Star Wreckers

Race:  Slann
Coach:  Hanu
Description
Tähtireki rysähti ja pamahti vanhan maailman kamaraan ammoisina aikoina. Silloin suohon ja ojiin piilotuivat Slanneiksi itseään kutsuvat sammakot eikä heistä mitään kukaan tiennyt. Tai jos olisi tiennyt niin ei olis välittänyt.

Nyt kansakunta on kansan wiisaiden toimesta päätetty nostaa ojasta pois ja siirtyä suoraan... -allikkoon. Elikkä siis Blood Bowlia pelaamaan. Sillähän sitä respektiä vanhassa maailmassa saa.

 
Star Wreckers team badge
Bulletin board from the coach
Feb. 13th, 2018 - old news
I want to break free
Aamusella Queenin biisi soi päässä ja mietiskelin kovin mistä se olisi lähtöisin, mutta sitten sanat tulivat kuin itsestään... Mennään pallollisen runnerin ajatuksilla siis
--------

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your players
You're so self satisfied I need to teach you
I've got to break free
Hanu knows, Hanu knows I want to break free

I'm falling to ground
I'm falling to ground for the first time
And this time I know it's for real
I'm falling to ground, yeah
Hanu knows, Hanu knows I've falled to ground

*solo, Hanu repii partaa*

It's strange but it's true
I can't get out of any tackle zone even with this AG
And I have to be sure
When I get out of cage
That I dont roll any dice, baby
That I dont roll any dice
That I shouldn't dont roll any dice

But match still goes on
I can't get any other slann, other slann, other slann
Standing there by my side
I don't want to stand alone, hey
Hanu knows, got to make it on my own
So Jaska can't you see
I alone just breaked free

I had to break free
I had to break free, alone
Dont want, Dont want, Dont want, Dont want to break free.
- Hanu
 
 
Dec. 6th, 2017 - old news
Taikuri nimeltä Revell
Kauden avajaismatsi on edessä. Yllättävänkin suurella innolla sitä odotellen. Liekkö syynä sitten että KK liigan historiasta tulee mukavia tuulahduksia (hyi stana, mikä tuo mädän haju on) kun pääsee pitkästä aikaa pelaamaan Nurglen suojatteja vastaan. Tietysti parasta olisi jos itsekin pelaisin jumalani Tzeentchin joukkueella, mutta tällä kaudella mennään... mikäs se tiimi olikaan? Joku elffi se vissiin oli kun olivat kuulemma helvatan hyviä liikkeissään. Assistant Coachini Äsko (vrt. Ass. Co.) oli sen mulle värvännyt kun lepuutin itseäni Kaaoksen Valtaistuimella. (-Sen mitä koko 5gp:llä nyt sai vuokratuksi, eli koko vartin.)

Odotellessani Äskoa saapuvaksi tiimin kanssa päätän yllättäen ottaa hieman oltsikkää kun elämä tuntuu ainakin tässä odotellessa tyhjältä ja tarpeettomata. Joku on suositellut valkoisia pallukoita tyhjiötä täyttämään, mutta minä käytän siihen alkoholia.

Aikani tintattuani saapuukin taivaanrannasta vankkuri jossa on kasa Bretonnialaisen ravintolan jätettä. Piikikkäitä kaalinpäitä, sammakonreittä, sammakonrintaa, irtokäsivarsia, jonkun eläimen nyrkkikin tuossa vierähtää mutaojaan ja paikallinen sika syö sen samantien. Tiedustelen Äskolta että mitäs helvettiä sä siellä kuskailet?

"No tässä tää sun tiimisi nyt sitten olisi Hanu."

Vaikka kivaksi olen itseni juonutkin, tulistun ja rupean meuhkaamaan kiroamaan Äskoa että mikä tiimi tää muka on hapantuneita Sammakoita vai? Sen nyt vihonviimeinen tiimi on! Rauhoitun (lue: alistun kohtalooni) kuitenkin kun Äsko kertoo että kun ei vaan muuta joukkuetta ei saanut Hanun koutsattavaksi värvättyä. -Ei edes rahalla. Mutta näillä nyt ei ollut vastaan väittämistä. Voivottelen vielä kuitenkin tiimin huonoa kuntoa, mutta siihen Äskolla on lohduttava sana:

