2 x Ogre mercenary
Grotty & Brick Far'th

Kunkut kohtasi skilleillä runsaasti siunatun Shitterssin Tikkerbölen suunnalla. Tässä pieni kooste tapahtumista.

1. Erä

Huisit 14 000 katsojaa kerääntyi kentän ympärille ennen aloituspotkua. 6000 KK kausilipun ostanutta, 2000 KK kannattajaa kiinnostavan vastustajan takia ja 6000 Kalratin pakottamaa snotlingia Shitters katsomoon.

KK voittaa lantin heiton ja lähte hyökkimään Hanun höökimänä. KK on selvästi nauttinut jotain miestä vahvempaa, kun Shitters tiukasta puolustuksesta huolimatta miestä ei kaadu. KK etenee ja painetaan vasempaan laitaan, kunnes nopeakinttuiset pohjolanmiehet hyökkää oikeaanlaitaan Brick Far'thin jäädessä kaivelemaan nenäänsä. Leppis sinkaittaa pallon perään ja neljännellä kierroksella ensimmäinen maali.

Shitters lähtee tekemään nopeaakin nopeaa maalia ja Grotty lentää kaaressa mutta valitettavasti kahden KK miehen viereen. Sen verran jää toisten tennarit Grottyn jalkojen alle, että horjahduksen jälkeen nenälleen nurmeen ja pallo irti. KK kuljettaa helponnäköisesti pallon maaliin. KK pelaa jostain syystä valppaasti ja hallitun näköisesti.

Shitter yrittää vielä 2 turnin maalia. Aloituspotku tuleekin korkeana ja Urma Turma kirmaa pallon alle minkä jaloista pääsee (high kick). Liika vauhti kuitenkin kostautuu ja pallo kirpoaa sormista onnekkaasti kuitenkin vieressä seisovan Rip Lacement syliin. Rip Lacement pikkiriikkiset sormet ei kuitenkaan yllä pallon ympärille ja pallo kirpoaa Urma Turma syliin. Urma Turma pikkiriikkiset sormet ei kuitenkaan yllä pallon ympärille ja pallo tippuu maahan. Ei silti, ei hätää. ensin blockit pois, sitten Urma Turma lähtee antamaan hand-offia Grottylle. Mutta kas, Urma Turma pikkiriikkiset sormet ei yllä pallon ympärille ja pallo kirpoaa käsistä. 2 turnin maali jää sitten tekemättä, vimppa kierros taputellaan taas kak.. kunkkuja.

2. Erä

Urma Turma ja Rip Lacement vapautetaan aktiivipalveluksesta tämän pelin osalta.

Shitter ryhdistäytyy toiseen erään. pallo saadaan kuin saadaankin nostettua ja annettua Grottylle joka juoksee laitaan. Laidassa rytistellään hetki, kunnes Grotty näkee paikkansa tulleen ja sinkoaa parilla go-for-itilla maaliin.

KK ryhmittyy hyökkäykseen ja yrittää laidasta läpi. Ogre-pakit kuitenkin pitävät puolensa ja leppis jää yksin takakentälle. Kunkut katsovat ihmeissään kun Grotty lentää taas kuin Hanu vankkureista suoraan leppiksen viereen. Grotty vetäisee oikean hauiksen ampuma-asentoon, sinkoo leppistä päin ja leppis kumoon. Niin kaatui taas pitkänhuiskea pohjolan kunigas Grottyn käsittelyssä, Grotty ottaa siannahan ja köpöttelee maaliin.

Kunkut lähtee taas samankaltaisella ryhmityksellä laidasta, vaikka nähtyhän tämä jo ettei toimi. Viimetöikseen leppis yrittää poimia pallon, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu. Grottya yritetään sinkauttaa taas linjojen yli, mutta Brick Far'thia alkaa kylmiksen haju kuvottamaan sen verran, että tiputtaa Grottyn vain jalkoihin.

Viimeisellä hetkellä leppis yrittää vielä heittomaalia, mutta Shitterssin juuri catcherin virkaan nimitetty Smurf 'n' Turf koppaa pallon ilmasta ja varmistaa tasurin.

Kalrat kommentit:
"Ironyardin vankkurit olivat pahasti myöhässä ja siksi en ehtinyt ensimmäiseen erään. Valittavasti siksi annettiin liikaa tasoitusta kunkuille ja toisessa erässä ei päästy tekemään kolmea maalia vaikka varmoja maalipaikkoja oli kuin täitä Krisnev Everdie:n tukassa.

Nyt ollaan kaksi ensimmäistä peliä annettu köyttä vastustajille. Seuraavassa pelissä se vedetään silmukkaan VoWin vähemmän pelättyjen viherpiipertäjien kaulan ympärille."

Hanu kommentit:
Mitäpä tuohon lisäämään. Tämä on nähty ja kirjoitettu niin monesti jo: eka erä hyvää peliä, toinen erä silkkaa scheissea. 2-0 johto muuttui tasapeliksi. Yllättävää oli se ettei muuttunut tappioksi.

Snotlingien AV5 oli ihan ylivoimainen päihitettävä Mighty Blownkin kanssa. Toinen Pers-Erkki sitten taas missailee matsin (vieläkään ei ollut Dodge-kyvystä mitään iloa). Vähintään tasurin Kalratille ennustin ekan erän jälkeen ja sehän sieltä tuli. Ekalle maalille ei voimut mitään kun laitaa pitkin tuli ihan hervoton lihakasa vierivieressä. Tokaa maalia koitettiin sitten ihan vaan vaikka estellä, mutta kun toisella toimii kaikki ja itse hyvä kun saa pallon näppeihin. Sitten kun saa niin purkua ei pysty tekemään aikaisen turnoverin vuoksi jolloin sitten tirriäisetkin vievät boltsin kahdella mun valitsemalla nopalla ja tekevät maalin.