Match result

Season 2, round 13
Team badge
Tzeentch's Twisters

gate: 32 000
2 TD score 1
3
 (1)
cas score
(kills)
2
(1) 
Team badge
Altdorf Griffins

     

profile Karak "McCoy" Ratgutter Bounty (80000 gp)
profile Karak "McCoy" Ratgutter Bounty (80000 gp)
TD Scorers
profile Horst von Sturm
     
Foulers (no cas)

profile Rukha Scheisshuf
Badly Hurt'ers

profile Ser Drakar Zwergentoter
Serious Injurers
mercenary / fans / random event

profile Ser Drakar Zwergentoter
Killers
profile Eckel Angriff
     

profile Ser Algol the Blinder
Completions By
Interceptions By
     

profile Urktar Bloodthirster retired
MVP awards to
profile Rudolf Robust
  Sustained Injuries  
Niggling Injury
profile Karl Teufelskerl

profile Khazrak Weisshorn
-1 AV

profile Aurok Goblinbane dead
Death
profile Rudolf Narbe dead
     
Result added September 21st, 2008

Match notes
WItch Huntterien uhkailema ja sisuunnuttama Altdorf Griffins saapui Hatemarchiin näyttämään että "tässä mitään Kaaoksen suosikkipelikavereja olla!". Kyyti oli sen mukaista ja miestä kylmeni ottelussa kaksin kappalein. Ei ollut ystävyysottelusta puhettakaan.

Sää kaunis kuin morsian ja inducementtejä ei tarvittu kun kaksi kalleinta joukkuetta otti mittaa toisistaan.

1.Puolikas
Griffins lähtee hyökkäämään. BeerBeerin kaipaamaa "isojen poikien ottelua" ei nähdä kun Uzorg kaivaa persettään käytännössä koko erän ja Kaz vastaavasti makaa selällään ja parkuu koko erän.

Griffinien hyökkäys ei lähde kovin joutuun etenemään ja kaiken kukkuraksi vielä Twisterien Haltiabeastmani päättää koittaa että onkos se elämä niin helppoa kuin miltä se on sivusta katsoen haltiatiimeillä näyttänyt... Olihan se; Karak "McCoy" Ratgutter lähtee laitaa pitkin hillumaan ja dodgeaa 3x yhdellä miinuksella ja kerran ilman miikkoja ja kolauttaa pallon Ruhigerhandin käsistä poimien sen vielä talteen. Hölmistynyt henkäys kuuluu läpi kentän ja "plop, plop" kun purkka putoaa kummankin koutsin suupielestä. Pallo lyödään irti, mutta saadaa vielä toistamiseen handuun, mutta pallon varmistus ei onnistu kun Cassea tuleekin jo kun Khazrak Weisshorn koittaa normibiistmanina dodgeta ja ryllii siihen paikkaan = nilkat poikki (-MA), Osmock (=Apo) rynnii paikalle ja saa kuin saakin nilkat pydeen; tosin survaisten sorkillaan parannustanssia tanssiessaan kallon halki potilaalta (-AV)...

Twisterit koittavat foulilla parantaa mahdollisuuksiaan, mutta tuomarit ovat tarkkana kuten aina Twistereitä vastaan; kaveri pihalle ja ei mitään saatu aikaiseksi. Griffinit lähtevät tästä innostuneena painamaan maalia kohden ja eihän sille voi minkään; Hanu voi vaan toivoa jotan katastrofista kämmiä kun liigan heittokunkku Rolf Ruhigerhand lähtee heittämän palloa Wolfram Falkenheimlle... Koko kauden takkuillen toiminut syöttäjä-catheriakseli osoittaa taas ruosteisuutensa ja pallo fumblitaan laidan yli. Yleisö haluaa kuitenkin maalia ja kahden katsomon kautta pallotellen pallo heitetänkin takaisin Ruhigerhandin käteen! Tämä ei sitä kuitenkaan yllättyneenä osaa kopata talteen, vaan pudottaa sen jalkoihin ja Ser Algol the Blinder käy sen poimimassa Blitzin kera talteen. Twistereillä viimeinen vuoro ja koutsi katsookin ettei kyllä maaliin ole mahdollisuuksia ja käskee jo legendaarinsen kääpiösotahuudon "varmat blokit ensin pois"! Ihan normipäivä blokeissa kuitenkin. Sitten kun ei ole enää muuta tehtävissä niin koitetaan ny sitten heittää. Algol pistää nappipassiin kiinniolevan Karak "McCoy" Ratgutterin käteen joka poimii pallon, dodgeaa ja go-for-ittaa maaliin!!! Wohooo!!!

2.Puolikas
Toisella puoliajalla Twisterit lähtevät kokeilemaan josko saataisiin 1-0 pidettyä. Pallo viedään takakentälle "turvaan" ja muualla koitetaan saada aukkoa huonolla menestyksellä; Eckel Angriff tulee ja tappaa Aurok Goblinbanen kuin torakan siihen paikkaan. Ei hyvältä näytä. Ser Drakar Zwergentoter kuitenkin antaa lohtua täräyttämällä Karl Teufelskerln sairaalan puolelle. Palloa koitetaan lähennellä ja varmistaja Rukha Scheisshuf paketoi toisenkin Griffinin pihalle, mutta sitten ei voikaan mitään kun yhden miehen näytöksellä Horst von Sturm blitzaa pallon irti suojamiehestä välittämättä, poimii pallon ja kuskaa sen maaliin. 1-1. Keletys.

Noh, vielä lähdetään hyökkäämään ja kerrankin Kaz "the Ovechkin" saa jotain aikaan ja on laidalla kuninkaana pussaten linjamiehen pellolle. Laita kuitenkin tukitaan Griffinien toimesta, joten eipä jää paljon muuta kuin koittaa häkillä pitää tasapeli kasassa. Häkki tosin osottautuukin vahvaksi, etenkin kun Ser Drakar Zwergentoter vielä pistää linjamiehen teräsnyrkillään mullan alle. Ei olut Apolla siinä mitään sanomista. Häkkiä viedään eteenpäin ja otetaan päivän hahmo Karak "McCoy" Ratgutter sen keulille. Pysäytys ei onnistu ja viimeisellä vuorolla handärin ja go-for-itiin avulla tehdäänkin 2-1!!!

Griffineille jää kostovuoro vielä, mutta yleisö päättää ettei tollaista kattella ja ryntää kentälle (riot) ja niin kuivuu kostokin kasaan.

VOITTO!!! Kylläpä oli Hatemarchissa hämmästynyttä väkeä! Jopa sohvalle unohtunut Cheerlederikin tuumasi: "Siis älä nyt?? Voitiko sä muka???"

Lisäys: Ottelun jälkeen Pera the Griffin pisti 80 000gp panoksen Karak "McCoy" Ratgutterin päästä.

=====
Pera the Griffin
=====

Juuri noin siinä kävi kuin ylhäällä selostettiin


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League