre hyökkäys koittaa voimalla vyöryä eteenpäin, mutta todelliseen maalipaikkaan ei päästä. Niin kovasti sammakot pistävät vastaan. Sitten sammakot omaan yritykseensä. Eipä siitäkään oikeaa paikkaa synny puolin eikä toisin.

Sammakot voittavat viimeisen kolikonheiton ja lähtevät sitten hyökkäykseen. Tai niin luulevat, blitz! Ensimmäinen eventti joka auttaa Shitterssejä ja niin oikeaan paikaan kuin voi. Pallo olisi laskeutumassa keskellä kenttää olevan catcherin viereen, mutta srimmagella Ogre joka blitzaa catcherin nurin. Sitten juoksutetaan Ogreja lisää suojaamaan palloa ja Rip Lacement nurkille palloa nostamaan. Vielä catcher yrittää hakea palloa mutta tässä vaiheessa noppajumalat on hylänneet Hanun ja täysin ja kaikki yritykset päätyy jo alkumetreillä turnoveriin. Nyt Rip Lacement noukkii pallon ja yrittää juosta maaliin. Mutta maaliviivan ansalanka laukeaa. Onneksi ei kuitenkaan edes armorit pauku. Hanu lähettää taas catcherin liikkeelle joka edelleen epäonnistuu kuten aiemminkin. Joten Rip Lacement jää vain pallon nosto ja kävely maaliin.

Uskomaton peli Ogreille ja pelin kääntyminen toisen erän alussa! Lähes varmalta tuntunut tappio saatiin käännettyä voitoksi!

//edit: Hanu muistutteli, että wissu ei fizzlannutkaan, vaan juurikin sillä saatiin pallo irti


go to previous page
Current Champions

 
Latest bulletins:
The Sentenced
Tuomittu kausi
Olihan kausi. Hanulle annettiin ...
Latest matches:
Season 15, Round 10
  1    Pohjolan Pitopalv...
  1    Holy Bowl
Season 15, Round 10
  1    Hunks of the Deep
  3    The Sentenced
Season 15, Round 10
  2    Happy Little Booz...
  2    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 9
  2    Holy Bowl
  1    The Sentenced
Season 15, Round 10
  3    Lancerock Right M...
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 9
  0    Hunks of the Deep
  1    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 9
  2    Nagash's Grave Br...
  2    FC Jasron Jokers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League