Old Bulletins

Old bulletin board
Oct. 14th, 2009
Nälkä ei ole NBC vieraana...
... sillä juhla-ateriaa riittää matsista toiseen ja kolmanteenkin. Tällä kertaa juhlittavana on Pate Cor' Sosta. Nurgle's Blessed Carcases - Ol' Skool Miners (Season 4, round 9) matsissa vastustajan tähtipelaaja kylvi pommejaan ympäri kenttää ja yksi osui Paten jalkoihin - POKS! - visvainen lihaviillokki oli syömistä vaille valmis.

Isä Nurgle kerää joukkuettaan tykönsä seasonin lopuksi.
- Pera
 
 
Sep. 4th, 2009
Juhlat jatkuu!!!
Elämä NBC:ssä on muuttunut yhdeksi juhlaksi, kun pelaaja toisensa jälkeen uhrautuu juhla-ateriaksi ja siirtyy Isä Nurglen seuraan.

Tällä kertaa O' Zzy IronMan on juhlittuna. Hänet tosin joudutaan tarjoilemaan keittomuodossa, koska Nurgle´s Rot oli tehnyt hänen olomuotonsa suhteellisen nestemäiseksi. Nurgle's Blessed Carcases - Ogre Town Shitters (Season 4, Cross-Over 7) pelissä joku onneton Orgre törmäsi luupää edellä O'Zzyyn ja ruostuneeseen panssariin tuli senverran halkeamaa, että O'Zzy valahti läiskähtäen panssarin raosta pelikentälle.

Jäänteen kerrättiin nopeasti astioihin ja haarniska valutettiin huolellisessti tyhjäksi - tulevaa juhlintaa varten.

Valmentaja kiittää O' Zzy IronMan erinonomaisesta tuesta joukkueelle, taistelusta sekä maukkaasta sopasta - Kiitos.
- Pera
 
 
Aug. 25th, 2009
Rane on poissa...
... joten juhlat pystyyn. Rane Cor' Sosta sai lopullisen siunauksen Voice of the Woods - Nurgle's Blessed Carcases (Season 4, Cross-Over 6) matsissa ja on nyt Isä Nurglen oikealla puolella.

Koko joukkue on mukana Ranen peijaisissa ja jokainen repii mahdollisimman isoja paloja Ranen raadosta - kunnianosoitus, jonka saa vain parhaimmat... Ranen kadotessa nopeaa tahtia joukkuetovereiden suihin kukin pitää oman lyhyen muistopuheensa tämän urhean, rohkean, periksiantamattoman, sisun ruumiillistuman, Nurglen ruoskan, ei niin ison, mutta solakan joukkuetoverin kunniaksi...

Jää hyvästi Rane Cor' Sosta, tapaamme myöhemmin Isä Nurglen tykönä...
- Pera
 
 
June 2nd, 2009
kausi jatkuu puurtaen
Blood Brothersille kärsityn katkeran tappion jälkeen saatin OSM kääpiöistä väännettyä tasapeli. Nurglen läski oli sen verran myötäilevää, että pahemmilta vammoilta vältyttiin.

Tosin Late joutui kokoamaan itsensä uudestaan, kun niskat murtuivat kääpiöhalauksessa. No, nyt on entistä ehompi.
- Pera
 
 
May 18th, 2009
Season 4 alkoi nihkeällä voitolla
Voitto se on nihkeäkin voitto ajatteli valmentaja huolestuneena pelin jälkeen. Ainoastaa Rane, Jorma, Pate ja Jussi pelasivat omalla tasollaan... mutta mutta mutaatio... mites saataisiin muu joukkuekkin heräämään.

Nyt kerätään simat ja ruhonpuolikkaat pois ja laitetaan koko joukkue harjoituskentälle. Ei tästä velttoilusta stana tule muuten hevonpskaakaan...

"joka jätkä kiertää stadionin viidesti!!! Koskee myös beastiä ja Conania, joten mars mars!!!"
- Pera
 
 
Mar. 20th, 2009
NBC kausi on pulkassa
NBC on vetäytynyt omaan rauhaansa pitämään kauden lopettajaispeijaiset Nurglea kiittäen ja ylistäen. Nurglea on tehty tunnetuksi... Joukkueen hengissäolevat pelaajat juhlivat, koska saavat jatkaa taas ensikaudella. Kuolleita muistetaan lämmöllä ja pienellä kateudella - he pääsivät isä Nurglen luokse ennen muita. Ainoastaan Rane näyttää hiukan synkältä, koska pelkää ettei saa jatkaa enään seuraavalla kaudella mutta toisaalta ei myöskään saanut viimeistä Nurglen siunaustakaan... ymmärtäähän tuon murjotuksen.

Jorma on tietysti hävinnyt omille laidunmailleen, mutta täytyy etsiä se sitten ennen seuraavan kauden alkua... ei pitäisi olla vaikeata.

Patesta on tullut kuin itsestään joukkueen juomanlaskija/-kantaja, ainut kaveri koko joukkueessa joka ei läikyttele juomia ympäri ketoa.

Valmentaja miettii kauden saldoa ja hiukan tulevaa kauttakin sahtia särpiessään.
- Ensimmäinen kausi meni kohtalaisesti - usea avainpelaaja on kehittynyt ja ei vakavia vammoja - hiukan tuo Laten nigglin harmittaa viimeisestä pelistä... mutta tämähän on Blood Bowlia. Tiimi siis on hyvässä kunnossa seuraavalle seasonille.
- Voittoja saatiin vain kaksi, joten sitä puolta on kehitettävä selkeästi ensi kaudella... jotain uutta hmmm...
- Tappioita tuli vain kolme eli ainoastaan yksi enemmän kuin OSM:lla, jolla niitä on vähiten... siis se meni ihan mukavasti
- Tasapelejä onkin sitten reippaasti, joten ne on opittava kääntämään voitoiksi

Loppujen lopuksi ihan hyvä maku jäi ekakaudesta... vai oko se tämä sahti
- HEI! Pate HEI!, kuuleksä.. viittiks tuoda taas yhden!!!
- Pera
 
 
Mar. 11th, 2009
Riemukkaat peijaiset
Valmentaja katselee taustalta remuavaa joukkiotaan, jolla on harvoin hauskaa mutta silloin se on sitäkin villimpää.

