Match result

Season 2, round 10
Team badge
HellSiN Zombers

gate: 24 000
0 TD score 0
1
 (0)
cas score
(kills)
4
(1) 
Team badge
Tzeentch's Twisters

     
TD Scorers
     
Foulers (no cas)

profile Neim Death
Badly Hurt'ers
foul
profile Jore the Harmless dead
foul
Serious Injurers
Killers
profile Rukha Scheisshuf
     
Completions By
profile Rargarth the Marked dead
Interceptions By
     

profile Fëanor Sáralondë
MVP awards to
profile Khazrak Weisshorn
  Sustained Injuries  

profile Kras Landing dead
Death
     
Result added August 26th, 2008

Match notes
Ensimmäinen Kabalvisionin tarjoama peli pelattu!

Kalrat kommentit:

Peli pelattiin rankassa kaatosateessa ja pallonkäsittely oli kuin kääpiöillä konsanaan. Jostain syystä pelaajilla oli kuivan kelin hanskat ja pallo ei kertakaikkiaan pysynyt käsissä. Wünder ja Baüm myös molemmat häpäisivät itsensä ja joutuivat katselemaan pelin suurilta osin kentän laidalla. Molemmat olivat myös tuplakallojen suosiossa. Jos tästä pelistä jotain opittiin, niin niistä opeista ei ole mitään hyötyä. Pelaajat laitetaan entistä kovemman kurin alle ja harjoituksia lisätään.

1. erä

Ensimmäinen erä lähti liikkelle heti tstseenejä suosien ja puolustus tekee äkkilähdön. Zombers saa kuitenkin pallon ja lähtee kuljettamaan palloa maaliin kohti. Toisen kierroksen päätteeksi Boo Giiman ampaisee maaliviivan viereen. Puolustus pääsee blitsaamaan Buuta, mutta Buu väistää ja jää seisomaan maalin läheisyyteen. Vain dodge ja maali, mutta ei, Buu kompastuu omiin jalkoihinsa (2x epäonnistunut dodge) ja pallo karkaa.

Tsetseenit keräävät rivinsä, mutta Zombers saa taas pallon irti. Tällä kertaa koitetaan heittää se laidan kautta, mutta pallo lipeää sormista ja tippuu heittäjän viereen. Jälleen muutaman vuoron päästä saadaan pallo haltuun ja päästään yrittämään, mutta olipa syynä taas tuplakallot, epäonnistunut rerollattu dodge tai mikä sitten olikaan, niin palloa ei saada maaliin.

2. erä

Erä alkaa taas kaaoksessa ja tuomarit katsovat parhaakseen nostaa kytkintä. Ilmeisesti tiedossa oleva verilöyly innoittaa tuomarit seuraamaan peliä mieluumin Two Hammers pubin uusista kabalvision kristallipalloista.

Tsetseenit saavat pallon sopivasti eteensä ja kasaavat heti häkin. Zombers asettuu häkin eteen muodostaen lujan puolustuslinjan ja tseenssit muodostavat tiiviin sumpun keskikentälle. Juudas Dreed yrittää leap:ata häkin keskelle, mutta kaatuu matkalla ja jää häkin keskelle murjottavaksi. Tseenssien pehmohanskat eivät kuitenkaan pure raudanlujan wightin panssareihin ja seuraavalla vuorolla Juudas blitsaa pallon irti. Pallo bounssaa kuitenkin taas kaaos pelaajan räpylään, joten ainoaksi konstiksi jää piirittää mies.

Kaaos warriori ei näe henkiriepunsa pitimiksi muuta mahdollisuutta kuin heittää pallo laitaan. Kuin ihmeen kaupalla tämä onnistuu häkin keskeltä (kutonen) ja vastaanottokin onnistuu (vitonen). Näin tsetseenit pistävät efortin laidasta läpi pääsyyn.

Zombers kerää kuitenkin lihansa vielä puolustukseen ja saa kuin saakin puolustuslinjan pitämään. Tsetseenien onni kuitenkin jyllää ja kohta on mädät lihat pinossa tainnoksissa kentällä, ainoastaan Zee Sus pitää hyökkäyksen aisoissa. Zee seisoo kuin jumala kaaoksen keskellä ja tsetseenit eivät pääse nostamaan palloa vapaasti. Tässä tuoksinassa kellokin unohtuu ja tsetseenit eivät jätä itselleen mahdollisuutta viimeisen kierroksen maaliin, peli näin ollen 0-0.

Summa summaarumrum: Mikään ei oikein onnistunut, tuplakallot suosi ja muutenkin tärkeimmällä hetkellä ei rerollitkaan auttaneet. Onneksi ei tullut enempää turpaan ja selvittiin tasurilla...

