Tzeentch's Twisters

Race:  Chaos
Coach:  Hanu
Description
Pohjoisesta Kaaoksen mailta liigaan liittyy TZEENTCH's TWISTERS joka takuulla muuttaa käsityksesi Chaoksen voimajoukkueista. Twisterit nauttivat pushaamisesta, tuplakalloista mutta myöskin dodgeaminen hoituu kunhan se hoidetaan rerollien kautta.

Kun Muutoksen jumala muokkaa seuraajiaan uusilla voimilla (pehmustetut läskinyrkit) niin osattomaksi ei jää vastustajatkaan, vaan siunaukset tulevat nopeiden turnoverien ja helppojen maalien muodossa.

Joukkueen dataa

 
Tzeentch's Twisters team badge
Bulletin board from the coach
Sep. 8th, 2016 - old news
Kannustuslaulua kehiin
Saavun hakemaan viime viikolla tilaamani kannustuslaulua Twistereille. Viikatemieheksi pukeutunut trubaduuri sanoo "Huh hei" ja aloittaa:

Kulkevat Pässit menojaan
Vaan eivät vie palloaa-aa
Kulkevat Warriorit menojaan
Vaan eivät vie palloaa-aa
Matsia johtaa Marko ja raivo
Viimeistään vierellä sikspäkin paino
Kulkevat vaiti ruutujaan
vieden mitalit mukanaan

Kaipuun taivaalla loistaa kuu
Keravan maillakin aurinko nousee
Tuomion tähdet kimaltaa
Tuomion tähdet, ne toisille kimaltaa

Laps' Tzeentchin
Sä ällös huoli vaikka vaellat
Yksin kun surumielin kenttää tyhjää samoat
On hallamailla elo vain
Niin pirun raskas juttu toisinaan

Raskas toisinaan!
Raskas toisinaan!

"Siis mitä TAIVASTA??? On se nyt SAATANAUTA! Mä tilaan sulta KANNUSTUSLAULUN Twistereille! Siis mitä epäpyhän paskan nimissä tää on??? "Keravan maillakin aurinko nousee" tai "Tuomion tähdet kimaltaa..." Ja ja ja "VIEDEN MITALIT MUKANAAN???" " Raivostun.

"No sie sanoit että pistä siihen fiilistä mukaan niin siitä se ajatus sitten lähti", vastaa trubaduuri tyynenä. Silloin vasta huomaan hänellä "Kouvostoliitto" -paidan ja tajuan että täällä taitaa olla liian kovat punikkipolitikkojen sympatiat. Potkaisen jakkaran nurin ja poistun tuhisten paikalta. Jostain pitää äkkiä saada kannustusbiisi illalle. Ei tästä muuten mitään tule.

Tuolla on joku armeijan kuoro koppalakit päässään. Niiltä varmaan saa jonkun ylevän kuorolaulun. Pyydän pikademoa. Ukot alottavat:

"Oi suuri ja mahtava Neuvo..."

"RIITTÄÄ!!" huudan "Otan tämän biisin. Kuulostaa juuri sopivan ylväältä."

Kaikki valmista pronssipeliin.
- Hanu
 
 
Sep. 5th, 2016 - old news
Viimeinen ehtoollinen
Se alkaa sitten olemaan tarina lopussa Twistereillä. Yksi peli jäljellä... Siihen se päättyy ehkä koko joukkueen ura ellei sitten joskus PoPi aiheuta kuollestanousua. Noh, joka tapauksessa haluan että joukkue ymmärtää tilanteen vakavuuden. Vietämme yhdessä ehtoollisen. Minä ja 14 opetuslasta. Kokoonnumme pitkän pöydän ääreen. Katson päydän antimia. Haluan tuoda esiin kuinka tämä on kaikkien yhteystyötä ollut, valmentajakin on kaikkensa antanut joukkueen puolesta.

Tartun leipään, murran sen ja sanon:
"Tämä on minun ruumiini, joka teidän puolestanne on annettu"

Tartun viinilasiin, nostan sen ja sanon:
"Tämä on minun vereni, joka teidan puolestanne on vuodatettu"

Kurotan kohti majoneesipurkkia... Karak tarttuu siihen nopeasti ja sanoo:
"No niin, eiköhän tämä jo riitä."
- Hanu
 
 
Aug. 31st, 2016 - old news
Semifiiliksissä
Kazi, Kazi, missä on se Kazi?
Kazi, Kazi, missä on se Kazi?
Alla omenapuun, ei voi olla kukaan muu,
siellä se kuudestoista on... (MNG)

Ja helvetin hyvä että on mietin itsekseni istuessani Hatemarchin lähibaarissa. Ah. Monissa liemissä keitetty tässä ollaan. On ohjattu kunniaa kohden Norskien partajessejä, kapisia rottia, limaisia sammakoita. Aina on hapan liemi ollut. Mitäpä sitä soppaa muuttamaan minkä on itsellensä keittänyt..?

