The Sentenced

Race:  Dark Elf
Coach:  Hanu
Description
A dozen of eyes for an eye - Vengeance is mine!

Kuten hyvin tiedetään Mustat Haltiat ovat pahimpia, ilkeämpiä ja sadistisimpia otuksia maailmassa. Heidän rikoksensa ovat sanoinkuvaamattomat. Mutta jotkut haltioistakin ovat niin pahoja ettei edes demonit pysty heidän sieluaan imemään vaan heistä on päästävä muulla tavoin. Nämä ovat TUOMITTUJA! Ja hyvästä syystä kuten pelaajakuvauksista käy ilmi.

Kiertävien pelaajien data

 
The Sentenced team badge
Bulletin board from the coach
Mar. 24th, 2020 - old news
Senarit pelimatkalla
Sitten pitäisi taasen koittaa matsi pelailla. Tänään vastassa olisi pohojalaisia nakupellejä. Kaikkeen sitä joutuukin mietin... Harvaa on pelaaminen nykyään, mutta onhan sitäkin surkeammat vastustajat sentään. Kolme viikkoa mennyt viimeisestä matsista gobbojen kanssa ja aina se vaan Hannus Perssilmä valittelee että "ei tässä oikein vieläkään pelikunnossa olla". Surkeita vässyköitä on nämäkin.

Pelkoa ja kauhua, ihnoa ja kammoksuntaa. Sitä kaikkia oletin saavani kokea kun wanhan maailman kaikkien rotujen pelkäämät ja vihaamat mustat haltiat otin koutsattavakseni. No eipä ole moista nähty; ennenminkin huvittuneen sekaista naurua. Ja nyt kun mennään urheiden pohjanmiesten luo niin ne eivät pelolle anna valtaa; tiedän tämän kun olen sieltä itsekin lähtöisin ja joskus rämäpäisiä Krunkkuja komentanut.

Matka on mennyt hiljaisesti ja eipä ole ketään näkynyt matkaa taittaessa. Sen kerran kun jotain satamaa on lähestytty niin kaikki on ollut autiota, joten maihin ei ole noustukaan. Mutta lopulta Naggarothin orjakaleeri karahtaa Norskilandian rantaan. Sen vilkkaimpaan kaupunkiin. Siis mitä vittua täällä tapahtuu? Ei juuri ketään missään? Jokunen musta ninja huivi päässään viilettää pikana karkuun tai muuten vaan joku rättikangas pään ympärille käärittynä heppu viilettää karkuun! Ikkunoissa näkyy ilkeästi katselevia ihmisiä. NO NYT! Lopultakin meitä pelätään! Saatana! Ei ole turhaan tässä vuosisadat orjia ryöstetty Naggarondiin, poltettu kaikki jäljelle jäänyt poroiksi (pohjoisessa yleinen näky) ja teurastettu eloonjääneet. Ah, lopultakin arvostusta!!!

Lähdemme etenemään pelipaikkaa kohden. Kaikkialla on kylttejä "suljettu sairastapauksen vuoksi". Voi saatana! Täällähän onkin joku pandemia päällä! Eräs vanhus makaa maassa kuolleena... päällepäin ei näy mitään, virtsaa kyllä mutta ihmeellistä ettei muuten ulostetta loju hänen allaan? Mietin mikä ihmeen Nurglen uusi tauti tämä oikein onkaan? Vaikuttaa pahalle. Tässähän saa olla itsekin varovainen. Mieleeni tulee kaikkia kauheuksia mitä Isä Nurgle (niinkuin hänen palvojansa kutsuvat) on keksinyt. Paiseita, mädäntymistä elävältä, tippuvia raajoja... mitä kaikkea vielä? Kaikesta näistä on selvitty. Mikä voi olla näin hirveä tauti joka on kaikki kylät autioittanut? jotenkin se tuohon ulostamiseen täytyy liittyä sillä muitakin kusisia raatoja (joilla on kuitenkin hyvin puhtaiksi pyyhityt perseet, huomaamme lootatessamme). Mutta ei, ei nämä ihmiset kuolleet täällä ole... Talojen ikkunoissa näkyy lärvejä kaikkialla; viha silmissä kiiltäen. Erikoista? Joku huutaa meille "Itsekkäät paskiaiset! Ajatelkaa meitä muitakin!" Siis että mitä että?

"Hei, tuolla on auki oleva baari!" huutaa Finrod; sinne siis! Astumme baariin, paikka on lähes tyhjä mutta aivan järjetön viinan tuoksu leijailee kaikkialla? Liekö viinapullo hajonnut jonnekin. Tiskin takana oleva ukko katsoo meitä kadulta joukossa tulijoita viha silmissään ja lotraa viinaa käsiinsä. No siitä se haju varmaan tulee.

"Punaviiniä koko porukalle!" huudan. Kyyppari tuumaa että "ottakaa tuosta vaan, pistän varmaan tänään tämänkin paikan kiinni".

"Mitä täällä on tapahtunut? Kaikki kyttäävät taloissaan ja huutelevat puutaheinää?" kysyn kyypparilta.

