Match result

Season 14, Round 4
Team badge
Star Wreckers

gate: 22 000
0 TD score 3
2
 (1)
cas score
(kills)
7
(0) 
Team badge
Ogre Town Shitters

     
TD Scorers
profile Rekkis
profile Rekkis
Might Die
     
Foulers (no cas)

profile Ltn. Miinanpolkija
Badly Hurt'ers
profile Rekkis
Serious Injurers
Otto Poski
profile Rekkis
profile Kakistelija
profile Smurf 'n' Turf
fans / random event
fans / random event

mercenary / star
Killers
     

profile Rikor Mortis
Completions By
Interceptions By
     

mercenary / star
MVP awards to
profile Will Notdie
  Sustained Injuries  

profile La Sorge
profile Shitty
profile Ltn. Miinanpolkija
Miss Next Game

profile Komentaja Siskopuoli
Niggling Injury

profile Ta-daa!
-1 AV

profile Boner Bounty (80000 gp) retired
-1 ST

victim healed by apoth
Death
Uuna "8 lifes" Life dead
     
Result added January 29th, 2018

Match notes
Indut
Master chef
Mersu + Tackle

Sehän oli jo nousujohteinen matsi prinsessoihin verrattuna. Aloituspotku kyllä näytti matsin suunnan kun pallo putoaa scrimmagella yksin Ogrea vastaan seisovan -AG -MA kaverin päälle joka tietty poimii sen kutosella muttei dodgea rollillakaan. Mut onnistumisia oli tokavikarundilla syöttö kun oli vielä tarvittavat 2 pelaajaa kentällä, 3 rollin ryöstö cheffillä ja joku casse lipsahti. Niin ja monta dodgea ja leappia tukemaan iholle siihen viimeiseen blitziyritykseen asti jotka sitten aina feilas ennen varsinaista lyöntiä ihan matsin loppuvuoroja lukuunottamatta. Loppuun asti pelattiin vaikka viime draiville lähdettiin kolmella pelaajalla.

Rahat 10k mulle, 80k shitterseille.

------------------------------

Shitters muistelmat:

Puolustellen lähdetään fanien kannatuksen saattelemana peliin. Pallo potkaistaan suoraan Shittyn näppäeihin skrimmagella jossa Otto Poski viivan toisella puolen ihmettelee Shitty näppäryyttä aina siihen asti, kunnes dodge epäonnistuu vaikka kuinka oli viritetty agility.

Pienen takomisen jälkeen Rekkis nappaa pallon kätösiinsä ja kaverit vieressä vielä turvana. Sammakot koittaa niin maan mahdottomasti irrottaa palloa, mutta jokaisella kierroksella sammakot jotenkin aina viimeisellä hetkellä kaatuvat omiin räpylöihin tai muuten vaan eivät saa palloa irti. Rekkis sitten rientää kierros kierrokselta maalia kohden ja jo neljännellä kierroksella vastaisku maali!

Uudelleen sitte puolustamaan jo hiukan harvennutta sammakkorosteria vastaan. Kova hyökkäys tuleekin laidasta diving tackleista välittämättä, mutta taas viimeinen GFI epäonnistuu ja pallonkantaja jää suojattomaksi ja kentän laitaa vasten. Siitä sitten sujuvasti Smurf 'n' Turf työntää catherin katsomoon. Pallo lennähtää takaisin sammakkojen kenttäpuoliskolle. Parilla blockilla tilaa ja Rekkis käy taas pomimassa pallon. Samanlainen eteneminen kuin aikaisemmin, mutta sammakoilla nyt vähemmän laittaa sammakkoa puolustukseen ja edelleen sama viimeisen liikkeen epäonnistuminen. Tällä kertaa vastaisku maali jo kolmessa kierroksessa!

Sammakot ei saa enää kummempaa aikaiseksi yhdellä kierroksella eikä knokista kentälle tulokaan houkuttele. Seuraavaan erään taas hiukan isommalla ylivoimalla. Ja vieläpä hyökkäämään.

Ogreilla ensin snotlin häkki pallon ympärille ja sitten normaalit lyöpöttelyt. Taitaa taas joku sammakko lentää kentältäkin. Pallo ei kuitenkaan nouse snotlingin voimilla, mutta jää aikamoiseen Shitters rykelmää. No tämäpä ei haittaa Boneria joka liippaa keskellä, nostaa rollotellen pallon ja dodgeaa itsensä sumpusta ulos. toinen cather yrittää kaveriksi, mutta vetää itsensä kenttään.

On taas Smurf 'n' Turf aika astua esiin ja blitsata pallo irti. Siitä muutaman pompun kautta pallo vielä Smurf 'n' Turf näppeihin ja alkaa näyttämään aika uskomattomalta, että tulisi jo kolmas Ogre maali tähän peliin. Varmat etenemiset, mutta viimein sammakot saa pallon irti. Pallo siitä kuitenkin taas pompulla Shitterseille käteen. Tällä kertaa sen saa Might Die. Nyt ei enää pelleillä, vaan tehdään blokkaamalla ja blitsaamalla tilaa ja käskytetään Might Die juoksemaan maaliin.

Sammakoilla vielä parit kierrokset aikaa. Kentälle saadaan jopa kolme pelaajaa ja kaikki luonnollisesti skrimmagelle. Ei riitä miehet eikä sammakot ja siinähän se peli sitten kaikessa kauneudessaan päättyikin.

Sen verran rehtiä peliä oli, ettei kumpikaan joukkue käyttänyt bribejaan vaikka sellaisiakin oli jostain kummankin koutsin taskuun ilmaantunut.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League