Twilight Princesses

Race:  Amazon
Coach:  Harza
Description
Kun Altdorfin satamassa lastiaan tyhjens
laivuri - niin fregatin ruumasta ulos orjia lens.

Perkele, nämähän ovat naisia ja vielä nuoria!
Parasta sis laivurin pakeille suoria.

"Ei nää Carsteinille kelpaa senkin kettu."
"Eihän nää ole mitään neitsyitä, vittu."

Noh, eiköhän Harza -setä jotain puuhaa keksi.
Pelataan palloa, hyvin luistaa myös suksi.

Tillin tallin tulkku,
Tässähän kovettuu luonne.

Rio Ohoi!

 
Twilight Princesses team badge
Bulletin board from the coach
Nov. 20th, 2017
Rottia kuokkaa
Hei tuol notkuu koutsimme kopea
Takana helvetisti paskaa ja muutama hopea

Eiköhä me vanha kettu majataloon kanneta
Juoteta syötetä ja kimpassa jälkkäriä anneta

Vaikkei se meille kunniaa tuokkaa
Ni pannaankos etes rottia kuokkaa

Harza, tuo jätkä härskimpi kun voi
kaueks tullaa sit Rio, ohoi!
- Harza
 
 
Mar. 13th, 2012 - old news
Kuuma hopea
Harza tavoitettiin lopulta kommentoimaan edellistä kautta...
"Jep, loistavast meni kausi. Hopea vaan tuntu niin kuumalta että oli pakko antaa jäähtyä ennen kuin pysty antaan kommentteja.
Menestyshän oli seurausta totaalisesta tiimin "ponnistuksesta", johon kuuluu sopiva sekoitus hyökkäyksen ilotulitusta ja betoninlujaa puolustusta. Olenkin tosissaan miettinyt, pitäiskö joukkueen nimi muuttaa "Hämärän Ponnistukseksi". Täytyy vielä lopuksi todeta, että kova työ ja valmentajalle omistautuminen selkeästi auttoivat typyjä realisoimaan tämän mahtavan saavutuksen!"
- Harza
 
 
Jan. 21st, 2011 - old news
Analisointia
Runkosarjan tullessa loppuun katsaus joukkueisiin.

TAW: Joukkue nojasi noppaan ja se se on petollinen tuki. Vielä kun orastava kehitys joukkueessa tapettiin niin ilo lopahti leikki jäi kesken. Oaoittaa että sarja on kivikova mutta armoton.

SW: Liigan liukkain joukkue jolla on ensi kaudella saumaa nousta semeihin kunhan tähti saa pitää nahkansa. Ensi kaudella enteistä enemmän inhottavia pallonriistoja ja vastaiskumaaaleja odotettavissa?

WP: Lupaava avaus tulokaskauteen mutta sitten mopo hieman hyytyi. Olisiko YT:n paikka rollaattorille ja ens kaudella peruskääpiönmättölinjalle. Sillä semeihin, kun tänä vuonna näyttää karkaavan?

HZ: Tähdet sammutettiin muiden koutsien joukkuraiskauksella. Kalrat joutuu kokoamaan joukkueensa taas peruspalikoista.Tarvitsee noppatuuria voittaakseen mestaruuden.

TP: Kehittynyt joukkue ei ota enää kasseja vastaan ja on vittumainen puolustaja. Joukkue hieman mitäänsanomaton, vailla tähtiä. Mitalinainesta kuitenkin.

PP: Jos nyrkki toimii niin mestariksi. Hyvin kehittynyt, mutta hyökkäyksessä hieman hampaaton ja kuten sanottu nyrkin pitää toimia.

HCH: Hyvin kehittynyt joukkue, vaarallinen hyökkäys liukkaine skinkkeineen. Betonipuolustus vaikea ohittaa ilman liippejä tai AG temppuja. Mestarisuosikki numero 1.
- Harza
 
 
June 3rd, 2010 - old news
Dead End of Love
On iltaruskon aika lähden matkalle lopulta. "Rakkauden joukkueen" viimeinen ristiretki. Näen kylän
jota kalman tuuli keinuttaa. Jaksanko tätä jatkuvaa panemista enää ja otinko sinisen pillerin vai punaisen. Vai otinko koko purkin. Urkin ympärilleni. Puskassa vilahtaa jokin onko se valkoinen kani vaiko susi. Liisa joko tukitaan koloas?

Nouseva usva rakentaa viileän muurin. Käännyn kujalta toiselle etsin pelikenttää. Täällä haisee koiralle. Vain umpikujia joka puolella - Dead end of love. Vai onko dead end kuollut pää? Miten täällä on näin tyhjää. Olen varma että joku tuijottaa minua jossakin. Täällä todellkin *HAISEE* märälle koiralle. Vai mädälle.

Tuolla on leikkiviä lapsia kysyn heiltä. Vitut, suoraan manaajasta nuo kakarat äkkiä puuis. Koira on ihmisen paras ystävä vaan maksullisiin naisiin ei voi pieni poikanen luottaa. Koira on siististi parempi, tai pari. Tai Sari. Anna jo anna. Amatsooniassa on Ana vaan ei Antti. Minun kultani kaunis on vaik toki pronssinkin voi hävitä kun ei oo vinyyliä..

Pelistä ei tule vittujakaan mutta hutsut tanssii ja vitut viheltää. Oman elämänsä kuningas se tässä prinsessoistaan unelmoi. Perhonen lentää olkapäälleni. Se on pääkallokiitäjä. Saatanan pahan ilman lintu. Lämäsen sen liiskaksi. Dodgeapa tosta itikka. Hah hah.

Iso paha susi, eivät kukkaset turhaan kuki. Sanoinko jo kaiken? EN!!!
- Harza
 
 
 
Tournaments played:
Season 5, Season 6
Playing in:
Season 14
Trophies won:
2nd place: Season 6

  go to previous page
Current Champions
3rd place

 
Latest bulletins:
Star Wreckers
Taikuri nimeltä Revell
Kauden avajaismatsi ...
Frogs'Hit
Bootcamp - Lesson 1
Frogs'Hit alias Kutulammen ...
Latest matches:
Season 14, Round 1
  1    Star Wreckers
  2    Nurgle's Blessed ...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League