Old Bulletins

Retired!
Old bulletin board
Feb. 12th, 2014
Kevätkunnostus
Jos välillä ihan vakavaakin asiaa. Comix:lta tuli lähetys uusia figuureita, joilla vihdoin saadaan rosterinmukainen joukkue aikaan. Valkometallifiguureista voi joku ehkä pitää, minä en... kuin vasta nyt. Olen aikaisemmin yrittänyt turata osia kiinni pikaliiman ja/tai epoksin avulla ja yleensä Khemrimäisen kiroamisen jälkeen osat ovat ehkä pysyneet kiinni.

Nyt kokeilin Carr's valkometallijuotetta ja heidän fluxiaan. Tinan sulamispiste on vain 70 astetta ja fluxin avulla tina sujahti saumaan ja osa pysyi heti kunnolla kiinni. Fantastista tavaraa. KOlvaamiseen kelpaa varmaan se halvin Hong Kong -kolvi, itselläni on Bilteman digitaalinen kolvausasema- halpa ja riittävän hyvä :)

Koko joukkue on liotettu putkimiehessa ja maalit on saatu irti. Tänään pohjamaali ja huomenna numerot ja tunnukset. Hanu saa vastaansa uuden, kestävämmän KTR:n
- teerima
 
 
Jan. 26th, 2014
Neljäs kerta kiroaa parhaiten
Häviö on normi, tasapeli on voitto ja voitto on parasta, mitä voi tapahtua käärinliinat päällä. 10. kausi alkoi siis voitolla, vaikka se viimevuoden mestareista saattaakin tuntua tasapeliltä :)

Näillä innostavilla sanoilla, koutsi teerima avasi after life -juhlat 400 pelin jälkeen. Tätä joukkuetta ei kaada mikää muu, kuin paska valmennus- joukkue vastasi ja kun nauraminen loppui, sovittiin, että valmennuksen tasoon ei enää palata... käärinliinojen polttamisen uhalla.

Piristävät Hullut - TeräsPetoni of Khorne (Season 10, Round 2) määrittelee sitten sen taktiikan, millä TeräsPetoni of Khorne kohdataan. Koska Antti Hilajoki pelkää palkkionmetsästäjiä ja pysyy matsista poissa, voimme olettaa, että ihmiset murskataan ja vastaamme asettuu voiton juovuttama, kaoottinen porukka, jonka pelaaminen on vain joukko onnekkaita sattumia.

Sittenhän ne ovat ihan niinq me- joukkua vastasi ja taas naurettiin.
- teerima
 
 
May 22nd, 2013
All U need is luv
Joukkueen raahustettua pukuhuoneeseen, jää coach yksin vaihtoaitioon miettimään ja hautomaan synkkiä ajatuksia. Kuinka herättää kuolleista, kuolleista herätetty joukkue. Onko ratkaisu raivokas huutaminen, silmitön väkivalta vai joku pirullisen hieno kombinaatio kahta edellistä?

Ongelma on selkeästi se, että joukkue kärsii identiteettikriisistä. Ensimmäisessä pelissä Disposable Heroes - King Tut's Revenge (Season 9, Round 1) Horemheb tappoi ja vielä ihan kunnolla. Nyt haukkamies on haltijoiden joukossa syöttötilastossa- ballsien hiplaaminen on vienyt huomion tärkeimmästä eli hakkaamisesta. Muukin joukkue vaikuttaa siltä, kuin likaisten käärinliinojen alta paljastuisi mätää, suippokorvaista lihaa.

Kuinka saada asiat muuttumaan? Joukkue on ollut koko kauden kalmanvalkea, mutta miksi? Koutsi on ollut selkeästi liian kiinnostunut itsestään eikä ole osoittanut riittävästi TLC:tä joukkueelle. Joukkue on ollut omillaan, joten heistä on tullut haltijamaisen itsekkäitä ja laiskoja.

Seuraavaan peliin asioiden on muututtava. Pelin on muututtava värikkäämmäksi. Koutsi tietää mitä tehdä ja suunnistaa pukuhuoneeseen. Khemrit, minä rakastan teitä!- koutsi huudahtaa. Antakaa kun pesen vaivaisenluunne ja pesen käärinliinanne. Lupaan saattaa pintaanne uutta väriä ja pian, ei ehkä heti mutta pian, liiga saa tuntea teidät uusina, verisinä punaisina khemreinä
- teerima
 
 
Feb. 14th, 2013
Kirottu paluu
Kirottujen noppien mestari aloittaa tiimin rakentamisen... mistäpä muusta kuin re-roll:ien lisäämisestä. Mutta pian julkaistaa rosteri, jota kirotumpaa ei ole ikinä nähty
- teerima
 
 
  logo
King Tut's Revenge
Race:  Khemri LG
Coach:  teerima


Current Champions

 
Latest matches:
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League