Match result

Season 16, Round 5
Team badge
The Sentenced

gate: 32 000
2 TD score 1
3
 (0)
cas score
(kills)
2
(1) 
Team badge
Ulthuan Noble Order

     

profile Riddiz Razorblade
profile Gulaz Gravedancer
TD Scorers
Cubortel
     

profile Nici Noosehead
profile Nici Noosehead
Foulers (no cas)

profile Nanna Northlight
profile Hannus Perssilmä
Badly Hurt'ers
profile Paidopka

profile Eldriz Ever-Frost retired
Serious Injurers
Killers
Ainearn
     

profile Nici Noosehead
Completions By
profile Misionn
profile Misionn
profile Salvyec
Interceptions By
     

profile Gulaz Gravedancer
MVP awards to
profile Hahnair
  Sustained Injuries  
-1 AV
profile Lorerit retired

victim healed by apoth
Death
     
Result added December 1st, 2019

Match notes
Indut Sentenced:
Bloodweiser Babe
Dirty Trick (Disturbing)

Taas sunnuntaiiltaan ajoittu tämäkin matsi; ei voi dokaa. Huonosti menee. Ei edes lahjuksiin riittäneet hillot kun sentään nuo PilvenHaltiat tulevat Hatemarchiin pelaamaan.

1.Puolikas
Keli on kaunis ja senkun kauniimmaksi muuttuu. Niin on kaunista jopa mustan haltian silmään ettei mokomat edes huomaa että matsi on jo käynnissä (Blitz) kun UNOt tulevat stondailemaan pallonputoamisalueelle. Seuraa tiukkaa painia monta vuoroa, jokunen cassekin siinä tulee, pallo hakataan ainakin kahdesti synkkien haltijoiden lapasesta, mutta niin vaan lopulta pääsee ihan perusdodgella ja perusgoogottimella Gulaz Gravedancer tekemään johtomaalin puolessavälissä erää.

Keli on kaunis ja senkun kauniimmaksi muuttuu. Uunos puskevat vastuttamastomasti sisään, Koko matsi pyörii käytännössä Earangin ympärillä kun hänen kaverinsa lyö tai häntä blitzataan. Senarien peli on taas Hannus Perssilmän kontoilla kun ilman taklauskykyä ei vaan saa millään UNOa persiilleen. UNOilla ei räiskäleenpaistossa ole mitään ongelmaa ja 1-1 tasoitus tuleekin tokavika vuorolla.

Keli on kaunis ja senkun kauniimmaksi muuttuu. Yhden vuoron hyökkäyksella ei taideta juuri saada aikaseksi kuin nolo syöttö takakentällä. Ja turha blitzi..

2.Puolikas
Keli on kaunis ja senkun kauniimmaksi muuttuu. Tämähän jo tiedettiinkin. Peruspuolustusta ja cassentekoa koittaa Senarit saada aikaiseksi kun ovat parin pelaajan etumatkalla. Perusjarrulla mennään 6 vuoroa ja kun ei tule cassea eikä foulaamallakaan saa ketään pois, on jo pakko käydä riskillä kimppuun kun kyllä ne UNOt muuten lopuksi maalaavat kuitenkin. Ei saa edes Perssilmä palloa irti ja se tulee jo maalintekoetäisyydelle, mutta sitten tulee pannusta eka räiskäle Senareillekin ja kriittisessä paikassa saadaan pallo irti, tosin se munataan saman tien maille tietymättömille kun jo vastaiskumaalia laskeskellaan.

Noh, UNO jengi lienee kanssa laskeskellut voittorahojansa, koska varma maali muuttuukin samantien uudelleen katastrofiksi pallonpoimintaongelmien vuoksi ja Senarit saavat syöttöpelillä pallo Riddiz Razorbladelle joka pääsee juoksemaan turvallisen kauas. Vaan yksi UNOcätcheri pääsee juoksemaan selkään kiinni, mutta eipä sen dodgeaminen ole sen vaikeampaa kuin viinilasin juominen. 2-1 Senareille varsin tapahtumarikkaan matsin päätteeksi.


Current Champions

 
Latest matches:
Season 16, Round 13
  0    Eternal Betrayers
  1    Altdorf Griffins
Season 16, Round 13
  1    The Sentenced
  2    Eternal Betrayers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League