Lampaita paistetaan tai syödään raakana mieltymysten mukaan. Jorma on pitänyt huolen, että lampaiden takapäät on mureutettu priima kuntoon. Joukkue heittelee leikkisästi Beastille lampaan puolikkaita, joita Beast nappailee ilmasta kiinni - ja saa valtaisat suosionosoitukset aina onnistuessaan... Jokainen tuuppaa Ranen kumoon ohimennessään ja Rane nousee kiroillen pystyyn naurunremakan säestykellä... tällaista iltaa ei vielä ole NBC:n illanvietossa nähty... on ne aika tyyppejä kumminkin.

Boozerit on kaadettu ja oma joukkue ei kärsinyt menetyksiä - hienoa, erinomaista.
- Pera
 
 
Feb. 24th, 2009
Jälleen uusi Pestigor saatu NBC:hen
NBC joukkueen harhaillessa Mongoloidi arolla löysivät he sekapäisen beastmanin sivakoimassa pitkin The Muuri:n juurta pitkin. Pientä väkivaltaa käyttäen saatiin kyseinen sekopää pysäytettyä ja hiihtovarusteet tuhottua.

Tarvittiin vain hiukan lisää suostuttelua ja Youhua:ksi esittäytynyt pässinpää suostui unohtamaan hiihtoharrastuksensa ja päätti liittyä NBC:n riveihin.
- Pera
 
 
Jan. 7th, 2009
Jorma esiintyi edukseen
Koko Karhunkaatoliigan kohutuin tulokaspelaaja esiintyi edukseen ensimmäisessä liigapelissään. Pukin meno oli kuin isännällä piikojen aitassa emännän ollessa jalkapuissa kirkon eteisessä.

Teki tasoittavan ja hallitun 1 - 1 maalin viimeisellä turnilla. Sitä ennen oli muina pukkeina käynyt tuuppamassa Vortexin naikkosta pallon kanssa ja siinä tuoksinnassa tytsy vierähti katsomon puolelle.

Yksi Elf bitch ei malttanut lähteä kotiin ollenkaan, vaan päätti jäädä pidemmälle vierailulle...

Hyvältä näyttää, kunhan muistaisi pelata ja jättää tuuppimiset iltavapaalle.
- Pera
 
 
Dec. 10th, 2008
Joukkueen kassa jälleen tyhjä
Kassa on kärsinyt eroosiota jopa nopeammin kuin Warriorin panssari syyssateessa. Sellaista se on kun kävellään juhlatuulella tuhannen kapakan kautta "kotiin".

Jossain vaiheessa yön pimeinä tunteina napattiin siitospässi farmarin pellolta iltapalaksi. Kesken marinoinnin (perus visvavelli), joku huomasi että sehän onkin beastman joka oli varmaankin pimeydessä rynnännyt jonkun lammaskatraan kimppuun - kun on tarve niin on tarve, minkäs sitä pässi luonnolleen voi.

Beastman nostettiin tulilta pois ja karisteltiin pahimmat hiillokset olkapäiltä. Kysyttäessä, että kiinnostaisiko Blood Bowl vai haluaako takaisin tikun nokkaan, ilmoitti beastman "mä oo aiiiina halunnu pelata Blod Boulia".

Olihan sillä joku nimikin, mutta Jormaksihan se leimautui heti kättelyssä...
- Pera
 
 
Dec. 9th, 2008
Tasapeli lihamyllyn läpi
NBC pelaajien lahonneet raajat vain lentelivät, kun Boozerit perinteiseen tapaansa pätkivät lihamöykkyjä TURRRRRPAAAN!! Nurgle's Blessed Carcases - Happy Little Boozers (Season 3, Round 2) Warrioreilla onneksi oli sen verran rautaa (vaikkakin ruosteista) ympärillä, että pysyivät nippanappa kasassa ettei pahemmin sattunut.

Pelistä väännettiin tasuri vaikka mieskato oli kauhia. Täytyy laittaa Cor'Solaiset värväämään lisää yksin vaeltavia kulkijoita takakujilta täyttämään rivistöt.
- Pera
 
 
Dec. 2nd, 2008
Liiga alkoi tappiolla
Nurglen siunatut kävivät Rottien kotiluolassa kokeilemassa kuntoaan ja havaitsivat sen vielä riittämättömäksi. Tappio tuli 2 - 1 luvuin rikkonaisessa pelissä. Ironyard Mutants - Nurgle's Blessed Carcases (Season 3, Round 1)

Peli kesti viisi tuntia, kun järjestäjät olivat jatkuvasti korjailemassa jotain kohtaa areenastaan milloin valoja, milloin katsomorakenteita jne... pelissä oli enemmän odottelua kuin pelaamista.
- Pera
 
 
  logo
Nurgle's Blessed Carcases
Race:  Nurgle
Coach:  Pera


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Final
  2    Holy Bowl
  1    Nagash's Grave Br...
Season 15, Bronze-Final
  3    Pohjolan Pitopalv...
  1    Happy Little Booz...
Season 15, Semi-Final
  1    Pohjolan Pitopalv...
  2    Nagash's Grave Br...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League