Noh, nyt on taas varsinainen soppa sylissä. Semipeli. Ei sitten tipahdettu ajoissa pois että tämäkin pitää nähdä. Jos minussa olisi hiukkaakaan pessimistin vikaa niin näkisin että tää on tässä. Jos ei nyt vielä tässä niin sitten ainakin sen jälkeen kun se silinterihattuinen, kaneja ja mitä lie hatustaan vetelevä kurapeltinen hemmo tulisi vastaan.

Noh, ei mennä asioiden edelle. Sillä kyllä tää hoidetaan. Eihän mulla ole vastassa kuin joku verenimijöistä koostuva poppoo. Verenimijöitä? Veroviranomaisia? Niinhän sitä sanotaan että vaan 2 on varmaa; kuolema ja verot. Noh, ainakin epäkuolleet ja veroviranomaiset on varmat, kävi ens matsissa miten kävi. Ihan sama stana siis. Aika lähteä lämpimään petiin.

Kaivan baarin edustan tallista kaksipyöräisen vihreän kaaos-orin jonka kylkeen on "Kuwahara" stämpätty. Ostin sen yhdeltä kaaos sorcererilta. Varoitteli että vikuri on, mutta lujaa vie jos sitä polkea koittaa. Ensimmäisen kohdan havaitsen ekassa katukiven reunassa kun tämä vikuri ori heittää minut selästään niin että luut rutisee. Kynnän turvallani maata. Olkapääni ruhjoutuu, kylki kipeytyy, sormi vääntyy. Verta valuu otsasta hieman paidalleni mutta sehän vaan pesee siihen kaatuneet kaljat pois. Niin, olisi tässä huonomminkin voinut käydä. Tässä naamassa ruhjekin kaunistus olisi ja hampaat voi uusiksi laittaa.

Noh, nyt kun tästä kaljaisena, ruhjeisena ja muutenkin pahanhajuisena kömpii sen kaaossorceressin viereen lempeä penäämään niin ei varmaan tarvi epäillä että onko onnea pelissä vai rakkaudessa? It's a plan!

Jotkut leikkii vaikeasti saatavaa, mä keskityn vaikeasti haluttavaan.
- Hanu
 
 
July 19th, 2016 - old news
My God-Given Right
Saatanan saatana! Taas BeerBeeriä vastaan joutuu nöyristelemään puudutuspeleissä! On tää niin stana väärin! Älytön Munkki (Rasputin) on taas sen jatkopeleihin vienyt ja omassa lohkossa joku pappi epäkuolleilla tai millä perkeleen Necroilla on vetänyt sopulipisteillä itsensä suoraan jatkopaikkaan ja mikä tärkeintä BeerBeerin kohtaamisen ohi... Päässä soi Sentenced: No Tomorrow... Aaaaaaarg... Drown, Drown together... Hukuttaudun viinaaaaaaan!

Puli puli, kusihätä tuli. Ei muuta. En perkele huku, en niin millään. Viiniä, Wiiniä... Hell... O' is this Hell O' Viiniä... HELLOWEENIÄ!... Sävelkuvio alkaa soimaan päässäni... Sanat tulevat kuin itsestään...

My God-Given Right

Why should I wait, what is left there for me?
I come to claim
To win the game
Why should I plea for my fair and right move?
I come to play
I come to stay

I don't wanna bitch around no more
I don't wanna stand back anymore

It's my god-given right
To stand and fight
For what I like
.... (loput lyriikat videolla, ei tarvi ees muokkaa tarinaan, mut kuuluu mukaan)

Niin se saatana vaan on! Tää on mun oikeus! Mä tiedän että mä pystyn! Mulla on suunnitelma *.
Se on mun JUMALAN ANTAMA OIKEUTENI!!!

Kun jumala on puolellani, kuinka mikään voi olla mua vastaan!!!
- Hanu
 
 
 
Tournaments played:
Season I, Season 2, Season 7, Season 8, Season 10, Season 12
Trophies won:
3rd place: Season 7
Best Defending Team: Season 7
Fair Play Team: Season I
Most Violent Team: Season 10, Season 12

  

  

  

 x2 
go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League