Match notes
Harzan muistikuvia Pelitapahtumista:

Savrafaneja paikalla ennätysyleisö 21.000 katsojaa!

1. Jakso
Griffineille hyökkäys. Catcheri tuodaan suojattuna maalintekoetäisyydelle. Pallonkantaja koittaa juosta ja heittää Quick pass: 2, rr 1. Pallo Savralle. Uzorg lämää pallon irti Mirolta. Dauntless Halo kostaa Uzorgille ja line-elf koittaa nostaa palloa 2, rr 2. Pallo pomppaa Griffinien Blitzerille joka saa sen räpylään.

Noh, Savran peliä seurannut Wizard haluaa ikuistaa tämän tilanteen kameraansa. Kohdistus on hyvä, mutta salamavalo hieman reistailee ja siitä sinkoaa -> Lightning Bolt blitzeriin päin, pallo takas maahan. Griffini nostaa sen ja lähtee heittämään edelleen suojattuna olevalle catcherille, mutta Duze katkaisee syötön.

Duze vaihtaa laitaa jossa Savralauma odottelee ilman Griffinien seuraa. Savra tekee pienoista elffiaitaa ja pallo annetaan Xadalle joka juoksee pallon maaliin Savan 7. vuorolla.

Harza huokaisee, että hyvin meni, Griifinihyökkäys katkaistu, kohta puoliaika ja alkaa oma draivi. Mutta Savrapelaajat järjestävät koutsilleen vielä pienen yllätyksen viimeisellä vuorolla. Kick off potkaistaan riskillä lähelle keskiviivaa laitaan jonka Griffinit ovat jättäneet aika avoimeksi. Pallo jää siihen hyvin ja Savrapelaajat ovat hereillä (Blitz). Puolustus kääntyy hetkessä hyökkäykseksi kun Xada nappaa ulottuvilla olevan pallon ja tekee Savran viimeisellä vuorolla maalin: 2-0!

2. jakso
Savralle hyökkäysvuoro -> Pelin ratkettua ensimmäisellä jaksolla toinen jakso olikin sitten maali-iloittelua. Savra teki vuorollaan 3-0 sitten Griffinit 3-1, sitten Savra 4-1 ja lopulta Griffinit 4-2.

Xadalle hattutemppu 3 maalia ja kahdessa pelissä Xada tehnyt nyt 5 maalia. Pelin käännekohta oli Griffinien tumpulointi ja hetki sen jälkeen Duzen inteception.

Peran kommentit

1. erä
hyökkäys alkaa ihan mallikkaasti, mutta jo moneen kertaa todettu quick pass ei vain suostu irtoamaan kädestä ja pallo putoaa jalkoihin. Tästä alkaa vaikeudet ja palloa kahmitaan kaksin käsin puolin ja toisin (tai no haltioden tapauksesa yksikin käsi riittää). Griffinit sen vielä vihdoin saavat ja onnistuneella syötöllä tilanne voisi vielä pelastua - onni on tietysti mustien haltioiden puolella ja heidän ihka ensimmäinen interception onnistuu - jee...onneksi olkoon.. tapu,tapu jne... Haltiat syötöllä toimittavat toiseen kentälaitaan ja juoksemalla maaliin 0 - 1.

Itselleni ei jää kuin yksi kierros ja siten ei mahdollisuutta tehdä maalia. Joten ryhmitetään miehet turpaanlyöntiasentoon. Tietysti Blitz! puolustajille ja kaiken hyvän päälle riskillä tähdätty pallo jää pelattavaksi. Puolustajilla onkin yhtäkkiä kaksi kierrosta aikaa tehdä maali ja saavat ekan vuoron - itselläni ei miehet ole puolustus vaan turpaanlyötiasennossa, joten pallo on nopeasti omassa maalissa.

2. erä
Peli on käytännössä ratkennut ja Savralla vielä hyökkäysvuoro. Paljon ei ole tehtävissä kun Savra luikertelee 0-3 johdon. Griffinitkin saavat toisessa erässä kunniansa pelastettua ja tehtyä loppujen lopuksi kaksi maalia eli toinen erä päättyi sitten 2-2, mutta ekaerän katastrofi teki tehtävänsä.

Peli hävittiin 4 - 2 ja Savralaisille ei tainnut tulla edes hiki. No, vahingoilta vältytiin - tosin sitä ei myöskään saatu aikaan. Katsotaan mitä jatkossa tuleman pitää...