Ogre Town Shitters

Race:  Ogre
Coach:  Kalrat
Description
Ironyardin takapihan jätteiden seasta löytynyt taitojoukkue. Nämä elffejäkin ketterämmät kaverit ovat saaneet kykynsä ravitsevan ruokavalionsa takia (Mutants huussin jätökset).

Ogre Town on jopa hieman liian kunnioittava nimi Ogrejen asuinsijalle. Ogrejen rakennustaidolla rakennettu kylä taikka pikemminkin lautaläjä on jotakin väliltä tunkio ja kaatopaikka. Snotlingit asustelevat samoilla sijoilla ainoastaan siksi, ettei kukaan ole vielä vaivautunut tappamaan niitä kaikkia. Snotlingeista kun jää ikävä limainen jälki kengän pohjaan. *-

 
Ogre Town Shitters team badge
Bulletin board from the coach
June 21st, 2018 - old news
Pronssi huulilla.
Enää pieni rypistys ja pronssi on kuin itseään toteuttava ennustus. Ei auta demonien vikinät eikä J-Ho alle laskemiset. Eikä edes noppian laskemiset. Kiitos jo etukäteen tästä kirkkaimmasta palkinnosta.
- Kalrat
 
 
June 7th, 2018 - old news
Kulta huulilla.
Aikaa on mennyt siitä, kun joukkue on osannut suoriutua. Kalrat on ollut jo monen monta peliä piinattuna alisuoriutujien joukossa, mutta viimein pieni pilkahdus toivosta on herännyt.

kuin iisi-komppanian bändi-veljeksistä konsanaan tämä sinikorvainen joukkio on viimein ansainnut kannuksensa. Edellisessä pelissä joku pelaaja jopa laskeutui hengissä maahanlaskusta.

Enää kaksi kohtuullisen helppoa ottelua edessä ja kirkkain mitali on kaulassa. Nyt ei enää kannata ottaa kasseja omille miehille. Varmistellen maaliin ja päätyyn asti!

Kalrat kommentit: "Pera on tunnetusti liigan huonoimpia koutseja viemään maalit maaliin saakka. Puolustus taas on kova, mutta ei tätä Shitters liikkuvaa lihamuuria pidättele mikään. Pelissä ei oikeastaan voi olla kuin yksi lopputulos, koska tasapelikään ei ole mahdollinen. Onnea NBC:lle jo pronssista! Jos edes siitä!"
- Kalrat
 
 
Oct. 7th, 2013 - old news
Ja matka jatkuu...
Ei päättynyt vielä hieno kausi Shitterssillä, mutta eihän tuo ihme kun katsoo valmentajaa. Noista nenänkaivajista ja siitä syntyneistä räkäpalloista saatiin kuitenkin koulittua joukkue, joka menee ottelu ottelulta eteenpäin. Vesku, tuo urhea, rohkea ja taidokas valmentaja teki taas sen minkä parhaiten osaa, eli hävitä Kalratin valmentamalle joukkueelle ratkaisun paikassa. Tästä saattaa vaan toivoa, että jokaisessa koutsissa asuu pieni Vesku.

Myös noppaklaanin ensimmäinen kuolonuhri nähtiin. Juuri hänen, kenen piti olla kuolemattomien klaanista menehtyi traagisesti omiin vammoihinsa. Eli pieni hiljaisuuden hetki Krisnev Everdie kunniaksi. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä noppaklaanissa riittää tulokkaita.

Kalrat: "Suurta urheilujuhlaa saapui katsomaan kiitettävästi muita koutseja. Ilo oli katsoa onnen kyyneleitä, kun Kalrat varmisti paikan barrageen. Nimeltä on vaikea muistaa ketä koutseja oli paikalla, koska finaaliotteluiden jälkeen ei näitä koutseja ole korkeimmalla korokkeella nähty, mutta varmasti ihan hyviä koutseja, ihmisiä, trolleja tai jotain ainakin."

Check point 1 saavuttu, ensimmäinen "death match" voitettu. Enää jäljellä kolme.
- Kalrat
 
 
June 8th, 2013 - old news
Mitä??????
Nyt on ennekuulumaton tilanne!! Pirun Hullujen maine niittää snottien viidakkoa. Ensin Star Ba Die nappasi etumaksut pelistä ja sen sileän tien katosi. Kivien koloista saatiin kuitenkin muutamalla killingillä palkattua linjamieheksi Running Coward Less mutta kolikot saatuaan katosi tämäkin räkäpallo.

Tietääkö tämä Shitterssin kaatumista, tuhoa, romahtamista vai mistä on kyse???

Eikö Shitterssin vetovoimainen peliasu enää kiinnosta uusia tulokkaita? Minne nämä snotit menevät? Onko vihreä iho ruskeampaa peliasun toisella puolen?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saadaa vastaus varmaankin ehkä, jopa todennäköisen mahdollisesti tai puolivarmasti, kun Hartza kommentoi omasta puolestaan mitä on tapahtunut.

Ainoa mihin on saatu varmuus, elämää on Shitterssienkin jälkeen, jos ymmärtää ottaa palkkarahat käteen ja juosta.
- Kalrat
 
 
 
Tournaments played:
Season 4, Season 9, Season 14
Trophies won:
3rd place: Season 14
Best Defending Team: Season 9
Most Violent Team: Season 14

  

  

  go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 1
  1    FC Jasron Jokers
  2    Black Ark Pirates
Season 16, Round 1
  1    HellSiN Zombers
  1    Village people
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League