Old Bulletins

Retired!
Old bulletin board
Sep. 22nd, 2010
Wünderin elämää...
...ja Wünder laulaa:
Miksi koutsit aina rakastuvat Baümiin?
Miksi koutsit aina rakastuvat Baümiin?
Rakastuvat pitkätukkahulttioihin,
Petollisiin kulkureihinkin.
Ja pilvilinnan rakentajiin,
Unelmoiviin työnvieroksujiin.

Ja sehän tässä huolestuttaa,
Sehän tässä huolestuttaa,
Että kuinka meidän kunnon susien käy,

Kun kaikki koutsit rakastuvat Baümiin.
Miksi koutsit aina rakastuvat Baümiin?
Ei auta raha, ei omaisuus,
On sukupuuhun turha vedota.
Eikä tepsi surkea koulutus,
Ei siisteydestäkään oo apua.

Ja sehän tässä huolestuttaa,
Sehän tässä huolestuttaa,
Nyt kuinka meidän kunnon susien käy?

Yksin kentälle joudun lähtemään
Ja kuten varmaan arvaattekin,
Yksin myös saan aina palata.
Joka ilta sama kuvio toistuu
Kerta kerran jälkeen,
Mutta yhä ihmettelen samaa asiaa:

Miksi koutsit aina rakastuvat Baümiin?
Miksi koutsit aina rakastuvat Baümiin?
Baümiin!
Ne rakastuvat Baümiin!
Rakastuvat! Koutsit
Rakastuvat Baümiin aina vaan!
Koutsit rakastuvat Baümiin!
Aina! Aina! Aina!

Nyt kuinka meidän kunnon susien käy?
- Kalrat
 
 
June 11th, 2010
Voittajat kirjoittaa historian!
HellSin Sanomat:"Zombers ylivoimaiseen voittoon loistavan valmennuksen johdosta. Finaalin vastustaja harkitsee jopa luopumista valmentajan paikastaan tällaisen nöyryytyksen jälkeen. Kentän laidalta tavoitetun Vesku-koutsin on kuultu vuodattaneen krokotiilin kyyneliä ja kironneen Kalratin ylivoimaisuutta."

Hämärien pelitapahtumien ja vielä hämärämmän voitonjuhlan jälkeen joukkue on taas päästetty pukuhuoneesta taktiikkapalaveriin. Kausi on jo pitkään ollut ohi ja joukkue on vain laiskotellut pukuhuoneen lukittujen ovien takana. Joukkuehengen kohotuksen vuoksi joukkuetta aletaan päästämään ja kahdesti päivässä ulkoilemaan treeneihin ja arki voi jatkua.

Kalrat:"Lomat on nyt lomailtu. Joukkue saa alkaa harjoitukset seuraavaan kauteen. Aluksi 2 tuntia harjoituksia päivässä, sitten 4, sitten 6 ja harjoitusten pituuden nosto lopetetaan vasta kun pelaajat harjoittelevat 26 tuntia vuorokaudessa. Itselläni aika luonnollisesti menee kesäloman vietossa, joten joukkueen puoskari Kalmancer saa hoitaa kesän harjoitusten vetämisen."
- Kalrat
 
 
Apr. 9th, 2010
HZAP avattu
Päänahka kiristää, eikö oma joukkue pärjää? Meinaako pää hajota vitutukseen? Onko Zombers liaan ylivoimainen vastustaja jonka aiheuttamaa ahdistusta?

Ei hätää, nyt on avattu uusi auttava puhelin epätoivoisille valmentajille! Linjalla vastaa ammattitaidoton asiakaspalvelija joka ei kuuntele eikä välitä. Hänelle voi avautua ihan niin paljon kuin on tarpeen! Wood Oo on palkattu takaisin ja on ottanut kontolleen palvelun pitämisen. Tältä kaverilta ei ymmärrystä ja sympatiaa heru (toisaalta aivokapasiteetiltaan näkkileivän veroiselta kaverilta sitä ei odotetakkaan).

Älä jää langoille roikkumaan vaan pistä naru rohkeasti kaulaan ja soita HellSin Zombers auttavaan puhelimeen (HZAP):
(+666) 555-SUICIDE
- Kalrat
 
 
Apr. 8th, 2010
Säästä puu - tapa elffi
Jo pitkään on alipalkatut pelaaja vallanneet rostereita ja tästä on nyt nousemassa kansanliike halpapelaajien vastustamiseksi.

Hack En'Slash: "Totiseksi vetää. Ei sitä niin helposti siirrytä maailmankuulusta tähtipelaajasta sahaa tylsyttämään metsän puustoon kun paikkaa ei vain rosterista saa. Jos kentälle pääsisi, niin silloin katsottaisiin kuinka nämä itsensä halvalla myyneet pärjää meidän ammattilaisten keskellä."