"Toin mukanani Taikurin nimeltä Revell. Se saa parsittua tuon sulpun kasaan huomiseksi. Niin ja kun menet nuuhkimaan mukaan sen työskentelyn aikana niin saatat saada tuon pääsi vielä paremmin sekaisin."
- Hanu
 
 
Nov. 20th, 2017 - old news
Ruokakaapit tyhjänä Bretonniassa
Bretonnian Fine Dining ravintoloissa kuohuu! Ja se ei ole reisisoppa. Sammakonreittä on ollut hyvin varastossa kun joku sikarikas ja kulinariseva asiakas edes joskus tulisi paikalle sitä kyselemään. Mutta nyt on Piru(TM) Merrassa! Kaikki hakkaamalla pehmennetyt sammakot ovat kadonneet, pitkälti päälle 20kpl! Puolet niistä oli aikanaan saatu lahjoituksena Blood Bowlikentältä by Hanu, mutta eivät olleet kelvanneet täälläkään kellekään 7 vuoden aikana.

Asiaa tutkimaan värvättiin eräs kiertelevä kirjailija ja omatoiminen rikosdekkari Jess "Sika" Fincher, joka kirjoittikin "Murha!" heti raporttinsa alkuun. Sitä ei ymmärretty mihin se viittaa koska noiden otusten tappamista tuskin voisi murhaksi sanoa.

Tutkimuksen edetessä todettinkin että yli puolet kadonneista oli vanhoja Star Wreckkerssien pelaajia, mutta tämähän tiedettiinkin jo. Mut jos nyt oletetaan että nämä olisivat luikkineet takaisin pelikentän suuntaan niin mihin hittoon ne loput sammakot ovat menneet? Eihän nyt kukaan muu sen (hehheh) vuosia sitten näillä urpoilleen Hanun lisäksi VOI sen niin tyhmä olla että alkaisi tälläisestä sakista Blood Bowl joukkuetta kasaamaan?

No, oli niin tai näin, niitä ei nyt ole ja nyt Bretonniassa tarjoillaan sitten vaan patonkia toistaiseksi.
- Hanu
 
 
Feb. 16th, 2011 - old news
Kollegojen kurjuutta
Pää painuksissa, itkien, Star Wreckersien leiriä kohden saapuu yksi hyvin hyvin juopunut skinkki. Puheesta ei oikein saa selvää, molotus on sitäluokkaa joten tämäpä lienee se Molok..?

Nyyhkytysten välistä kuuluu muutama sana. "BeerBeer", "Sika" jotain muuta. Tuuskahtaessaa turvalleen umpipäissään suomuisesta lapasesta tippuu kuraan CV. Siellä on mainintoja urasta:

Muutamia mainitakseni:
-5 Maalia (Ässä), yksi Casse, 1 MVP
-Upea voittomaali ottelussa HellSiN Zombers - HC Hemorrhoids (Season 6, round 2)
-Voittomaali ottelussa HC Hemorrhoids - Twilight Princesses (Season 6, round 8)... Hetkonen eikös tämä ole juuri ko joukkueen semivastutajan kanssa pelattu edellinen ottelu? Se kauden ennätys missä 39000 katsojaa oli paikalle saapuneena?
-Ottelun paras pelaaja matsissa Twilight Princesses - HC Hemorrhoids (Season 6, round 3), hetkonen eikös TÄMÄKIN ole matsi semifinaalivastustajaa vastaan???

Boner ja kumppanit katselevat surullisena lytättyä kolleegaansa. Sääliksi käy. Vähäsen. Mutta vanhassa maailmassa vähäkin sääli on valtavan iso asia.

Boner toteaakin: "Mitähän mahtaa noppien jumala tuollaisesta tuumata kun molempien aikaisempien kohtaamisten sankari on potkittu pois vaan taloudellis-symbioottisista syistä?"

Hanu miettii että jos olisin taikauskoinen niin ennusmerkit ovat tosiaankin pahat moisesta jumalan silmille sylkemisestä.

Julmaa on peli.
- Hanu
 
 
 
Tournaments played:
Season 6, Season 14
Trophies won:
Fair Play Team: Season 14

  
go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 4
  1    The Sentenced
  2    Happy Little Booz...
Season 15, Round 4
  1    Pohjolan Pitopalv...
  1    FC Jasron Jokers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League