Match result

Season 6, round 1
Team badge
Star Wreckers

gate: 6 000
2 TD score 2
2
 (0)
cas score
(kills)
3
(1) 
High Elf logo
no custom badge
Team Arquen Wenesse

     

profile Rikor Mortis
profile Rikor Mortis
TD Scorers
profile Melarwen Elertauré
profile Laidiriel Galonlinde
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
profile Niduralda Tanerethor

profile Dickard dead
profile Shitty
Serious Injurers
profile Héra Aldadhen retired
Killers
Amarilla Toraagalhûn dead
     

profile Boner Bounty (80000 gp) retired
profile Ta-daa!
Completions By
profile Melarwen Elertauré
Beriteltha Ealotauré
Rodiel Tathdiir
Raiira Aldadiir
Interceptions By
     

profile Dickard dead
MVP awards to
profile Ananna Aldaeme
  Sustained Injuries  
Miss Next Game
Beriteltha Ealotauré

profile Fukov retired
-1 MA
-1 AG
profile Héra Aldadhen retired

profile Spooky dead
Death
     
Result added August 30th, 2010

Match notes
Hanu:

Ihanainen päiv oli alkanut, ja Von Hanu ratsasti aukkoja katsellen.

1.Puolikas
Lantinheitossa tulee voitto. Kuuma on kuin firman pannuhuoneessa, mutta onneksi keli jäähtyy kuin baarista bongattu tyttö punkassa housujen riisumisen jälkeen. (Sweltering Heat -> Nice weather)

Eikun laidasta sisään. Nopea maali siis, vaikka puolustuslinja on juuri anti-slanni... Pallo käteen kun vaan ykkönen feilaa... 1 Reroll 1. Jep. Haltiat rupevat hakkaamaan: -MA Fukoville ja kevyet mullat Spookylle. Voi vittu! Catheri vainaa! Siinä meni sitten alkukausi! No nostataas pallo: 1 reroll 3! Kädessä!!! Sitten Leapataan eteenpäin: vaan 1 feilaa: no mikäs se sietä tuli? No 1 !?! Sitten haltiat kolauttavat vielä kolmannen pois kasseboksiin. Ei saatana! 2 vuoroa ja 3 poissa! Vitutus on sellainen ettei sitten oikeestaa enää mitään muistakaan. 1-0 Haltioille.

Koitetaans taas. Leappinoppa ei toimi ja vääntö on hurjaa. Jotenkin kummassa se tasoitusmaali sieltä tuli. En muista. Pelattiin sitten kai selkärangalla. Ykkösiä muistettiin kyllä heittää. Rerolleja tuli aina lisää ja kaikki käytettiin (5 kpl).

2.Puolikas
Pallo haltioille. Sitä koitetaan riistää käsistä, mutta Catcherin leappiykkönen (en muista kuinka mones) varmistaa ettei saada mitään aikaan. Haltiat pelaavat hienon heittokuvion ja siellähän se lepää! 2-1! Tuuletukset on sellaiset että naapureitakin naurattaa...

Eikun vastaiskuun. Yksi saatiin cassena pois ja höökimään. Pallo vaihtaa taasen muutamaan kertaan omistajaa, mutta niin Slannit vaan sisulla vääntävät pallon taas Rikor Mortisille joka ei ole ihan ykkösmies kuin muut ovat ja leappaakin siitä sitten maaliin!!! Tasan 2-2!!! Haltiat varmistavat oman pään ja niin ei sitten lisämaaleja tule kummallekkaan. Pyrrhoksen tasapeli.

+ Pari skilliä
+ Taistelutasuri vajaasta ja ykkösistä huolimatta
+ Perhanan jännä peli
- Ykkösiä oli enemmän kuin formuloiden kuninkuusluokassa
- Catcheri heti vainaa ja linjurille -MA. kauden menestysmahikset olivat aika siinä.

TAW

Epäonnisen kääpiönheittokokeilun pohjalta TAWikset uusivat pelikalustoaan, ennen pitkäkoipisten pitkätukkien kohtaamista. Uudet pääkallonopat keinonahkaisessa pussukassa herättivät slannien valmentajassa lähinnä hyvitystä. "Nyt tulee kalloja" totesi hän vitsikkäästi ja paljonhan niitä tulikin, monessa CASSESSA kalloja oli näkyvissä 5-6 kappaletta per noppa... hahahahahaaa

[1. puoliaika]

Peli alkoi juuri kuten piti, hyvällä aloituskuviolla saatiin pitkätukkakommarihipeiltä vauhti ja pomppiminen pois. vastustajan noppatuuri oli niin heikkoa, että rupesi ihan säälittämään. Mieleen palasivat omat heikon tuurin pelit, tuolta se siis näyttää.

Halitjoiden handarit, heitot ja dodget toimivat jälleen kerran mainiosti. Laidiriel Galonlinde saama avausmaali riehaannutti kivipihan olemattoman katsomon. Haltijat pääsivät siis ansaitsemaansa johtoon.

Valitettavasti TAWikset eivät saaneet viritettyä riittävästi piikkilankaa omalla kenttäpuoliskolleen ja siten nuo mutantit pääsivät pomppimalla tekemään maalin.

[2. puoliaika]

Slannit onnistuvat telomaan TAWiksille lisää scrimmagekamaa. -AG sattuu, mutta so not, uudelle Tapolan Merville löytyy tilaa aloituksesta. TAWiksilla on nyt heittää kaksi hidasta ja kömpelöä naista aloitukseen. Katsotaan mitä pahaa saadaan aikaan :)

Haltijat toimivat kuten haltijat ja näyttävät slanneille, miksi heidän kuuluu olla häviöllä ja jäädä häviölle. GFI:llä pallo haltuun ja siitä syöttömaali- jiihaa. Slannit eivät tätä kuitenkaan ymmärtäneet, siksi onneton tasapeli.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League