Match result

Season 15, Round 9
Team badge
Holy Bowl

gate: 21 000
2 TD score 1
3
 (0)
cas score
(kills)
0
(0) 
Team badge
The Sentenced

     

profile Bedevere the Wise
profile Tall Albert
TD Scorers
profile Yonez "KillerBarbaari" Flaglowerer
     
Foulers (no cas)

profile Robin the Notsowise
profile Robin the Notsowise
Badly Hurt'ers

profile Galahad the Pure
Serious Injurers
Killers
     

profile Galahad the Pure
Completions By
profile Fingraf Flamefrost
Interceptions By
     

profile Robin the Notsowise
MVP awards to
profile Fingraf Flamefrost
  Sustained Injuries  
Miss Next Game
profile Eldriz Ever-Frost
Death
victim healed by apoth
     
Result added May 8th, 2019

Match notes
Sentenced indut
Wizard
Assassin +Leap

Hanun illan nootit, menköön nyt kun tuli yöllä fiiliksissä kirjoitettua vaikka nyt ollaankin jo normi apatiassa:

Uskomatonta paskaa counting down.

Puolustus ja parissa vuorossa kaivataan Apoa pelastamaan cätcherin henki. Valitettavasti, kuten tokan erän alussa käy ilmi. Jarrupuolustuksen yhteydessä Wizardi tekee maalin Elffeille ampumalla tulipallolla pallon Elffien takablitzerin käteen kahdella pompulla joka juoksee kahdessa vuorossa ilman kontaktimahdollisuutta maaliin kun kiirettä pitää kuin suojaa ei kuitenkaan saada. 2 vuoroa patongeilla. Lumimyrsky siunaantuu ja haltijoilta jää vaan yksi temppu tekemättä että saisi vihoviimeisenkin "potentiaalisen" maalintekijän kahdella kiinni, mutta eihän se normidodge toimi eikä lounerikaan rollaa sitä etenkään toisella ykkösellä. Patongit hakevat pallon omalta maalilinjaltaan, googottelevat lumimyrskyn läpi, syöttävät pidetylle kaverille joka dodgeaa siitä kahdesti ja googottelee ja lopuksi händää vapaaksiblitzatulle kaverille joka haltijoiden tuplaykkösten ansiosta pääsee läpi rauhassa mukamas lumimyräkän läpi googottelemaan tasoitusmaalin erän loppuun. Vituttaa silti vaikka koko saatanan kausi olisi pitänyt jo kaiken järjen mukaan imeä vitutuksen loppuun miehestä. Matsin kolmas ja viimeinen onnistuminen eli viereiseen ruutuun syöttö piristää kuin veltto kulli muuten hyvin menneillä treffeillä.

Tokan erän alkuun Blitziä ei tullut sentään patongeille (olisikin tullut kerrankin), se olisikin ollut suojamiesten ansiosta hankalampi paikka, mutta "parempi blitzi" tulee haltijoiden tuplaykkös pallonpoiminnalla ja sinne se boltsi menetettiin kun se painollisella puolustuspuolella rämpylöidään. Siitä eteenpäin ei sitten onnistu enää mikään, ja helvettiäkö sitä yrittämäänkään kuten jo nähty on. Just for fucks muutaman kerran kokeiltiin ja offia tuli joka kerta. Onneksi vihoviimein erä alkaa loppumaan ja Houli Pouli tekee voittomaalin.

Muuten meni odotusten mukaan siis, mutta kotoa lähtiessäni lupasin Cheerleaderille että tämän työpäivän vitutuksen määrän huomioiden ei ole suunta kuin parempaan fiilikseen vaikka Blood Bowlia joutuukin pelaamaan. Väärässä olin.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 1
  1    FC Jasron Jokers
  2    Black Ark Pirates
Season 16, Round 1
  1    HellSiN Zombers
  1    Village people
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League