Star Wreckers

Race:  Slann
Coach:  Hanu
Description
Tähtireki rysähti ja pamahti vanhan maailman kamaraan ammoisina aikoina. Silloin suohon ja ojiin piilotuivat Slanneiksi itseään kutsuvat sammakot eikä heistä mitään kukaan tiennyt. Tai jos olisi tiennyt niin ei olis välittänyt.

Nyt kansakunta on kansan wiisaiden toimesta päätetty nostaa ojasta pois ja siirtyä suoraan... -allikkoon. Elikkä siis Blood Bowlia pelaamaan. Sillähän sitä respektiä vanhassa maailmassa saa.

 
Star Wreckers team badge
Bulletin board from the coach
Dec. 6th, 2017
Taikuri nimeltä Revell
Kauden avajaismatsi on edessä. Yllättävänkin suurella innolla sitä odotellen. Liekkö syynä sitten että KK liigan historiasta tulee mukavia tuulahduksia (hyi stana, mikä tuo mädän haju on) kun pääsee pitkästä aikaa pelaamaan Nurglen suojatteja vastaan. Tietysti parasta olisi jos itsekin pelaisin jumalani Tzeentchin joukkueella, mutta tällä kaudella mennään... mikäs se tiimi olikaan? Joku elffi se vissiin oli kun olivat kuulemma helvatan hyviä liikkeissään. Assistant Coachini Äsko (vrt. Ass. Co.) oli sen mulle värvännyt kun lepuutin itseäni Kaaoksen Valtaistuimella. (-Sen mitä koko 5gp:llä nyt sai vuokratuksi, eli koko vartin.)

Odotellessani Äskoa saapuvaksi tiimin kanssa päätän yllättäen ottaa hieman oltsikkää kun elämä tuntuu ainakin tässä odotellessa tyhjältä ja tarpeettomata. Joku on suositellut valkoisia pallukoita tyhjiötä täyttämään, mutta minä käytän siihen alkoholia.

Aikani tintattuani saapuukin taivaanrannasta vankkuri jossa on kasa Bretonnialaisen ravintolan jätettä. Piikikkäitä kaalinpäitä, sammakonreittä, sammakonrintaa, irtokäsivarsia, jonkun eläimen nyrkkikin tuossa vierähtää mutaojaan ja paikallinen sika syö sen samantien. Tiedustelen Äskolta että mitäs helvettiä sä siellä kuskailet?

"No tässä tää sun tiimisi nyt sitten olisi Hanu."

Vaikka kivaksi olen itseni juonutkin, tulistun ja rupean meuhkaamaan kiroamaan Äskoa että mikä tiimi tää muka on hapantuneita Sammakoita vai? Sen nyt vihonviimeinen tiimi on! Rauhoitun (lue: alistun kohtalooni) kuitenkin kun Äsko kertoo että kun ei vaan muuta joukkuetta ei saanut Hanun koutsattavaksi värvättyä. -Ei edes rahalla. Mutta näillä nyt ei ollut vastaan väittämistä. Voivottelen vielä kuitenkin tiimin huonoa kuntoa, mutta siihen Äskolla on lohduttava sana:

"Toin mukanani Taikurin nimeltä Revell. Se saa parsittua tuon sulpun kasaan huomiseksi. Niin ja kun menet nuuhkimaan mukaan sen työskentelyn aikana niin saatat saada tuon pääsi vielä paremmin sekaisin."
- Hanu
 
 
Nov. 20th, 2017
Ruokakaapit tyhjänä Bretonniassa
Bretonnian Fine Dining ravintoloissa kuohuu! Ja se ei ole reisisoppa. Sammakonreittä on ollut hyvin varastossa kun joku sikarikas ja kulinariseva asiakas edes joskus tulisi paikalle sitä kyselemään. Mutta nyt on Piru(TM) Merrassa! Kaikki hakkaamalla pehmennetyt sammakot ovat kadonneet, pitkälti päälle 20kpl! Puolet niistä oli aikanaan saatu lahjoituksena Blood Bowlikentältä by Hanu, mutta eivät olleet kelvanneet täälläkään kellekään 7 vuoden aikana.

Asiaa tutkimaan värvättiin eräs kiertelevä kirjailija ja omatoiminen rikosdekkari Jess "Sika" Fincher, joka kirjoittikin "Murha!" heti raporttinsa alkuun. Sitä ei ymmärretty mihin se viittaa koska noiden otusten tappamista tuskin voisi murhaksi sanoa.

