Match result

Season 16, Cross-over 9
Team badge
Altdorf Griffins

gate: 21 000
0 TD score 2
2
 (2)
cas score
(kills)
6
(1) 
Norse logo
no custom badge
Village people

     
TD Scorers
profile Run-Kari
profile Pär-Henrik
     
Foulers (no cas)
profile Palle
Badly Hurt'ers
profile Viktor
profile Palle
Serious Injurers
profile Pär-Erik
profile Palle
Run-Gustav

Zrag
profile Rudolf Robust
Killers
profile Pär-Erik
     

Horst Kanonenkugel
profile Wilhelm Tell
Completions By
Interceptions By
     

Horst Kanonenkugel
MVP awards to
profile Ymri
  Sustained Injuries  

Abel Ausguck
Mauri Mörtel
Simeon Schneller Fuß
Miss Next Game

victim healed by apoth
-1 AV

profile Wilfried Stubbe dead
Death
Knut dead
Oscar dead
     
Result added March 14th, 2020

Match notes
Peli piti pelata tyhjille katsomoille mutta kyll'hän sinne väkipakolla jengiä lappo. ja katva verran enempi karvattomia humaaneja.
Ottanemme siis kostoksi "Kisu":n mukaan völjyyn sekä aloitus höökin.

Half 1:
Hakkaamme heti yhden lempeästi lazzuun sekä toisen KO -boxiin. Pallon sheivaamme oikeaan laitaan hyv lähelle scrimmagea..
Vihu tulloo ja lyö het kärkeen Knut:n pään irti joka hieman sekoitti hyökkäyskuvioita koska piti tehdä KOSTO --> Lyödähän Wilfried Stubbe:n pää irti ja kustaan torsosta sisään.

Hieman painia siellä sun täällä ja heilautetahan häkkyrä keskelle ja roundilla 4 Kari ottanee käteenvedon vastaan ja kävelee maaliin. (0-1)

Hunanoidit lähtee kahden vajaalla tekeen omaa höökiään. Tuomari on sen verta killellään'kallellaan jotta päättää jotta saatte yhden lisärundauksen kun ootte niin lapasia (riot)

Yrittävät tunkeutua sieltä sun täältä mutta aina leipastaan pataan ja loppu viimex Kisu käy kaapimassa pallon kätösistä puuuuuuis.

Half 2.
Humanoidit lähtee jo kolmen tai neljän vajaalla höökiin eikä siitä voi tulla muuta kuin Kis'Kis ja Kisu vie pallon ränsästä ja Pär-Henrik ansalankaa halveksue tuplagoogottelee maaliin (0-2)

Nyt alkaa rundit oleen jo sen verta vähissä jotta humanoidit päättää tappaa Oscar:n.(apo sahas pään vielä kunnolla irti jottei jäänyt arvoitukseksi jotta oliko kuolo eller nöyp)
Stana leivotaan Örkki tyrpeeseen ja neljän ttukemana foulitaan 1+2:lla. Ei hätä ole tämän näköinen koska nouseepi ylös jolloinka Palle lyöpi nyt turpeloon -> kallo halkeaa (56) muyya apo lyö jesaria jolloinka ei tunnu millekään...... sithe koutit vain kättelvät ja lähtevät eri suuntiin

--- Ymrin päiväkirja ---
Jee taas päästään lyömähän lihhoo tummax!!! Viime peli meni niin hyvin että koutsi antaa varmaankin vielä isompaa roolia.
Heti ekaan höökiin pääsen blitzaamaan Ogrea, JEEEEE.... ei stana se ei kaadu ottanee vain taka-askelia. Hmmm koutsi yskii hernareita rinnuksille - ei se varmaan takoita mitään.
Seuraava hööki ja kuulemma pitää olla tekemättä mitään - and next sama juttu. Teemme maalin - nooh ens rundilla näytän taas.

Pääsen taas blitzaan mutta makkaraperunat vielä syömättä. Teen sen blitzin sit ens turnilla. Kuulemma pitää taas tojottaa - no sen osaan!

Nyt sais taas liikkua mutta taidan kaivaa poteron koska sieltäkäsin voin ohjeistaa muuta jengiä. Pysyn poterossa ja annan ohjeita -> Kari vasempaan - Gustav oikiaan ja muut johonkin siihen keskivaiheelle. Otan vielä yhdet makkaraperunat koska kahdet mulle annettiin. Jossain vaiheessa nostan taas periskooppia ja katson missä mennään -> Jaa meillä taas pallo eli nou hätä - vedän tirsat.

Herään unilta ja taas joku helvetin älämölö ympärillä mutta onnex sekin loppuu. Vetävät mut ylös poterosta ja vievät vankkureihin. Kuulemma olin niin tärke pelaaja että palkitsevat MVP:llä!!!!


go to previous page
Current Champions

 
Latest bulletins:
The Sentenced
Senarit pelimatkalla
Sitten pitäisi taasen ...
Latest matches:
Season 16, Cross-over 10
  2    Village people
  3    The Sentenced
Season 16, Cross-over 9
  0    Altdorf Griffins
  2    Village people
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League