Match result

Season 14, Round 1
Team badge
Frogs'Hit

gate: 22 000
0 TD score 2
2
 (0)
cas score
(kills)
5
(0) 
Team badge
Twilight Princesses

     
TD Scorers
profile Zelda
profile Anastasia
     
Foulers (no cas)

profile Bud Weiser
mercenary / star
Badly Hurt'ers
profile Esteri
profile Esteri
profile Jetta dead
Serious Injurers
fans / random event
fans / random event
Killers
     

profile Bud Weiser
Completions By
Interceptions By
     

Hopalong
MVP awards to
profile Savariina
  Sustained Injuries  

Quibbit
Niggling Injury

Lollihops
-1 AG
     
Result added December 29th, 2017

Match notes
Slibli
Hemlock
Bloodweiser babes

==== Frpgs'Hit ====

BeerBeer potee joulun jälkeistä masennustaan valtaistuimellaan - ei näkynyt pukkia, pässiä eikä muorikaan antanut piiskaa, voiko elämä tästä synkemmäksi muuttua.
Ei aikaakaan kun yksi lakeija parkkeeraa kärrynsä linnan porteille ja kehoittaa hyppäämään pukille - on jälleen se aika kun täytyy lähteä valloittamaan maailmaa-

BeerBeer hyppää kuskin paikalle. Vieressä istuu joku hyypiö joka huikkaa KROUK. Hyppääs kuule tonne takaboxiin kurnuttaan kun sieltä kuulostas olevan kavereitas.

EI sitä jumalatonta kurnutusta kestänyt montaa minuuttia kuunnella joten kurvattiin paikalliseen markettiin ostamaan muutama sima. Mukaan tarttui myös lihatiskiltä "K-kaupan Väisk aka hemlocki" sekä "stondaava puliveivari aka sibli".

Saavumme aina niin äklön pinkkiseen prinsessa areenalle. Kättelemme vastustajan koutsin / suoritamme pakolliset rupattelut. Mikäs joukkue sulla on kyydissä kysyy hän. Ei tietoa kerro sinä kun kerran tunnut tietävän.

Jahans näyttävät sammakoilta, juu tiedän nämä kertoo hän. Voin kertoa sulle myös heidän kyvyt.
- isolla rupisammakolla suurin kyky on raapia persaustaan..... joojoo vastaan nopeasti, ketä kiinnostaa eiköhän ne kentällä sit seviä.

Half 1:
Aloitamme höökiasennon virittelyä. Jumalatonta loikkimista sinne tänne järkyttävän kurnutuksen kera. Ei saatana pääkivunhan tästä saa kun tota katselee/kuuntelee. BeerBeer vetäsee eka siman huiviinsa / heittää lähintä sammakkoa tölkillä takaraivoon (trow a rock). Sammakko lazarettii / muu joukkue hiljeni. Doddiin nyt rauha palasi tännekin eli aletaan pelaamaan.

K-kaupan Väiski het aluksi yrittää tylsällä kinkkuveitsellä puhkoa yhden prinsessan kalvoja, mutta ei onnaa. Palkkioksi tästä saipi sit blitsosen poskelleen (KO).
Alamme kuitenkin tekemään jotain häkkiä BigDaddyn taakse. Muuten hyvä suunnitelma mutta Daddy päättää sit ottaa pienet päiksyt nurmessa jonka jälkeen pallo pomputellaan yhden sammakon päänupin kautta prinsessan käteen.
Prinsessat alkoivat sit leikkimään kotista tällä pallolla areenan kulmassa. Vimosella rundilla tekasivat sit maalin.

Prinsessa --> 1 casse + 3 KO
Sammakot --> Ei edes yhtään kaatoa

Half 2:
2 puuuis KO:sta eli lähdemme täydellä puolustamaan. Het ekalla lyömme ekan kaadon/cassen. Väiskikin käy puukottaan stunnin arvosta eli tästähän voi tulla ihan peli.....
Pallolliseenkin päästää blitsaamaan yhdellä -> tönö. Nooh tönötetään hänet sit laitaan ja varvistelemmaan viereen. Väiski juoksee iskuetäisyydelle. Muut sammakot mukamas sitoo muut prinsessat . Juu eihän se nyt noin helposti mene eli löivät kaikki "suojaajat" jotenkin päin nurmea / blitsaavat Väiskin lazarettiin. Varvistelin lyövät nurmeen pallonkantajalla.
Ei hätiä otamme yhden nojaajan pallonkantajaan ja leeppiblitsataan nurmeksen sammakolla --> kallo,tönö (perkele). Doddiin sithe lyövät kumpaisenkin pönöttävän nurmeen ja karkaavat aamuruskoa kohden......

Siinä oli paikka. Kun sitä ei hyödynnetty, alkoi kärsimystarina. Leepataan nenälleen --> lazarettos (-AG) ja dodget alkoi toimimaan vielä huonommin kuin eka erässä, joka sinänsä on jo saavutus. Pallonkantajaan ei päästä enään kiinni, tekevät siis vimosellaan maalin.

Vittumainen tuomari (prinsessa?) ei päästä meitä niin helpolla vaan vaatii että pelaamme vielä ylimääräiset rundit (riot). Nooh läpytellääs nää sit - grindataan heitto ja viimeinen rundi aloitetaan Big Daddyn ekoilla mutta luultavasti ei vikoilla TUPLA KALLOIULLA.

Prinsessat --> 4 cas + 2 KO
sammakot --> lukuisia kaatoja mistä ei kuitrenkaan saatu tuhhua + 2 cas + 1 KO

......jaa se teaserissä lupailtu huima skandaalilehtimäinen paljastus:
HarzRat kertoili alkukättelyssä BeerBeer:lle Frogs'Hit:n skillit, mutta "unohti" kertoa jotta blitzereillä oli jumppiuppi, skele.
Ei voi näköjään keneenkään luottaa eli ennen seuraavaa matsia lupaa opiskella kurnuttajieni nimet, historiat yms.

Sviddu että K-kaupan Väiski oli kova sälli, saatan palkata uudestaankin?!?:
Löi kax kertaa --> huti + stunn
Otti nyrkistä kax kertaa --> KO + BH

Sibli sentäs pysyi koko matsin kentällä / koko ajan siellä missä nyrkitettiin. Kieltämättä about puolet ajasta nurmessa mutta kuitenkin. Nooh jos blitzerit olis "muistaneet" käyttää sitä jumppiupposta viereisen ruohon korren vierestä niin ehken olis saanut useamman kiekan katsella maailman menoa ihan pystypäin......


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 1
  0    Nagash's Grave Br...
  2    Happy Little Booz...
Season 15, Round 1
  1    Pohjolan Pitopalv...
  0    The Sentenced
Season 15, Round 1
  0    Holy Bowl
  0    Hunks of the Deep
Season 15, Round 1
  2    Lancerock Right M...
  2    FC Jasron Jokers
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League