##################################################

Hanu:

Matsiin lähdettiin melkoisen fatalistisella mielellä; pelataan ny peli pois että pääsee siitäkin. Mitään odotuksia ei valmentajalla eikä joukkueella ollut; varusteet on surkeiksi todetut ja taidot liian vähäiset. Matkalla peliin soitettiin kotikentällä suurta suosiota saavuttanutta Sentencediä "No Tomorrow" -kappaleen lyriikoita hyräillen rikkinäisten vankkurien kyydissä:

"The final fight is getting near
And they were right, we will lose...
Come this far no turning back
A kiss before it all turns black
My stars have fallen from the sky
My dreams have faded into the Night
No Tomorrow
not for me
Pain and Sorrow
all I see
All I feel"

1.Puolikas
Kaatosateessa pelatun pelin aloitus annetaan Zombereille. Ei siihen mitään syytä ollut; jotainhan siinä piti päättää. Se päätettiin että tilanteita ei pelätä; fumble tai kuolema! Tällä päästiinkin yllättämään Häslinki Zombbien hyökkäys (Blitz) kuitenkaan saamatta mitään ihmeellisempää aikaiseksi; palloa lähdettiin hakemaan, mutta niin sitten Go-for-itissä meni sorkat solmuun ja kaaduttiin turvalleen pallon viereen... Kalratti lähti hyökkäämään ja taisipa heti tervetuliaiseksi monottaa samaa kaveria kylkeen, mutta "Fumble TAI kuolema" pelasti kun fumble oli jo päällä.
Chaos Warriorit kasaantuivat samalle laidalle Werewolffien kanssa koska selvää oli että sieltä pusketaan. Ja sieltähän tultiinkin; kohta oli Baum oottelemassa syöttöä maaliviivalla, mutta Häslinki Zomberit tössivät pallonsa kanssa pudotellen sen jalkoihinsa, niin Rammer Sterben kävi tuuppaamassa susimiehen maaliviivalta katsomoon. Eihän sille mitään käynyt.
Boltsia ei kuitenkaan saatu itselleen vielä vaan Kras Landing koitti paeta maalia kohden. Toinen takavarmistaja Rukha Scheisshuf sai kuitenkin sen kiinni onnistumatta lyömään palloa irti, mutta onnistuen kaatamaan ghoulin sen rimpuloidessa irti pallon kanssa. Pallo saatiin itselle ja keskemmälle kenttää parin varmistaja kanssa kun Kras Landing kömpii ylös ja alkaa solvaamaan Rukhaa ja Hanuakin siinä samassa; Rukha Scheisshuf tuumaa jotta tollasta ei kuunnella ja sulkeenkin sitten nyrkkiä heilauttamalla ghoulin turvan. Lopullisesti. Koittaa se Kalratti vielä rotankusellaan saada ghoulia regeneroitumaan, mutta turhaa on työnsä... -Tämä mädäntynyt ja valmiiksi maustettu ghouli on valmis Ol' Skool Mainareiden juhlapöytään!
Pallonkantaja saadaan piiritettyä, mutta purku onnistuu kuitenkin toiselle laidalle epätarkalla syötöllä. Loppuerä menee pyöriskellessä ja Twisterien lepäillessä taju kankaalla kentällä; panssarit olivat koko erän aivan surkeita; lähes puolet blokeista meni panssarista läpi, mutta piiskalla ja lekalla koulutetut pelaajat olivat niin kovia että pelkillä stunneilla selvittiin yhtä knockkia ja yhtä badly hurttia lukuunottamatta. Noh maalinteko kuitenkin estettiin.

2.puolikas
Tuomarit tosiaan lähtivät haneen, arvatenkin Kalratti oli maksanut niille sievoisen summan että tämä pääsisi kostamaan kokemansa oikeudet vääryyksillä. Tämä iskikin nyt Kalratin omaan nilkkaan joka on jo Liigalehdessäkin hehkutellut "Kuka on foulannu onnistuneesti eniten, lällällää!!! Mistäs ne helposti näkee, lällällää?".
Noh, Twisterit lähtivät hyökkäämään keskeltä; piruako sitä vastuita väistelemään. Häkki kasaan ja turpeloon. Momentum oli sitä luokkaa ettei Kalratti foulaamaan ehtinyt juuri lainkaan, mutta Twisterit potkivat parikin tyyppiä ihan päreiksi, mutta toki ne regeneroituivat vaihtoboksissa. Häslinkiläiset pelasivat ihan kiitettävästi komeasti ja olivat jo päästä palloonkin käsiksi, niin Rargarth the Marked joutui heittämään boltsin uhatusta asemasta turvallisemmille vesille. Helppo nakki. Jälkeen jäi sellainen sekamelska Twistereitä ja Häsläreitä että vuorokaupalla sitä löytiin ennenkuin tilaa tuli. Jore the Harmless loi yhden vastustajan taas regeneroitumaan vaihtoboksiin. Miltähän olisi rosteri näyttänyt ilman jatkuvasti onnistuvaa regenerointia (kaikki 3 kpl laillista onnistui) mietti Hanu kentän laidalla?
Uhrautuvalla pelillä ja Flesh Golemin uskomattoman jämäkän puolustuksen avulla (3:lla nopalla koitettiin kaataa, mutta ei) Twisterien hyökkäys tosin hyytyi niin ettei maaliin ehditty; Häsläreitä kyllä rankaistiin oikein isän, vai sanoisinko enon kädellä; viimeisellä vuorolla heitä oli 2 pystyssä ja 6 stunnissa ja 3 ressuboksissa regeneroituneena. Vielä olisi pelaajien tehnyt mieli potkaista kerran maassa makaavaa viimeisellä omalla kierroksella, mutta "Antaa olla; eivät nuo ole sen arvoisia" huusi Hanu kentän laidalta. Häslärit olivat tästä pieksennästä niin järkyttyneitä etteivät uskaltaneet edes pieraista viime vuorollaan vaan huutelivat että "Tää on tässä, juu!!" heti kun voivat.

Ja tämä kaikki siis meni livenä Cabalvisionin testilähetyksessä. Voisi jopa sanoa että julkisuuden paineet romahduttivat Kalratin tänään.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League