HellSinin puistokemistien liitosta taas puolestaan kommentoidaan: "Alkaa puut käymään vähiin. Entisten laiskojen metsurien tilalle kun laitetaan muuta verenhimoinen ex-blood bowl tähti niin katoaa puusto ihan silmissä. Lisäksi kaadetuista puista ei ole edes hammastikuiksi."

Nyt onkin aloitettu kamppanja Säästä puu - tapa elffi. Tällä yritetään herätellä ihmisiä ja toki muitakin ymmärtämään halpapelaajien vaikutukset ympäristöön. Jokaisesta tapetusta elffista luvataankin nyt yksi kultaraha työttömien blood bowl-tähtien työllistämiseen. Tappamalla elffin saa nyt siis hyvän mielen lisäksi vaikutettua oikeasti asioihin!

/* Lähde: HellSinin Sanomat
- Kalrat
 
 
Feb. 24th, 2010
Tasaista
Näin kävi taas pelissä kuten tarinatkin jo etukäteen kertoivat. Ei oo helppoa olla ennustaja.

Kalrat:
"Hanun joukot pelaili pelejään kun Zombers pelasi Blood Bowlia. Joukkue on kuitenkin kesäterässä ja ei vastaa odotuksia lainkaan. Baümnkin yritti livahtaa lepäämään kahdesti pelin aikana, mutta Kalmancer esti tällaisen säälittävän laiskottelun. Joukkue laitetaan jälleen dieetille, ei aivojen syömistä eikä muitakaan huveja ennen seuraavaa peliä. Pöpin pojat saa vastaansa täysin eri vastuksen kuin nyt. J-Hokin nähdään seuraavan pelinä jälkeen kuin kissan pentuna, söpönä mutta pelokkaana."
- Kalrat
 
 
Oct. 8th, 2008
kauden loppu
Pelaajat istuvat pelisuojassa, ovi kolahtaa kiinni. Huoneen hämärtyessä pejaajat jäävät pimeään, kunnes silmien tottuessa toisten hahmot alkavat erottumaan ympärillä. Baüm toteaa: "Kalrat ei ikinä tule antamaan tätä anteeksi"

Baüm ei tiedäkkään kuinka oikeassa on. Onneksi epäkuolleet eivät juurikaan tarvitse ruokaa selviytyäkseen, sillä suuren metallisen palkin kumahdus ovea vasten kertoo, että suojasta ei olla lähdössä ulos ihan hetken päästä.
- Kalrat
 
 
Sep. 29th, 2008
pelitunnelmia
Zomppareiden kohtaaminen lissujen kanssa ensimmäistä kertaa. Kuten näkee, pelissä sekä katsomossa oli tiukka tunnelma.

Tarkkasilmäinen saattaa huomat kuinka Juudas Dreed on karannut kentän takalaidalla ja taitaa olla myös tämän ensimmäinen maali.

(gimp treenailua, kuvaa saattaa olla retusoitu. siis aika nopee leikkaa ja liimaa pläjäys)
- Kalrat
 
 
Aug. 30th, 2008
Odottavissa tunnelmissa
HellSiniin on laskeutunut hiljaisuus. Harjoitusten välillä pelaajat istuvat ringissä selät vastakkain peläten pahinta. Outo kuolemanpelko on laskeutunut joukkueen ylle, tällaista ei ole ennen nähty. Pelaajat tietävät, että seuraavaan peliin on enää yksi yö ja painostava tunnelma tuntuu kovia kokeneiden zombienkin harteilla. Kukaan pelaajista ei ole vielä aikaisemmin pelännyt Kalratin vihaa näin paljon. Harjoituksissakin on nähty muutama todella paha tilanne, mutta siepparin kuoleman jälkeen kukaan pelaajista ei enää uskalla kuolla peläten Kalratin vihaa josta ei kuolemallakaan pääse eroon.

Onneksi Zee Sus aukaisee suunsa "On ne aika pelottavia ne Savralaisetkin". Koko joukkue helähtää nauruun, tunnelma on taas keventynyt, mutta vain hetkeksi.
- Kalrat
 
 
Aug. 12th, 2008
Kääpiöputki jatkuu
Seuraavana vuorossa jälleen ottelu legendaarisen kovia kännääjiä vastaan. Ensimmäinen kierros koituikin niille kohtalokkaaksi ja seuraavalla kierroksella käy varmastikkin vielä huonommin, Kalrat ei ole tunnettu ainakaan armollisuudestaan.

Kalrat ennen peliä:
"Nyt on lomailtu useampi viikko ja sillä välin pelaajat ovat harjoitelleet jatkuvasti. Joukkue on tällä hetkellä paremmassa terässä kuin koskaan, Wünderin ja Baümin kynnetkin on teroitetttu.

