Pohjolan Pitopalvelu

Retired!
Race:  Orc LG
Coach:  J-Ho
Description
Pohjolan Pitopalvelu - Fyysisen kanssakäymisen monimuotoisuuden sanansaattajat!

Nämä Pohjoisten Lumihuippujen ja Eteläisen Hämysuon välimaastossa sijaitsevasta Sorvan kylästä kotoisin olevat örkkiäpärät. Wanhan käsityöläissuvun oma joukkue, johon toki muutama ulkopuolinenkin on sekaantunut.

Joukkueen vahvuuksiin kuuluu tiivis ryhmähenki sekä varmat pelit. Heikkouksina voidaan pitää heikkoa oman pään puolustusta

fanisivut

 
Pohjolan Pitopalvelu team badge
Bulletin board from the coach
Aug. 16th, 2011 - old news
Ongelma
Perjantai-ilta. Joukkue on kokoontunut tavalliseen tapaan istumaan iltaa Sorvan Kylän paikalliseen, ja samalla pitämään joukkueen sisäistä tiimipalaveria. Olli sekä Naapurin Tyttö nakkaavat tikkaa totuttuun tapaan baaritiskin vieressä ja Piko ahertaa kyökin puolella. Muu joukkue, minä mukaan lukien, istumme nurkkapöydässä vakkaripaikoillamme.

Paikalle on saapunut poikkeuksellisesti myös itse valmentaja, mikä enteilee ei-niin-riemuisaa tiimipalaveria. Tiedossa on ilmeisesti jotain tärkeitä uutisia.

”Aloitan sinusta” rykäisee valmentaja yhtäkkiä ja kääntää katseensa suoraan minuun. Samalla yleinen pulina ympärillä hiljenee ja tilaan laskeutuu painostava hiljaisuus. Katsahdan ympärilleni ja huomaan muiden kasvoilla saman hämmentyneen ilmeen kuin itselläni.

Mitäs mä oon taas tehnyt, ehdin miettimään hetken mielessäni. Edellisen ottelun esityksillä taitaa lähtö olla lähellä. Meidän goblinien urat eivät ole ennenkään olleet pituudella siunattuja tässä joukkueessa.

”Meillä on ongelma. Ja sinun, joukkueen rahastonhoitajana, tulisi tietää se. Meillä on aivan liikaa rahaa.”

Raakaa lihaa? Huh. Eikös se ole Pikon ongelma. Toiveeni kunniallisesta kuolemisesta bloodbowlkentälle saattaa sittenkin vielä tapahtua.

”Alussa meillä oli vain pikkuinen kassa, mutta hyvästä menestyksestä johtuvat suuret tulot ovat kasvattaneet omaisuutemme täysin hallitsemattomaksi. Toisaalta myös, joukkueen luonnollinen poistuma on pysynyt, köh, arveltua matalammalla tasolla, eikä myöskään vastustajista ole löytynyt sopivia kohteita päänahkarahoille.”, valmentaja jatkaa.

”Minulla on itseasiassa yksi ehdotus”, sanon yhtäkkiä. Ympärillä pälyilevistä ilmeistä sekä kulmankohotuksista tiedän, etten ole ainoa, joka yllättyy että minulla on ehdotus valmentajalle.

”Saataan tietää yhden kohteen, johon voisimme laittaa rahaa likoon. Ja paljon…”
- J-Ho
 
 
Apr. 16th, 2010 - old news
Wanhat keinot
Joukkue istuu hiljaa kopissa.

Valmentaja kiertää ympyrää kopin keskellä hiljaa, miettien. Tunnelma on kuin hautakammiossa ja hiljaisuuden rikkoo vain satunnaiset riemunkiljahdukset viereisestä kopista.

Mikä tässä voi olla vikana, pakottaa valmentaja aivonsa miettimään kerta toisensa jälkeen, ilman vastausta.

Harjoitukset ovat sujuneet läpi kauden ilman ongelmia, jopa liian hyvin. Taktiikat ovat olleet ottelusta toiseen huikeita kaikessa neroudessaa.

