Old Bulletins

Old bulletin board
Oct. 15th, 2016
Voittajat
- Kalrat
 
 
Jan. 6th, 2012
Joukkue paikattu
Ironyard Mutants - Pohjolan Pitopalvelu (Season 7, Round 10) jälkeen joukkuetta paikattu pelaajilla Lakso Diareo ja Diarrhée la Chiasse. Paskaakos tässä totes muut pelaajat.
- Kalrat
 
 
Dec. 23rd, 2011
Perinteinen joulutervehdys
Hyvää joulua taas vaan kaikille koutseille ja pelaajillekkin. Ohessa joulukortti mallia 2011
- Kalrat
 
 
Nov. 18th, 2011
Lupaukset pidetään!
kts. edellinen uutinen, tuohan oli kirjoitettu ennen viime peliä :)
- Kalrat
 
 
May 27th, 2011
Suunnan muutos.
Mutans vastaisku ei ole vielä mennyt odotetulla tavalla, joten tähän tehdään nyt muutos. Kalrat on todennut Lance Rockissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että enää ei suvaita ainuttakaan tappiota. Kalrat: "Seuraavaksi on tulossa jonkinlainen elffi-kääpiö-pelle joukkue vastaan. Eniten arveluttaa tietysti ne pellet, mutta eiköhän takataskusta keksitä keinot niidenkin punanenien taklaamiseen."
- Kalrat
 
 
Mar. 14th, 2011
Mutants vastaisku!
Nyt se on totta! Kaikkien aikojen paras joukkue kaikkien aikojen parhaimman koutsin ohjaamana palaa sarjaan!

Huhujen mukaan osa vastustajista on jo luovuttanut, kun tieto kiirii pitkin Karhunkaatoliigaa, että Kalrat on ottanut Mutantsin jälleen pelikentille johtaakseen joukkueen jälleen voittoon!

Kalratkin on kommentoinut Mutantsin paluuta: "Ikinä ei ole ollut näin helppoa kautta. Jo tässä vaiheessa voineen todeta, että vastustajista ei ole vastukseksi. Parasiittien vahvistamat pelaajat ovat elämänsä iskussa. Vaikka joukkue onkin mutaatioiden raskaasti vaivaama, ei vastustajista ole edes nimelllistä vastusta."
- Kalrat
 
 
Aug. 3rd, 2009
Mutants hakee pronssia
Mutants kävi ropecon turnauksessa kokeilemassa taitojaan tuloksena pelit 3-1 Ogreja vastaan, 2-1 Pro Elffejä vastaan ja semi-finaalissa 0-1 Örkkejä vastaan. Tuloksena siis jaettu pronssi. Turnauksessa oli yht. 18 joukkuetta.
- Kalrat
 
 
Mar. 23rd, 2009
Älä ruoki lamaa...
Mutants päätyi huonontuneessa finanssitilanteessa suuriin muutoksiin. Kalrat oli tyrmistynyt pelaajien väitteestä, että heille kuuluisi maksaa palkkaa ja vastatoimiin ryhdyttiin välittömästi.

Pikku Poika joka ei ikinä kasvanut isoksi lähetettiin takaisin taputtelemaan kakkaa. Näytöt ja palkka eivät ikinä kohdanneet joten muita vaihtoehtoja ei edes harkittu.

Kalratille maksettiin luonnollisesti muhkeat boonukset loistavista järjestelyistä, kuten nykyaikaisissa joukkueissa on tapana uudistuksen hetkellä.
- Kalrat
 
 
Dec. 11th, 2008
joulukalenterin luukkuja availlessa
Postikorttien lähettely jää tänä vuonna vähiin, tätä ei Ironyardissa juurikaan harrasteta, mutta tällä kertaa kuitenkin jo hyvissä ajoin joulutervehdys Ironyardin suunnalta.
- Kalrat
 
 
Dec. 5th, 2008
Kultainen kierre ja muita uutisia
Mutants season 3 ensimmäisen kohtaamisen jälkeen on Iranyardissa ryhdytty kentän kunnostus toimenpiteisiin. Yhden kauden tauon aikana rotat (mistä lienee niitä siunaantunutkin?) olivat päässeet jyrsimään kentän siihen kuntoon, että ensimmäisessä Mutants - NBC kohtaamisessa suurin aika meni huoltaessa kenttää. Lisäriesana olivat vielä Nurglen mädännyttämien pelaajien kappaleet kentällä. Blackleg sai karvaasti kokea miltä tuntuu tallata rotterin visvaan ja kaatui maalialueelle pallon kera ensimmäisessä erässä. Onneksi kentän ja huoltojoukkojen huonosta kunnosta kärsi enemmän vastustaja kuin kotijoukkue.

Kalrat on kuitenkin päättänyt lähteä matkoille remontin ajaksi. Kaikkea ei Kalratinkaan tarvitse katsella. Joukkueelle on jaettu hakut ja haravat ja kentän odotetaan olevan priimakunnossa Kalratin palatessa. Myös Zombers on päästetty pukusuojasta mukaan lanaustalkoisiin, näillä on on kaikki tarvittavat eväät haravan heiluttamiseen.

Kalrat kommentoi lyhyesti lomaltaan:"Seuraavaksi teurastetaan Vortex."
- Kalrat
 
 
Nov. 26th, 2008
Gobbo the Gambler uutisia
Vedonlyöntitoimistoissa on jo kohuttu Mutantsien tulevan kauden sijoituksesta. Pronssia on pidetty jo niin varmana, että sen kertoimet ovat pudonneet alle yhden.

Nyt Kalratin kerrotaan kuitenkin vihjanneen jotain mullistavaa, Mutants tavoitteena ei olekkaan kolmas sija vaan hopea tai jopa kulta! Tämä tulee varmasti tiputtamaan Mutantsin kertoimia näillä sijoituksilla.

Kalrat kohuun: "Rahastahan tässä ei ole ikinä ollut kyse, vaikkakin pieni lahjoitus muista syistä kuin lahjonnasta tilille ei tietysti ole kielletty mikäli haluaa varmistaa Mutants jonkin pelin tuloksen."
- Kalrat
 
 
Sep. 29th, 2008
vanhoja arkistoja
vielä löytyi yksi viimekauden kuva joulutervehdyksestä
- Kalrat
 
 
June 12th, 2008
Viime kauden materiaalia + hiukan uutta
Mutants on viime kauden jälkeen pystyttänyt vielä patsaankin kunniakkaan valmentajansa kunniaksi keskelle Ironyardia.

patsas

Vanhat rotta tuotteet myös taas esillä:

Liity Rottien kannattajiin:
Join Rat Army!

Valitse peliin oikeat juomat:
RatBeer

Askartele oma hihamerkki
Tulosta, leikkaa ja liimaa takin hihaan

Iltojen iloksi
Kirjallisuutta
- Kalrat
 
 
  logo
Ironyard Mutants
Race:  Skaven
Coach:  Kalrat


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League