Match result

Season 2, round 9
Team badge
Savra F.C.

gate: 33 000
1 TD score 2
1
 (0)
cas score
(kills)
0
(0) 
Team badge
Boneyard Lizbetz

     

Redo Wingseer
TD Scorers
Break a lag
Break a lag
     
Foulers (no cas)

Badman
Badly Hurt'ers
Serious Injurers
Killers
     

Redo Wingseer
Redo Wingseer
profile Miro Moonbreak Bounty (40000 gp)
Completions By
Interceptions By
     

Badman
MVP awards to
mercenary
  Sustained Injuries  
     
Result added August 19th, 2008

Match notes
Harza:

Savra lienee ottanut loman liian rennosti koska tauon jälkeen otettiin heti neppariin 2-1. Vastustaja oli kyllä hankala, yksi pahimmista koskaan.

Liskot panivat kaiken peliin, ottivat Sliblin ja 50k rahaa peliin että saivat mercenary Sauruksen.

1. jakso:
Liskoille hyökkäys, tekivät häkkiä. Savra hakkasi skinkin lasuun, yleisö toisen. Yksi Saurus nuijittiin knockkiin. Häkki kesti ja viimeisellä llissujen vuorolla skinkki veti 5xdodge ja juoksi maalialueelle. pallonkantajaskinkki 2x go for it, hand off ja kiinnniotto onnistui.

Savra koittaa viimeisellä vuorolla hakata liskoja mutta tuloksena vain stunnia. Lohdutuspassi onnistuu.

2. jakso
Savran hyökkäys, liskot pelaavat kahden vajaalla. Savra pitää palloa ja valittavana on tasoitusmaali hitaasti tai nopeasti. Tehdään nopea ja uskotaan pallonriistoon koska liskot vajaalla.*****Koska Saurus oli tulossa kovaa kyytiä Vishy raukkaa kohti, joka hätäisesti haluaa pallosta heti eroon. Voidaanhan tuota sanoa päätökseksi myös***** Maali 5. vuorolla. Saurusta foulattiin ja hakattiin mutta stunnedia pahempaa ei aikaan saatu.

Liskot ottavat kickoffin vastaan ja rerollilla saavat pallon käteen. *****Pakko myöntää oli lähellä lipsahtaa****** savra lyö reikää Sauruslinjaan. Blitzeriiskee kahden nopan blokilla pallonkantajaa mutta saa vain puskua aikaan. Lisko dodgeaa irti ja riuhtaisee hail mary passin******Hienosti sanottu en itsekkään olisi osannut paremmin sanoa***** Savran linjan taakse.

Pallo pomppii kahden skinkin väliin.******Suojana oli muuten Saurus ja kolmaskin Skikki****** Blitzeri kaataa toisen ja Vera lähtee hakemaan palloa. Nosto feilaa rerollattunakin (3+ riittää). Pallo putoaa kahden Savralaisen jalkojen juureen.

Skinkki tulee siihen ja nostaa pallon käpälään (nosto roll 5).****Kivaa kun joskus jokin onnistuu***** Dodge irti ja köpöttelee maaliin. 2-1 liskoille.

Savra koittaa viimeisellä vuorolla vetää liskoja kuonoon, mutta ei onnistu. Lohdutuspassi onnistuu.

Cassen tehnyt Badman toteaa matsin jälkeen Harzalle
-Taidan olla jengin vahvin jätkä (+ST)

******Casualtin puutetta taas, mutta numerothan ne ratkaisee.... :) *****
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lissut:

Noinhan se meni, mutta muituttaisin, että oikeasti häkkiä hakattiin 6 rundia ja ilman vaikutuksia. Tämän jälkeen 7 vuorolla Suuremmoiset skinkit kärsimättömine jalkoineen livahtivat ruodusta yhtä aikaa molempiin laitoihin, jolloin vastustaja huomasikin olevansa ihan pihalla häkinpöllyytäminen oli herpaannuttanut huomion muualle. Huomatkaa, hieno häkki! Seurauksena tietysti armoton ajjojahti ja blizausta kehiin onnistui, mutta mielestäni väärä pipo. Jäljelle toisessa laidassa oli jäänyt liukkaampi kaveri, joka lopulta suikkelehti 5 pelaajan välistä ja totta 5 dodgea... :) Stuntykin hiukan auttoi.

Tästä yllärista innostuneena skinkki häkissä alkoi hervottomana huudella, että ovea auki ja sassiin, kun kerrankin keskikentällä 7 ruudukon mentävä aukko. Noh tietystihän pikku sankarille oli annettava tilaisuus. Näin tuuletellen, kuin rakkauselokuvan hidastetussa tapaamiskohtauksessa juoksee skinkki heilutellen palloa ja pyrähdyksestä uupuneena ojentaa lopulta kaverilleen pallon maalissa, jotta he voisivat jakaa tälläisen hienon hetken.

Toisen erän tapahtumat onkin sijoiteltu korjattuina Savran tarinoinnin väliin.... Merkkinä ******


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League