Old Bulletins

Old bulletin board
June 3rd, 2010
Dead End of Love
On iltaruskon aika lähden matkalle lopulta. "Rakkauden joukkueen" viimeinen ristiretki. Näen kylän
jota kalman tuuli keinuttaa. Jaksanko tätä jatkuvaa panemista enää ja otinko sinisen pillerin vai punaisen. Vai otinko koko purkin. Urkin ympärilleni. Puskassa vilahtaa jokin onko se valkoinen kani vaiko susi. Liisa joko tukitaan koloas?

Nouseva usva rakentaa viileän muurin. Käännyn kujalta toiselle etsin pelikenttää. Täällä haisee koiralle. Vain umpikujia joka puolella - Dead end of love. Vai onko dead end kuollut pää? Miten täällä on näin tyhjää. Olen varma että joku tuijottaa minua jossakin. Täällä todellkin *HAISEE* märälle koiralle. Vai mädälle.

Tuolla on leikkiviä lapsia kysyn heiltä. Vitut, suoraan manaajasta nuo kakarat äkkiä puuis. Koira on ihmisen paras ystävä vaan maksullisiin naisiin ei voi pieni poikanen luottaa. Koira on siististi parempi, tai pari. Tai Sari. Anna jo anna. Amatsooniassa on Ana vaan ei Antti. Minun kultani kaunis on vaik toki pronssinkin voi hävitä kun ei oo vinyyliä..

Pelistä ei tule vittujakaan mutta hutsut tanssii ja vitut viheltää. Oman elämänsä kuningas se tässä prinsessoistaan unelmoi. Perhonen lentää olkapäälleni. Se on pääkallokiitäjä. Saatanan pahan ilman lintu. Lämäsen sen liiskaksi. Dodgeapa tosta itikka. Hah hah.

Iso paha susi, eivät kukkaset turhaan kuki. Sanoinko jo kaiken? EN!!!
- Harza
 
 
Feb. 7th, 2010
Palautetta ja venyttelyä
Tytöt, nyt on esileikit leikitty jne jne. Nyt on aika jokaisen teistä alkaa panna parastaan! Tarkoitan tsempata kentällä. Minähän panen aina parastani, koska minän panen jokaista, heh heh. Vai mitä tytöt.

Turha hei selitellä että vastustajalla käy tsägä, jokainen luo oman onnensa. Jatkossa toimitaan paremmin ryhmänä, kimppakivaa tiedättehän ;) Se yksi nahkainen pullea vekotin kulkee tytöltä toiselle kuin rasvattu. Tarkoitan siis pelipalloa, jos joku epäilee. Muistakaa jokainen - korostan - jokainen tyttö on aktiivinen eikä lepää kuin lahna.

Minä olen siitä reilu koutsi että kun teen virheen, te saatte sen anteeksi. Joten olkaa pirun tyytyväisiä että saitte minut. Teillä vois olla asiat huonomminkin.

No niin tytöt, treenit ei ole vielä ohi. Kunnon venytyksiä ja taivutuksia jokainen, 15 minuuttia. Kaikki paikat. Minä haluan nähdä, että jokainen tekee kunnolla.
- Harza
 
 
  logo
Twilight Princesses
Race:  Amazon
Coach:  Harza


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Final
  2    Holy Bowl
  1    Nagash's Grave Br...
Season 15, Bronze-Final
  3    Pohjolan Pitopalv...
  1    Happy Little Booz...
Season 15, Semi-Final
  1    Pohjolan Pitopalv...
  2    Nagash's Grave Br...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League