Match result

Season 16, Cross-over 6
Team badge
HellSiN Zombers

gate: 29 000
2 TD score 2
3
 (1)
cas score
(kills)
1
(0) 
Team badge
Altdorf Griffins

     

profile Pasi Suska
profile Perwerssi
TD Scorers
profile Hermann Blitz
profile Hermann Blitz
     
Foulers (no cas)

profile Sepe Suska
Badly Hurt'ers
fans / random event

profile Neim Death
Serious Injurers

profile Benjamin
Killers
     

Al Sprait
Completions By
Horst Kanonenkugel
Interceptions By
     

profile Pasi Suska
MVP awards to
profile Hermann Blitz
  Sustained Injuries  
Niggling Injury
profile Erdman Stark
Death
profile Rolf Ruhigerhand dead
     
Result added November 26th, 2019

Match notes
Griffineille DT kortti: drive loppuun shadowing yhdelle ukkelille (ja olikohan joku toinenkin skilli...)

1. Erä

Zombers lähtee hyökkäykseen Blitzardissa. Kylmä näyttääkin saavan luut kankeiksi, kun peli kaikkiaan aika tahmeaa.

Ensin yritetään kuitenkin puskea keskeltä läpi ja Sepe Suska kaatelee tuloksetta Zragaa useampaan otteeseen. Tukijoita kuitenkin tarvitaan sen verran, että peli sumppuuntuu ja yritetään puskea vasemmasta laidasta läpi. Sielläkin niin tuloksetonta puskemista, että otetaan pikkaisen taka-askeleita ja Griffinit saa tilanteen jo hiukan huolestuttavaksi. Rolle Rammbock liimaantuu vielä blitzin jälkeen Al Sprait kylkeen shadowing lailla.

Pieni taka-askellus tuottaa kuitenkin tulosta ja saadaan se pieni tila liikkeelle, joten uudestaan vasemmasta laidasta eteenpäin. Nyt saadaan sentään Griffineitäkin muutama nurin. Seuraavalle vuorolle jää Al Sprait blokkaaminen kasseboxiin, blizillä käytävä reunaan auki, händäri ja maaliin.

Griffineille ikävästi kuitenkin vielä reippaasti aikaa, mutta laidat tukkoon ja ei anneta tilaa maalintekoon. Griffineillä oli kuitenkin käytössä ekassa erässä vaivaiset seitsämän re-rollia... (4 omaa ja kummastakin aloiteuksesta lisärolli + leader rolli)

2. Erä

Rolleja taas aloituksessa jaossa, tällä kertaa molemmille. Griffinit lähtee keskeltä jyräilemään. Häkin kulmaa jää pitelemään Zrag jonka iholla kuitenkin D'Lorth. Kaverin tukemana työnnellään Zrag ja Sepe Suska blitzaa pallon irti ja häkin "taka-alalle". Molemmat ghoulit siirretään tositoimiin, mutta Al Sprait epäonnistuneen noston jälkeen pallo pomppii Griffin sumpun keskelle ja Hermann Blitz kätösiin. Griffinit kuitenkin aika sumputettu, mutta toinen susista blitzataan stunniin joten puolustukseen jää enää Neim Death yhden nopan blitz jolla ei palloa saada irti omalla puolustuksella. Hermann Blitz on kuitenkin pakotettu juoksentelemaan maaliin yhden GFI turvin, säästäkin huolimatta.

Zombers taas hyökkäykseen ja tällä kertaa laidat jätetään kohtuullisen auki, joten oikeaan laitaan blitzataan reikä ja sieltä sutta eteen kuin hukkaa kauralle. Griffinit saa kuitenkin vielä muutaman pelaajan eteen, joten blitzillä ensin aukko. Sitten rollaten händäri Pasi Suskalle joka juoksentelee maaliin. Rolleja poltellen mutta muuten helpohkon tuntuinen maali.

Griffineillä kuitenkin vielä kolme kierrosta aikaa. No tehdäänpä samanlainen puolustus mikä toimi 1. erän lopussa. Yleisö kuitenkin kimpaantuu samoista kuvioista ja heittää kiviä katsomoon. Wolfram Falkenheim stunnit ei paljoa paina, mutta Benjamina kolahtaa sen verran, että kasseboxi kilahtaa (ja regeneraatio). Nyt jää toinen laita auki, mistä pari catheriä säntääkin maalipaikoille.

Toinen catcher saadaan blitzattua kasseboxiin ja toinen nurin, mutta muut Griffinit pääsevät etenemään. Vielä kuitenkin saadaan kohtuullisen hyvä puolustus loppuun. Griffinit tekee handover (3+), blitz (tulee 2 x both down jolla ei vaikutusta) ja 2 x GFI (3+ sään takia) ja siitä maali. Harmillisesti taas Griffinit maalailee aika monen nopan jälkeen.

Zombers käy vielä kostoksi lyömässä Erdman Starkin nurin hiukan raisummin ja tekemässä heittopisteen keräilyt.


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 13
  0    Eternal Betrayers
  1    Altdorf Griffins
Season 16, Round 13
  1    The Sentenced
  2    Eternal Betrayers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League