Match result

Season 17, Round 1
Norse logo
no custom badge
Huginn & Muninn

gate: 4 000
1 TD score 0
4
 (0)
cas score
(kills)
2
(0) 
Team badge
Hashut's Hobos

 

profile Inga
TD Scorers
 
Foulers (no cas)
Sent off
 

profile Gunhild
Badly Hurt'ers

profile Tuve
profile Astrid
profile Ulfhild
Serious/Lasting
Hurters/Injurers

Zhar'Spikehorn
Sherg Smokehat
Killers
 
Completions by
TTM Completions by
Interceptions by
Deflections by
 

profile Ulfhild
MVP awards to
Khotar Stormhelm
Sustained Injuries
Miss Next Game
Vok Leso

profile Thyra
Niggling Injury
Lorber Twitch

profile Sif
-1 AV

profile Gunhild
-1 PA
-1 AG
Bzaalhad Daemoneye
 
Result added April 24th, 2021

Match notes
Varoitus!!!!!!

Seuraava tekstisisältö sisältää karkeaa kielenkäyttöä, pornoa ja väkivaltaa.
Teksti on tarkoitettu ainoastaan Blood Bowl yhteisölle ja siinä esiintyvät rodulliset ja seksuaalisävytteiset alapäätulkinnat, tulee asettaa pelilliseen kokonaisuuteen.
Tekstin sisältö ei ainoastaan saata loukata joitain lukijoita, vaan se loukkaa ja aiheuttaa mielipahaa jokaiselle lukijalle.

Uusi kausi uudet säännot ja uudet joukkueet. Tuskin koskaan pelin historian aikana säännöt on rustattu uusiksi sillä tavoin että peliä pelottaa pelata. Avoimin mielein kentälle vaan ja ratkaiskoot Nufle voittajan.

Uudet säännot ja puskista revityt joukkueet eivät saaneet katsojia paikalle, muutama juopunut notkuja kuitenkin tuli paikalle.

H&M voitti kolikonheiton ja päätti aloittaa hyökkäämällä.

Korkea potku ylä ilmoihin antaa aikaa H&M tiukkapeppuiselle heittäjättärelle aikaa asemoida itsensä pallon alle. Pallo syliin ja menoksi.

Alusa näyttää siltä että H&M jyrää vastustajansa kunnon turpa käräjä menolla. Hashut Hobos saakin kunnolla turpaansa ja kääpiöitä kannetaan kentän reunalle.

Peli puuroutuu oikealle laidalle kunnes H&M joukkueen villi ja vapaa Yethi pättää rusikoida Hobojen Härkäkääpiön vähälukuisen yleisön syliin.

Seuraavassa hetkessä myös Yethii on samassa kasassa loukaten varpaan kyntensä pahasti.

H&M jyrää vääjämättömasti maaliin eikä Hoboille jää kelloon kuin muutama sekuntti.

Toiselle puoliajalle kumpikin joukkue saa riivittyä kentälle enään seitsemän pelaajaa. Sattoi olla että H&M oli aluksi kahdeksan.

Loppupelin luonne on selvillä Hobos yrittää puskea läpi H&Män lihamuurista. H&M saa kuitenkin pysäytetyksi nelijalkaisten kääpiöiden rynnistyksen ja pallokin pomppii keskialueen tuntumassa. Kaameeta räpellystä kun kukaan ei enään osaakkaan heittää palloa. Itse asiassa kukaan ei saa palloa edes nostettua nurmen pinnasta. Tuomari turhautuu ja viheltää pelin poikki. Nyt lähdetään Metsoon kaljalle.

Pelissä oli hyvä henki ja kova turpaanvedon tunnelma. Mitään suuria ihmetekoja saati heittopelillistä ilotulitusta ei ollut tarjolla. Verta hikeä ja puolialastomia ruumiita.


Current Champions

 
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League