"No täällä on tälläinen Morona-epidemia päällä"

"Mikä, Moron-A? Onko se joku uusi Nurglen tauti" ihmettelen.

"Eikun Morona. Se aiheuttaa nuhaa ja hengenahdistusta. Muillekin kuin kirkonmiehille."

"Ei tuo nyt niin pahalle kuulosta äkkiseltään" tuumiskelen baarimikon suuntaan viiniä hörppiessäni.

"No ei nuo oireet olekaan niin kovin kummoisia, mutta välilliset vaikutukset ovatkin sitten eri asia kokonaan. Se saa ihmiset ihan sekopäisiksi. Keräillään kaikkea rojua ja sapuskaa nurkat täyteen, ja vihataan kaikkia jotka kävelevät yli yhden otuksen joukoissa. Valitetaan kun ei mikään toimi ja vaaditaan korvauksia ties mistä."

"Kuulostaa melkoisen debiililtä?" tuumaan hämmentyneenä.

"No siitähän se nimi tuleekin." Sanoo baarimikko ja jatkaa hyvän viinan lotraamista käsiinsä. Ei taida silläkään kyllä olla kaikki kotona.

Oivoi. Noh, matsi vissiin saadaan kuitenkin pelattua.
- Hanu
 
 
Dec. 30th, 2019 - old news
Ennätyksiä
Ennätysmäisen paskan ensimmäisen kauden jälkeen joukkueen kausi 2 on jatkunut uusien ennätysten merkeissä. Niinkuin ennätyksellisen vähän koko liigan mittakaavassa on väkeä kiinnostanut matsi Sentenced - Punainen Helvetti (Season 16, Round 1). Tuo jäänee tuomittujen historiaan, mutta sen sijaan häilyvämpi ennätys saatiin tehtyä rottien ystävällisellä avustuksella... Toistaiseksi liigan eniten maaleja mätetty matsi Sentenced - FC Jasron Jokers (Season 16, Cross-over 7) jossa olisi voitu tehdä Delffien puolesta viideskin maali, mutta dodgejen ollessa liian vaikea temppu FC Jasron Jokers onneksi paikkasi tilanteen ja nosti ottelun kokonaismaalimäärän kahdeksaan.
- Hanu
 
 
May 21st, 2019 - old news
Tuomittu kausi
Olihan kausi. Hanulle annettiin tehtävä että tapatat noita retkuja niin paljon kuin mahdollista että saadaan Naggarondista pahempi paikka. No ei sitten onnistunut sekään. Varusteissa ei ollut vika; varusvaraston saappaat olivat hyvin liimalla varustellut, itse pohja jäi kyllä kiinnittämättä joten pelkällä liimapohjilla sitä juostiin ja aika monta kassea niistä otettiin. Ei tarpeeksi riittävän vakavia. Pahimmassa matsissa yli 60% normidodgeista feilasi. Killscore -1

Noh kassenteko ei ollut kiellettyä, ja sehän onnistuikin jo VIIDENNESSÄ matsissa!! 6/10 matseista menikin ilman että kassea saatais tehdyksi yhtään kappaletta ja niistä pari meni ilman että olis saatu armoriakaan rikki. Kerran koko oma tiimi pihalle kentältä. Kassescore -22.

Siinä mielessä maalinteko oli ihan huippuluokkaa. Kolmannessa matsissa tämä ihme jo tapahtui ja sitä jatkuikin melkein koko loppukauden. TD score -7

Syöttöpeliinkin päästiin jo kolmannessa matsissa mukaan vaikka paljon sitä jalkoihin ja hevon kuuseen heiteltiin sitä ennenkin.

Onnistumisia..? No niin...? Wizardi ei tainnut feilata kertaakaan. Ja kahdesti tuli sentään voitto kun naapurilla tökki peli. Noh, onhan siinä pohja jatkaa ehkä paremmalla menetyksellä.

Jollei nyt Naggarondin assasiini tätä tilannetta korjaa tietty.
- Hanu
 
 
Oct. 10th, 2018 - old news
Tuomion aika
Mustien haltioiden pohjasakka on kasassa. Hirmuisin tuomio on edessä. Pasuunat huutavat:

Karhunkaatoliiga!
Hanu Valmentajaksi!
Maajoukkuelohkoon pelaamaan!

"AAAAaaaaaaaaaAAaaaaaaaa......." Kuuluu vaikerrus kun nämä haltiat tajuavat kokevansa pahinta mitä elämä voi heille antaa! Kuolema on tervetullut ja siihen jokainen panostaa parhaansa mukaan!

Ulkopuolisen kävisi piruparkoja sääliksi jollei tietäisi millaisia hirviöitä he ovat elämässään ennen olleet.
- Hanu
 
 
 
Tournaments played:
Season 15
Playing in:
Season 16
Trophies won:
Fair Play Team: Season 15

  Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 13
  0    Eternal Betrayers
  1    Altdorf Griffins
Season 16, Round 13
  1    The Sentenced
  2    Eternal Betrayers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League