Tutkimuksen edetessä todettinkin että yli puolet kadonneista oli vanhoja Star Wreckkerssien pelaajia, mutta tämähän tiedettiinkin jo. Mut jos nyt oletetaan että nämä olisivat luikkineet takaisin pelikentän suuntaan niin mihin hittoon ne loput sammakot ovat menneet? Eihän nyt kukaan muu sen (hehheh) vuosia sitten näillä urpoilleen Hanun lisäksi VOI sen niin tyhmä olla että alkaisi tälläisestä sakista Blood Bowl joukkuetta kasaamaan?

No, oli niin tai näin, niitä ei nyt ole ja nyt Bretonniassa tarjoillaan sitten vaan patonkia toistaiseksi.
- Hanu
 
 
Feb. 16th, 2011 - old news
Kollegojen kurjuutta
Pää painuksissa, itkien, Star Wreckersien leiriä kohden saapuu yksi hyvin hyvin juopunut skinkki. Puheesta ei oikein saa selvää, molotus on sitäluokkaa joten tämäpä lienee se Molok..?

Nyyhkytysten välistä kuuluu muutama sana. "BeerBeer", "Sika" jotain muuta. Tuuskahtaessaa turvalleen umpipäissään suomuisesta lapasesta tippuu kuraan CV. Siellä on mainintoja urasta:

Muutamia mainitakseni:
-5 Maalia (Ässä), yksi Casse, 1 MVP
-Upea voittomaali ottelussa HellSiN Zombers - HC Hemorrhoids (Season 6, round 2)
-Voittomaali ottelussa HC Hemorrhoids - Twilight Princesses (Season 6, round 8)... Hetkonen eikös tämä ole juuri ko joukkueen semivastutajan kanssa pelattu edellinen ottelu? Se kauden ennätys missä 39000 katsojaa oli paikalle saapuneena?
-Ottelun paras pelaaja matsissa Twilight Princesses - HC Hemorrhoids (Season 6, round 3), hetkonen eikös TÄMÄKIN ole matsi semifinaalivastustajaa vastaan???

Boner ja kumppanit katselevat surullisena lytättyä kolleegaansa. Sääliksi käy. Vähäsen. Mutta vanhassa maailmassa vähäkin sääli on valtavan iso asia.

Boner toteaakin: "Mitähän mahtaa noppien jumala tuollaisesta tuumata kun molempien aikaisempien kohtaamisten sankari on potkittu pois vaan taloudellis-symbioottisista syistä?"

Hanu miettii että jos olisin taikauskoinen niin ennusmerkit ovat tosiaankin pahat moisesta jumalan silmille sylkemisestä.

Julmaa on peli.
- Hanu
 
 
Nov. 4th, 2010 - old news
Valmentaja vaihtuu!
Star Wreckedien joukkueenjohto on saanut tarpeekseen joukkueen huonosta menestyksestä ja vaihtaa valmentajaa tällä päivämäärällä. Tai oikeastaan eilisellä. Ja pakkohan se on kun vanhasta valmentajasta ei ole jäljellä muuta kuin erittäin kovin kolhitut panssarit ja saastainen tunneli.

Uusi valmentaja Ice Blood Goal -lajin puolelta valmennettuaan siellä useita mestaruuksia ja saatuaan tossua J.O.K.E.R.I.T (Jokainen On Kerran Elämässään Raivonnut Itsensä Tajuttomaksi) joukkueesta.

Häntä kuvataan adjektiivein: Pieni, kurttuinen, pahanhajuinen, kieroryhtinen (silloin kun joskus ojentautuu) ja mulkkumainen.

Tervetuloa HANUN JORTIKKA!

Hanun Jortikka, tai tuttavallisemmin vaan Jorzu linjaakin uuden pelityylin:

"Pallonpelaamiselle me haistatamme kukut. Pelaamme suoraviivaisen häiriköivää ja vittumaista peliä vastedes. Maali tehdään jos ei muuta tule enää mieleen."

"Ensitöikseni annoin koko joukkueelle kunnolla runtua että alkaisi peli taas maittaa. Astrograniitilla. Illalla nähdään kuinka moni pelaaja on enää pelikunnossa."

"Kiitos kaikille, nyt poistun vessan suuntaan suorittamaan nesteenpoiston päästäni."
- Hanu
 
 
 
Tournaments played:
Season 6
Playing in:
Season 14
Trophies won:
none
go to previous page
Current Champions
3rd place

 
Latest bulletins:
Star Wreckers
Taikuri nimeltä Revell
Kauden avajaismatsi ...
Frogs'Hit
Bootcamp - Lesson 1
Frogs'Hit alias Kutulammen ...
Latest matches:
Season 14, Round 1
  1    Star Wreckers
  2    Nurgle's Blessed ...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League