Match result

Season 2, round 11
Team badge
Voice of the Woods

gate: 34 000
SEASON RECORD
1 TD score 2
0
 (0)
cas score
(kills)
2
(1) 
Team badge
Altdorf Griffins

     

profile Efnas Swiftseeker Bounty (70000 gp) retired
TD Scorers
profile Hermann Blitz
profile Eckel Angriff
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
profile Wilfried Stubbe
Serious Injurers
Killers
profile Joakim Sprengung
     
Completions By
profile Rolf Ruhigerhand
profile Rolf Ruhigerhand
Interceptions By
     

profile Tirisnen Crystalhorn dead
MVP awards to
profile Horst von Sturm
  Sustained Injuries  

Lora Icefang dead
Death
     
Result added September 12th, 2008

Match notes
WoW Inducment +200 000 card: Buzzing (WoW valmentajan mielestä huonoin mahdollinen)

========
Pera The Griffin
========

Peli oli periaatteessa WoW:n kotimatsi, mutta pelattiin Altdorfin kentällä. Wood Elfit eivät ole vieläkään raaskineet raivata sen verta aukkoa kotimetsäänsä, että pystyisi Blood Bowl pelin järjestämään (missähän muuten harjoittelevat????). Tosin suippokorva faneja löytyi Altdorfiin astikkin 17000 ja saman verran oli myös Griffineillä - joten katsomot pullistelivat väkijoukoista.

Myös Vanhan Koulukunnan Kaivelija oli ilmestynyt katsomoon scouttaamaan haltioiden pelitaktiikoita. Tosin ei pystynyt naurultaan katsomaan kuin neljäsosapelin, kun joutui vatsakramppien takia poistumaan paikalta - nauru ei aina pidennä ikää...

1. Erä
Alkaa Griffin hyökkäyksellä. Vihreät pavunvarret ryhmittyvät keskelle puolustukseen ja jättävät reunat auki. Tämä tarkoittaa nopeata ja vaivatonta kahden kierroksen syöttö Rolf Ruhigerhand -> juoksu Hermann Blitz maalia. 0 - 1 Griffineille.

"Vanha Kaivelija" tosin huudahtaa katsomosta enteellisesti, että "siinähän meni puolet enemmän aikaa, kun tulevassa tasoituksessa!!!". Näin tosiaan käy ja Griffinien potkaisija jopa auttaa aisiaa potkaisemalla pallon yli rajoista. Efnas Swiftseeker saa pallon lahjaksi kätöseen ja vaaditaan vain yksi pieni Pushaus ja Efnas Swiftseeker juoksee kuin lehti tuulessa koko kentän poikki maaliin - liigan ensimmäinen yhden kierroksen maali on tosiasia!!! -> Opetuksena on, että palloa ei missään nimessä saa potkaista yli rajojen WoW:a vastaan.

Griffineille jää ruhtinaalliset kuusi kierrosta aikaa tehdä johtomaali ja Griffin valmentaja ajatteleekin, että tästä pelistahän tulee varsinainen maalikarkelo. Hyökkäys lähtee samaan malliin liikenteeseen kuin ensimmäiselläkin kertaa, mutta hyytyy jostain syystä ja muuttuu painimiseksi. Tässä välissä taisi kuolla yksi haltia, kun Griffinien voimablitzeri Joakim Sprengung survaisee raudoitetut rystysensä pitkäkorvan kitalaesta kallonpohjaan. Näin Griffinienkin tappotili on aukaistu. Juho the Papu pistää erikoiskorttinsa pöytään "Buzzing" ja toisesta wardancerista tulee Frenzy blockkikone, jolla johtomaali estetään.

2. Erä
Alkaa keijukaisten hyökkäyksellä ja Griffin valmentajan miettiessä, että miten hemmetissä se yhden kierroksen maali estetään. Puolustus vedetään todella taakse ja eturiviin jätetään kolme "vapaaehtoista". Aloituspotku tähdätään todella keskelle kenttää ettei se vaan missään nimessä mene yli rajojen.

Haltiat aloittavat hyökkäyksen ja nähdään sellainen ihme, että syöttö fumblataan omiin jalkoihin keskiviivan tuntumassa. Omat miehet ovat tietysti aivan liian kaukana syvässä puolustuksessa, jotta palloon päästäisiin kiinni. Sen verran kuitenkin tämä fumblaus auttaa, että suippokorvien nopsajalka saadaan kiinni ja hässäkkä päälle. Tästä alkaakin varsinainen pallon poiminta, blockkaus, pallon pommpimis, poiminta, blockkaus jne... rumpa, jossa pallo vaihtaa omistajaa koko ajan. Lopuksi Juho the Papu pistää valmennuskortistaan salaisen kuvion ja juoksuttaa toisen wardancerin (Buzzing) syvälle Griffinien puolustualueelle ja jää ihmettelemään, kun Griffin pelaajat eivät välitä tästä liikkeestä tuon taivaallista. Seuraavalla vuorolla keijut esittävät haltioiden parasta osaamista -> Pick up (miinuksilla), pari dodgea, juoksu hand-off, juoksu, pari dodgea, tarkka syöttö yksin jätetylle wardancerille (maali näyttää varmalta haltiavalmentajan pelikirjassa) ja pallo kolahtaa wardanceria takaraivoon - Juho oli unohtanut, että Buzzing antaa myös No Hands kyvyn. Griffinit hyökkäävät paikalle ja poimivat pallon. Tämän jälkeen oikeaoppinen häkki keskikentälle ja toiseksi viimeisellä vuorolla juoksu hand off Rolf Ruhigerhand ja maalijuoksu Eckel Angriff. 1 - 2 johtomaali. Griffinvalmentaja taputtaa itseään selkään ja juhlii voittoa jo mielessään.

Pystykorvilla enään yksi vuoro jäljellä ja Griffinit järjestyvät perinteiseen pouolustusneliöön keskelle, jotta vältyttäisiin injuryiltä. Tähän Juho the Papu vinosti hymyillen tokaisee, että tästähän voikin sitten tehdä vielä yhden kierroksen maalin kun on puhdas juoksulinjakin - Doh, läpsäisee Pera The Griffin otsaansa ja kutsuu porukat kasaan keskikentälle järjestäen puolustuksen uusiksi (Perfect Defence tuli kerrankin oikeaan aikaan - tosin se on aina oikeaan aikaan jos sellaisen saa).

Puolustuksen uudelleen järjestely ei paljoa autanut sillä jälleen kerran blitzataan Efnas Swiftseeker mentävä pieni reikä puolustukseen ja kolmella dodgella painaa tuo pikakiitäjä yksin kohti maalialuetta. Griffinien jo varmalta näyttänyt voitto on haihtumassa vain kolmen go-for-it:n jälkeen, mutta jo ensimmäisellä menee leuka pystyssä painavan pitkäkorvan lenkkarin nauhat solmuun ja re-rollitkin on jo poltettu jää tasoitus onneksi tekemättä. Griffin coach huokaisee helpoituksesta ja kiittää noppajumalia tällä kertaa.

Voitto!!!


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League