Match result

Season 14, Round 3
Team badge
Ogre Town Shitters

gate: 21 000
0 TD score 1
3
 (0)
cas score
(kills)
3
(0) 
Team badge
Frogs'Hit

     
TD Scorers
Quibbit
     
Foulers (no cas)

profile Rekkis
profile Rekkis
Otto Poski
Badly Hurt'ers
fans / random event
mercenary / star
Serious Injurers
mercenary / star
Killers
     
Completions By
Slippy
Interceptions By
     

profile Eikku Olema dead
MVP awards to
Quibbit
  Sustained Injuries  
Miss Next Game
mercenary / star
Hopalong

Die Nou retired
-1 AV
     
Result added January 6th, 2018

Match notes
indut:
wizzy
Hemlock - mr. star
Slibli
50k dirty trick

Siinähän sitä taas pelailtiin. Ennakko-odotukset huonot, BeerBeer! koutsaamassa todella noppavetoista joukkuetta.

Peli alkaa luonnollisesti Hittejen Blitzillä. Suurta vaaratilannetta ei varsinaisesti tule, mutta sammakot saa pienen paineen päälle mikä ikävästi hankaloittaa muuten niin räväkän nopeaa Shitters hyökkäystä. Hemlock näyttää miksi palkaa maksetaan ja puukottelee kierros kierrokselta, tosin kohtuullisen pienin tuloksi. Shitters nyrkit ei toimi eikä oikein päästä foulaamaankaan Hemlockia kuin kerran kolmen tukijan voimin. Ei stunnia kummempaa.

Sammakot saa pallonkin välillä irti, mutta varmasti Shitters poimii ja jatkaa etenemistä, kunnes kentän laidalla kävelee ilmeisesti toukka tai jotain muuta mielenkiintoista. Häkin nurkkamiehet jäävätä tätä luonnon mullistusta ihmettelemään sormet toistensa nenissä. Ei auta kuin lähteä tekemään maalia. Valitettavasti rolli menee jo heittoon ja +AG snotti ei osaa sitten enää laskeutua jaloilleen (kakkonen nopalla).

Sammakot poimivat sitten vain pallon ja kahdessa kierroksessa kirmaavat maaliin lähes omalta maaliviivaltaa. On ne nopeita.

Shittersillä kuitenkin vielä kolme vuoroa aikaa. Viimeisellä päästään pallon kanssa jo maaliviivan ylitse. Taas snotti ilmaan, tällä kertaa kyvytön snotti heitettynä ei osaa tulla jaloilleen (rerollattunakaan).

Toiseen erään sitten puolustelemaan. Sammakot luulevat päässeensä jo laidasta läpi, mutta enson snotti tukemaan, sitten toinen blitzillä ja both down -> pallo irti. Sammakot saavat taas kuitenkin pallon itselleen. Ei auta kuin toistaa temppu, tällä kertaa defender down. Käydään vielä noukkimassa pallo turvaan ja päästään vähän hyökkäyksen makuun. Mutta liika nenänkaivuu on liikaa eikä päästä riittävän nopeasti etenemään. Hyökkäys loppuu, ennen kuin päästään edes yrittämään snotti-heittomaalia.

Noh, huonomminkin ois hyvin helposti voinut käydä. BeerBeer!:in noppaonnen huomioiden ihme, että tulos vain 0-1 tappio. Eikö pahempia menetyksiä ja joku skillikin taisi tulla.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 4
  1    The Sentenced
  2    Happy Little Booz...
Season 15, Round 4
  1    Pohjolan Pitopalv...
  1    FC Jasron Jokers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League