Miss Next Game

Result added November 30th, 2008

Match notes
Pelin tunnelman voi kuvailla muutamalla sanalla, kaaosta, kaaosta ja lisää kaaosta. NBC oli selvästi palkannut häirintäryhmän pelin ajaksi, jolla yritettiin saada Kalrat pois tolalta (päivystyspuhelin pirisi aivan jatkuvasti). Tästä Kalrat ei kuitenkaan herpaantunut, vaan peli hoidettiin rautakartanomaisen varmasti kotiin.

Ensimmäisessä erässä NBC pääsee yllättämään maalilla, mutta eipä hätää. Mutants saa yhden kierroksen aikaa tasoitta ja eipä aikaakaan niin on mellakka pystyssä ja tuomari ei edes huomaa että Rotat pinnistää maalia kohti jo toista vuoroa (riot). Blackleg onnistutaan kuitenkin piirittämään, joten eipä aikaakaan niin on taas rottaa sen verta apuna että saadaan reikä murrettua puolustukseen. Blackleg säntää irti NBC miehiä väistellen, vain muutama sormi tarttuu viitan reunaan (menee muuten viitta pesuun) ja Blackleg meinaa maalailla. Sen verran on kuitenkin limanuljaskat tarttuneet tennarin pohjaan, että kaatuu TD alueelle ja siinä eka erä.

Tokaaan erään siis taas täysillä ja eipä aikaakaan kun maalaillaan eka maali. Toista maalia saadaankin sitten jo hetki hakea, mutta pikku pikku blitsin jälkeen jos toisenkin pallo taas rotilla ja taas ei auta kuin tehdä maali. Olisi tietty voinut vielä vähän odotellakkin ja varmistaa voiton, muttei kuulu tyyliin! Ei tässä olla mitään kääpiöitä eikä marjan poimijoitakaan!

Loppua kohden päästään vielä irrottamaan pallokin, mutta edes pienen rotan ketterät kintut ei riitä ja tulostaululle jää 2-1 tulos.

NBC oli pelin aikana sen verran kuvottavaa katsottavaa, että puhtoisilla rotillakin jäi monesti kieli keskellä suuta eikä haluttu tunkea nyrkkiä vastustajan naamaan. Onneksi kuitenkin Kalrat ohjasti tästäkin huolimatta joukon iloisen voittoon ja kassaankin kilahti mukavasti rahaa. Oikein hyvä kauden aloitus, koko joukkueelta vielä iso kiitos Kalratille tästäkin saavutuksesta! Pronssi on jo melkein varmistettu!

piti vielä lisätä, että eipä aikaakaan kun oli tämäkin tarina kirjoitettu

======
Pera the Blessed
======
Nurglen siunatut kävivät Rottien kotiluolassa kokeilemassa kuntoaan ja havaitsivat sen vielä riittämättömäksi. Tappio tuli 2 - 1 luvuin rikkonaisessa pelissä. Peli kesti viisi tuntia, kun järjestäjät olivat jatkuvasti korjailemassa jotain kohtaa areenastaan milloin valoja, milloin katsomorakenteita jne... pelissä oli enemmän odottelua kuin pelaamista.

Posiitivista oli kuitenkin huomata, että Foul Appereance ja Tentacles toimivat useampaan kertaan, vaikka se ei estänytkään Kalratin liukkaita rottia tekemästä voittomaalia.