Silti aina otteluillan saapessa joukkue ei ole enää terävimmillään. Kentällä lampsitaan laiskasti ja iskuista puuttuu se viimeinen voima. Ilman loistavaa valmennusta ei pelattaisi enää pudotuspelipaikoista.
Aggressiivisuus on tiessään ja joukkue pelaa haluttomasti...ja silloin minä keksin sen.

Nerokasta. Totta kai. Miksi en ole tullut ajatelleeksi tätä aiemmin. Miksi en ole hoksannut käyttää tätä ikivanhaa, ehkä jopa vanhinta, valmennumetodia, sillä tämä on vastaus kaikkiin ongelmiin.

Tällä metodilla valmentajat ovat kautta aikojen saaneet valmennettavistaan parhaan suorituksen. Juoksemaan nopeammin, taklaamaan rajummin, heittämään tarkemmin. Tällä tavoin saan joukkueesta viimeisenkin pisaran irti.

Normaalisti tätä metodia ei suositella käytettäväksi yli muutamaa vuorokautta yhtäjaksoisesti sillä vakavien psyykkisten ja henkisten oireiden riski kasvaa nopeasti. Pohjolan Pitopalvelun tapauksessa uskon kuitenkin järeämpien keinojen olevan tarpeessa.

"Ei seksiä ennen seuraavaa ottelua"
- J-Ho
 
 
Mar. 18th, 2010 - old news
Routasydän
Pohjolan Pitopalvelulle on ilmeisesti sävelletty jo ensimmäinen kannatuslaulu.

"Ikiroudasta Pohjolan maan
nyrkki rautainen kohoaa
Peto herää taistelemaan
ja saalista raatelemaan
Vastustaja kaatuu lokahankeen sohjoiseen
Kerta kerran jälkeen pisteet jäävät pohjoiseen"

Sentenced - Routasydän
- J-Ho
 
 
Mar. 2nd, 2010 - old news
Bartender
Roskasäkki lentää hienossa kaaressa suoraan jätelaariin. Muutama rotta säpsähtää, mutta jatkaa sitten juustonkannikan jyrsimistä. Palaan sisälle ja kaiuttimista huutava tuttu kappale tervehtii minua ulko-ovella. Jahans, se on sitten se aika viikosta.

Pohjolan Pitopalvelun maineikas bloodbowl-joukkue on tullut jälleen juhlistamaan yhtä voittoisaa otteluaan. Laulu raikaa ja viina virtaa. Puolisen vuotta sitten kylään ilmestynyt metsänhaltia on laittanut - ennen niin rauhallisen - kotikylän tyysti sekaisin. Suuret lupaukset kotikylän omasta bloodbowlin liigajoukkueesta, verisistä sekä ikimuistettavista ottelutapahtumista ja kosteista jälkipeleistä ovat käyneet toteen. Lisäksi menestys huipulla on ollut hurjaa.

"Hei Piko, tuoppa meille uus satsi!" kuuluu huuto nurkkapöydästä. Huokaan kerran, mutta raahaudun lopulta baaritiskille täyttämään tuoppeja. Tiedän työvuorostani tulevan pitkän, sillä Pohjolan Pitopalvelu on tottunut juhlimaan railakkaasti ja pitkään.

”Kymmenen kaljaa ja neljä jaffaa” sanon samalla kun asettelen tarjottimen keskelle nurkkapöytää tyhjien kolpakkojen sekaan. ”Pennuille jaffaa höhö höö” murahtaa vieressäni istuva örkki kolmannen kerran illan aikana. Puistelen päätäni, mutta kun olen kääntymässä takaisin kohti baaritiskiä, kuulen yllättäen terävän äänen olkani yli. Näen harmaan hahmon piiloutuneena baarin pimeimpään nurkkaan samalla kun hän sanoo viekkaalla haltiaäänellään:

”Vielä yksi juttu Piko, ethän vain sattuisi bloodbowlia osata…
- J-Ho
 
 
 
Tournaments played:
Season 5, Season 6, Season 7, Season 11, Season 15
Trophies won:
Championship: Season 6, Season 11
2nd place: Season 7
3rd place: Season 5, Season 15
Best Defending Team: Season 5, Season 6, Season 11, Season 15
Most Violent Team: Season 6, Season 11, Season 15

 x2 

  

 x2 

 x4 

 x3 
Current Champions

 
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League