Match result

Season 14, Round 4
Team badge
Twilight Princesses

gate: 32 000
2 TD score 1
2
 (2)
cas score
(kills)
2
(0) 
Team badge
Hunks of the Deep

     

profile Savariina
profile Peppiina
TD Scorers
profile Hotburble Soreblaster
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
fans / random event
Serious Injurers
profile IRYYQ'THANDETL'EABLOEG

profile Jetta dead
profile Stella dead
Killers
     
Completions By
profile Gristlepest dead
Interceptions By
     

profile Amanda dead
MVP awards to
profile Gnashnibbler dead
  Sustained Injuries  

profile Anne
Miss Next Game
Death
profile Gristlepest dead
profile Gnashnibbler dead
     
Result added January 27th, 2018

Match notes
Vesard. APO, Reroll, Babe

Prinsessat hieraisevat silmiäänkin kun nimetty saatana kätyreineen saapuu valkoisilla vankkureilla ja sanoo kohteliaasti päivää tytöille. Tässä on jotain ei-niin-saatanallista, eli pitänee tutkia kaverin taustat

Selvitetään mikä on totuus IRYYQ'THANDETL'EABLOEG in takana. Laitan kirjurin töihin salakirjoitusta ratkomaan kun asetumme puolustamaan. Sarvea, kiihkoa, väkisin ottamista tiedossa. Ei uskalleta laitojen viereen eikä tunnu hyvältä seisoskella keskustassakaan.

Pirulaiset ottavat pallon haltuun ja levittävät hyökkääjiä molempiin laitoihin. Seuraamme ja pysyttelemme poissa reunamilta.

Kirjuri päättelee että nimi on saatanallinen anagrammi, kirjuri hihittelee itsekseen. Hmm..

Hyökkäystä ei oikein saada täysin aisoihin eikä pelaajia kentältä joten puolustus joutuu venymään. Päähyökkäys kuitenkin saadaan aidattua erilleen toisen laidan joukosta ja khorne valitsee puolensa. Sarvekkaat ottavat tyttöjä kyllä alleen vaan eivät hekään poista kentältä.

Laitaan jää pallonkantaja maalintekoetäisyydelle, eikä Hunkseilla ole toisaalta varaa kessutellakaan, 1-0 pirulaisille.

Sade jatkuu, eikä takakentälle potkaistu pallo meinaa nousta. Kiihkoilijat pääsevät jo lähelle kunnes lopulta onneksi Anastasia saa nostettua pallon toisella, huh. IRYY'MIKÄS'AATANA tekee pelin ekan casualtin.

Savariina menee laitaan ja hunkseja saadaan taltutettua mukavasti makoilemaan. Vesardi myhäilee muttei heittele salamoita. Viimeisellä vuorolla händäri kiinni pari dodgea ja GFItä ja onnistuu! 1-1 puoliajalle.

Puoliajalla käskytettäessä kirjuri heittää ehdotuksen "Nettlebed holy Iraq gay" Jatkappa tutkimuksiasi, kuittaan. Tämä kaveri tykkää kaataa naisia, ei ole gay.

Sade jatkuu.. Pallo saadaan jossain vaiheessa haltuun ja hyökätään yhden ylivoimalla. Suojataan palloa tunteella ja vesardi tarkkailee paikkaa. Ollaan sen verran suojassa että päättää jatkaa tarkkailua.

Edetään laidasta ja Savariina tunkeutuu maalintekoalueelle. IRYYQ'MIKÄHEL'VETTI vetäsee omasta blokistaan (toiset tuplakallot samaan vuoroon) itsensä unille mutta lääkäri ryntää kentälle hieromaan sarvia joten muskelipuhveli jatkaa peliä.

Saadaan kolme pelaajaa lopulta maalintekoetäisyydelle, mutta sitten Savariina dodgeaa itellensä injuryn. Vaikeaks menee. Prinsessat tekevät kaksi cassea ja molemmat kuolettavia.

Vesardi heittää manalan tulipallon ja neljästä kaksi nurin mukaan lukien pallonkantaja Anastasia. Anastasia pysyy kuitenkin kentällä ja rähmii sateessa palloa eikä saa haltuun. Onneksi pirulaiset hunksit pysytyään pitämään kaukana pallosta

Viimeisellä vuorolla Tytöt kuka missäkin sarvessa istumassa, mutta maalintekoalueella Peppina vapaana. Anastasian pitää nostaa pallo 4+ surehandsilla, yks GFI, ja Peppiinan catch 4+.. kaikki tämä onnistuu. 2-1 Huh voitto vaikeimman kautta.

Kirjuri on ratkaissut saatanan arvoituksen:
IRYYQ THANDETL EABLOEG on oikeasti
DEATHLY GENTLE IRAQ BOY


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League