Ogre Town Shitters

Race:  Ogre
Coach:  Kalrat
Description
Ironyardin takapihan jätteiden seasta löytynyt taitojoukkue. Nämä elffejäkin ketterämmät kaverit ovat saaneet kykynsä ravitsevan ruokavalionsa takia (Mutants huussin jätökset).

Ogre Town on jopa hieman liian kunnioittava nimi Ogrejen asuinsijalle. Ogrejen rakennustaidolla rakennettu kylä taikka pikemminkin lautaläjä on jotakin väliltä tunkio ja kaatopaikka. Snotlingit asustelevat samoilla sijoilla ainoastaan siksi, ettei kukaan ole vielä vaivautunut tappamaan niitä kaikkia. Snotlingeista kun jää ikävä limainen jälki kengän pohjaan. *-

 
Ogre Town Shitters team badge
Bulletin board from the coach
Oct. 7th, 2013 - old news
Ja matka jatkuu...
Ei päättynyt vielä hieno kausi Shitterssillä, mutta eihän tuo ihme kun katsoo valmentajaa. Noista nenänkaivajista ja siitä syntyneistä räkäpalloista saatiin kuitenkin koulittua joukkue, joka menee ottelu ottelulta eteenpäin. Vesku, tuo urhea, rohkea ja taidokas valmentaja teki taas sen minkä parhaiten osaa, eli hävitä Kalratin valmentamalle joukkueelle ratkaisun paikassa. Tästä saattaa vaan toivoa, että jokaisessa koutsissa asuu pieni Vesku.

Myös noppaklaanin ensimmäinen kuolonuhri nähtiin. Juuri hänen, kenen piti olla kuolemattomien klaanista menehtyi traagisesti omiin vammoihinsa. Eli pieni hiljaisuuden hetki Krisnev Everdie kunniaksi. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä noppaklaanissa riittää tulokkaita.

Kalrat: "Suurta urheilujuhlaa saapui katsomaan kiitettävästi muita koutseja. Ilo oli katsoa onnen kyyneleitä, kun Kalrat varmisti paikan barrageen. Nimeltä on vaikea muistaa ketä koutseja oli paikalla, koska finaaliotteluiden jälkeen ei näitä koutseja ole korkeimmalla korokkeella nähty, mutta varmasti ihan hyviä koutseja, ihmisiä, trolleja tai jotain ainakin."

Check point 1 saavuttu, ensimmäinen "death match" voitettu. Enää jäljellä kolme.
- Kalrat
 
 
June 8th, 2013 - old news
Mitä??????
Nyt on ennekuulumaton tilanne!! Pirun Hullujen maine niittää snottien viidakkoa. Ensin Star Ba Die nappasi etumaksut pelistä ja sen sileän tien katosi. Kivien koloista saatiin kuitenkin muutamalla killingillä palkattua linjamieheksi Running Coward Less mutta kolikot saatuaan katosi tämäkin räkäpallo.

Tietääkö tämä Shitterssin kaatumista, tuhoa, romahtamista vai mistä on kyse???

Eikö Shitterssin vetovoimainen peliasu enää kiinnosta uusia tulokkaita? Minne nämä snotit menevät? Onko vihreä iho ruskeampaa peliasun toisella puolen?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saadaa vastaus varmaankin ehkä, jopa todennäköisen mahdollisesti tai puolivarmasti, kun Hartza kommentoi omasta puolestaan mitä on tapahtunut.

Ainoa mihin on saatu varmuus, elämää on Shitterssienkin jälkeen, jos ymmärtää ottaa palkkarahat käteen ja juosta.
- Kalrat
 
 
May 24th, 2013 - old news
Ei ogre ojaan kaada
vaiko ogrekosta snotlikkoon...

Hienon Shittersin kauden alun jälkeen SoD ja KK-klaani ovat päässeet jo oikein tosissaan pisteiden makuun. Tästä johtuen Shitterssillä ei ole kuin kaksi tietä maineeseen ja kunniaan. Joko jatketaan pisteiden keräystä ja napsitaan Pirun Hulluilta taas täydet pisteet taikka vaihtoehtoisesti keskitytään nokkelien, muut ällikällä lyövien sananlaskujen luritteluun.

Pirun Hullut sananlaskuissa jo kunnostautuivatkin, joten ensi pelissä sitten nähdään onko Pirun Hullujen kuppa vain päältä kaunis vai onko aika parantaa haavat?

Kalrat: "Hartza on kerran saanut tuurivoiton ja senkin vääräsäärisistä sammakoista, jotka ei palloa saisi kiinni vaikka se väkipakolla tungettaisiin Hanu riin. Ensi pelissä otetaan sitten taas Harzasta mittää oikein Porvoon mitalla!"
- Kalrat
 
 
Mar. 24th, 2013 - old news
Save privateer Jonde!
Tänään ensi-illassa tiivistunnelmoinen jännäri "Save privateer Jonde! Kymmenen miestä lähetetään pelastamaan maassa makaavaa Jondea ilkeiden ja pahamaineisten Shitterssien kynsistä. Onnistuuko Jonde pakenemaan vai kuoleeko koko ryhmä yrittäessään pelastaa Jondea?

Näytöksen ohjaa maailman kuulu Kalrat ja visuaalisena assistenttina toimii vähemmän tunnettu Hanu.

Säädä Cabalvision kanavalle klo 1500 tai tule paikalle katsomaan vaihderikas jännitysnäytelmä Ogre Town Shitters - Korven Kuninkaat (Season 9, Round 3)!
- Kalrat
 
 
 
Tournaments played:
Season 4, Season 9
Playing in:
Season 14
Trophies won:
Best Defending Team: Season 9

  go to previous page
Current Champions
3rd place

 
Latest matches:
Season 14, Round 6
  2    Star Wreckers
  1    Frogs'Hit
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League