Match result

Season 15, Round 2
Team badge
The Sentenced

gate: 25 000
0 TD score 4
0
 (0)
cas score
(kills)
5
(1) 
Team badge
Holy Bowl

     
TD Scorers
profile Lancelot the Brave
profile Robin the Notsowise
profile Robin the Notsowise
profile Loys the Divine
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
fans / random event
profile Loys the Divine
profile Fat Scratcher
foul by profile Nice Doug dead
Serious Injurers
Killers
profile Tall Albert
     

profile Fingraf Flamefrost
profile Fingraf Flamefrost
Completions By
Interceptions By
     

profile Nanna Northlight
MVP awards to
profile Handsome Mate II dead
  Sustained Injuries  

profile Sshar Shadegrown dead
Death
     
Result added November 22nd, 2018

Match notes
Indut Senarit:
Edril Sidewinder
Wandering Apothecary

Nonniin. Taas pääsee pelaamaan. Ihanaa, mahdollisuus menestyä ja saada elämäänsä täytettä. Valapatot on mukana, yksi puuttuu mutta reissumies paikkaa. Edellien menestysmatsi antoi Edrilille paikan olla uudemman kerran mukana koska kyllähän se toisella kerralla paremmin menee, eiks jeh? Valelääkäri kanssa mukaan.

No ei siinä mitään puolustamaan jouduttiin, mutta sittenhän on mahiksia vastaiskuihin. Bitch Elffimme Nanna Northlight aloittaa blitzaamalla tilaa että pääsemme pallon kimppuun ennenkuin se häkitetään, no se nyt ei vaan oikein onnistu joten muille tilaa tehdäkseen Nanna koittaa Dodgeta, mutta kompastuu taskusta pudonneeseen sahanteräiseen dildoonsa ja sukeltaa keskelle Bretonnialaisten poikien gäng-bang porukkaa. Nämä auttavatkin isolla jengillä dildon sinne minne pitää eli päin vittua joka sitten jäikin elämään loppupeliksi kaikkien Sentencedin pelaajien mieleen. Kaikki menikin päin vittua siitä eteenpäin.

Toisella rundilla olisi vielä häkkiin kasaus ollut mahdollista estää mutta se J-hon helvetin astrograniitti oli lähtenyt edellisessä matsissa kengissä mukaan ja saastuttanut haltioiden kotikentän. Sen missä on sellainen mulkun näköinen tyyppi nurmimaalauksessa juoksemassa hiki päässä, you know? No se stadioni poltetaan kunhan tilaisuus tulee.

Mutta pelissä oli sitten vielä hieman lisää tapahtumia, Darkkikset saavat armorin rikki! Ja KO tehtyä! Wooooohoooo! Toisessa matsissa jo toisen kerran armori rikki ja heti vaikutusta! Siitä innostuneena koko sakki on kuin ei matsia oliskaan ja pari-kolme haltiaa onnistuu dodgessakin! Kun Edril vielä hypnotisoi häkkyrää onnistuneesti niin pallohan jopa irrotellaan. Noh, joka tapauksessa se kohta meneteään kriittiseen feiluun. -Tai ei ainakaan suojauksen rakentaminen onnustu feilun ansiota. No mitä helvetin väliä?

Pallo lyödään vielä kahdesti irti patonkimiesten käsistä, mutta joko pelitilannesyöttö tai dodge tai joku muu mitä haltiat eivät voi feilata, feilaantuu ja juuri ennen erän loppua joku patapää tekee maalin. Synkkikset omalla vimppavuorolla heittävät bolleroa harjoitellen metrin verran ja kas sehän onnistuu kerrankin toisin kun edellisessä matsissa tai missään pelitilanne heitossa. Juhuu! Ensimmäiset starbapisteet! Siitä innostuneena kokeillaa josko saataisiin se eka kassekin tehtyä kun kerran onni näin potkii?? Eikun linjuri blitsaamaan tukijan kanssa jotain peruspörsää laidassa ja eihän siellä tahdo kaveri muuta kuin väistää, mutta koutsi huutaa että kaada se perkele vaikka menisitte molemmat (valittiin Both Down pushin sijaan kun vikavuoro)!!! No eipä mennyt molemmat, hassuviiksinen sammakonsyöjä pudistelee pölyjä sen jälkeen mutta musta haltia on tuhannen-vitun-perkeleen-aivan-siis-tosi-palasina (11+12+68 omasta blokista) sen jälkeen. No heippa vaan sullekin sitten. Kalllis oli tämä päybackillä tienattu Starbapiste joo.

Tuokalle vuorolle lähretään sentään höökimään. Laidasta läpi ja silleen. Juoksuetäisyydelle päästään mutta sinnä tulee sitten patapäät päälle ja paukuttaa pallit irti. No paukuttaa paljon muutakin. Kassee ja kokkia siis, mutta pallon kanssa. Sitäpä ei sitten pois otetakaan. Se kiikutetaan haltiapäätyyn.

Uusi yritys ja kun Perfect defencen jälkeen ole mitään mahista koittaa jatkaa tuota ah niin menestyksekästä haltioiden blokkipeliä joten heh syötetään taas ja sehän onnistuu! Jo toinen SPP yhdessä matsissa!!! Onkohan se ees sallittua?!? En tiedä mutta riemu on kova! Tosin yksi patapää hakee pallon ja vie sen haltiapäätyyn.

Vielä ihan pikkuisen erää jäljellä, aika onkin kulunut kuin siivillä kun kolmen vuoron aikana on kolme turnoveria ottanut ekalla nopanheitolla, yhden kerran näkyi kolmonen ennen seuraavaa kalloa/ykköstä. Sitä taas tervehdittiin leppoisasti nauraen. Siinä yhteydessä pari patapäätä hakee pallon ja vie sen taas haltiapäätyyn.

Matsin jälkeen mietitään että näinhän se meni, eipä tässä mitään yllättävää. Mutta kyllä se pitää oikeasti kysyä itseltäkin että miksi VITUSSA mä pelaan tätä?


go to previous page
Current Champions

 
Latest bulletins:
The Sentenced
Tuomittu kausi
Olihan kausi. Hanulle annettiin ...
Latest matches:
Season 15, Round 10
  1    Pohjolan Pitopalv...
  1    Holy Bowl
Season 15, Round 10
  1    Hunks of the Deep
  3    The Sentenced
Season 15, Round 10
  2    Happy Little Booz...
  2    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 9
  2    Holy Bowl
  1    The Sentenced
Season 15, Round 10
  3    Lancerock Right M...
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 9
  0    Hunks of the Deep
  1    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 9
  2    Nagash's Grave Br...
  2    FC Jasron Jokers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League