Ilolla odotan Kalmancer - joukkueen necromancerin kanssa taas seuraavia pelitovereita Oaran kavereiksi. Tosin nyt alkaa jo joukkueen pelipaikatkin olemaan kortilla ja joukkueeseen hyväksytään ainoastaan parempia kykyjä kuten Reri. Seuraava kotiottelu onkin nimetty Rerin kuolemaksi"
- Kalrat
 
 
July 1st, 2008
Joukkuehenki kasvaa
Kalratin otteet ovat taas näyttäneet toimivan ja Zombers joukkuehenki sen kun vain kasvaa. Joukkueessa on nyt nähty huonojen pelaajien kaatuvan ja jäävän ilman Necromancerin apua, joten mikäli joukkueessa meinaa pysyä elävien(kuolleiden) kirjoissa, niin aina on annettava parastaan.

Tästä johtuen tiimispiritti on niin kova, että kaikki yrittävät ylittää itsensä vielä aikaisempaakin enemmän (+1 re-roll joukkueelle, nyt re-rolleja siis 4).

Kalrat tähän:
"Ilo nähdä joukkueen vihdoin ymmärtävän vastuunsa. Muutama ei niin valitettava uhraus jouduttiin tekemään, jotta tämä saatiin pelaajien ymmärrykseen (Dana Moonstar ja Golgol the Mourner).

Lisäksi joukkueeseen hankittu Oara the Executed on jo nähnyt kertaalleen miten käy astuessaan poikkiteloin Zomberssien peliä vasten. Oara on ensi pelissä alusta asti tarkkailussa ja mikäli tämä näyttää kyntensä, niin saatetaan rekrytoida jopa lisää kääpiöpelaajia.

Kaikki katsomaan peliä, HellSiNin porteilla tavataan!"
- Kalrat
 
 
June 13th, 2008
Psyykkaus tuottaa tulosta
Zombers peli on alkanut viimein kulkemaan. Tästä kiitos Kalratille. Kalrat vaatimattomana valmentajana ei tietenkään ota itse kaikkea kunniaa vaan antaa tunnustusta myös pelaajien hyvin toteuttamaan pelitaktiikkaan jonka Kalrat on suunnitellut.

Zombers sai viimein myös rekrytoitua uuden pelaajan (Oara). Vanhat mädänneet lihat lakaistiin pois kentältä Savra pelin jälkeen ja uutta mätää lihaa saatiin nyt viheriöille.

Kalratin kertomaa kentän laidalla:
"Meillä on nyt kääpiöputki päällä. Ensimmäinen peli on hoideltu, seuraavaksi taputellaan Mainareita. Tämän jälkeen ohjelmassa on kuuleman mukaan kauden toisella puoliskolla lisää boozereiden taputtelua.

Zombers on nyt täysissä vahvuuksissaan ja mätä liha ei ole ikinä aikasemmin liikkunut kentällä niin rivakasti. Jos jotain saisi vielä toivoa, niin Savran pelibussi voisi ajaa vaikkapa jyrkänteeltä alas. Turman uhreista voitaisiin hyväksyä esimerkiksi Miro myös zomberssien joukkueeseen"
- Kalrat
 
 
May 20th, 2008
Zomberssien ilme yhä synkkenee
Kalrat on alkanut eristäytymään entistä enemmän joukkueestaan. Joukkuehengestä ei ole tietoakaan ja ennen ei ole nähty epäkuolleiden olleen niin huolissaan hengestään (tai hengettömyydestään...). Kalrat on alkanut opiskelemaan jo filosofisempia oppeja joukkueen luotsaamiseen voittoon, Kalratin on nähty lukevan muun muassa kirjaa taisteluista
- Kalrat
 
 
Apr. 3rd, 2008
Kalrat harjoittaa joukkuetta
HellSiN:istä on alkanut harjoitusten ääni, Kalrat harjoittaa joukkuetta törmäysharjoituksin. Joukkue istutetaan kuolemanvankkureihin ja ajetaan kalliolta sadanseitsämänkymmen metrin pudotuksen alas. Pelaajat jotka saavat kasattua itsensä, pääsevät jatkamaan harjoituksia (takaisin ylös ja taas alas). Ne pelaajat jotka eivät saa itseään kasattua... voi voi toteaa Kalrat.

HellSiN sanomat reportaasi kuvaa Kalratin johtamia harjoituksia näin: "Harjoituksissa tuntui olevan jotain ihmeellistä. Pelaajat eivät vaikuttaneet olevan enää täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Harjoituksissa opeteltiin selvästi myös sääntöjen vastaisia otteita, joten Kalrat ei selvästikkään ole oppinut viime kaudelta reilun pelin henkeä (FiBA Bear Play) vaan otteet näyttää pikemminkin vain koventuneen."

(FIBA = Fédération Internationale de Bloodball Association. Bear Play on kuultu joskus myös tulkittavan Beer Play, mutta Kalrat kääntää sitä muotoon Fear Play)
- Kalrat
 
 
  logo
HellSiN Zombers
Race:  Necromantic LG
Coach:  Kalrat


Current Champions

 
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League