Match result

Season 6, Startschuss
Team badge
Wooden Pints

gate: 8 000
1 TD score 0
2
 (0)
cas score
(kills)
0
(0) 
High Elf logo
no custom badge
Team Arquen Wenesse

     

Blauthmathi Hintelä
TD Scorers
     
Foulers (no cas)

mercenary / fans / random event
Badly Hurt'ers

Kolfuld Musta retired
Serious Injurers
Killers
     
Completions By
Interceptions By
     

Agiás Armoton
MVP awards to
profile Ananna Aldaeme
  Sustained Injuries  
-1 MA
profile Mednathwen Gwalond retired
     
Result added August 26th, 2010

Match notes
---------------------
Kääpiömuistelmia
--------------------
Wooden Pints pelaajien keskuudessa käy kuhina ja porina kuin tyhjässä vatsassa johon kipataan kolme kolpakkoa sahtia. Joukkue kerääntyy kentänreunalle odottamaan suurta hetkeään - ensimmäistä virallista mestaruusliiga Blood Bowl peliään. Valmentajakin on päästetty kentän reunalle ja ongittu ylös oluttynnyristä, jossa on ollut likoamassa parisen viikkoa. Tällä keinolla oltiin saatu haltialemu pois ja mahdolliset Nurgles Rott pesäkkeet tuhottua - vaikka jotkut väittävätkin ettei se olisi mahdollista, mutta kyllä kääpiö tietää...

Vastaansa PuuTuopit saavat keijukaisretkueen pohjoisesta...

-----
1. erä
Kääpiöt aloittavat hyökkäyksen syysmyrskyssä ja kaatosateessa. Itsevarma ja innokas kääpiölauma ryhmittyy hyökkäykseen ja sitten se alkaa... mitä helvettiä tuumii rääsyinen valmentaja... peli ja season 6 aloitettaan TuplaKalloilla, josta tosin selvittiin kentän laidalta annetun vaisun ja varovaisen opastuksen avulla. Seuraavaksi ihmetellään kolme kierrosta, että miten vaikeata se on se pallon maastapoimiminen ja kaveri vielä kehtaa CV:sään pitää mainintaa VarmatKädet...

Nöyryytetty, pahoinpidelty ja kidnapattu valmentaja pyörittelee epäuskoisesti päätään, kun katsoo kääpiölauman kohellusta kentällä - ei ole selvästikkään mikään salaisuus miksi kaverit eivät olleet kelvanneet mihinkään toiseen joukkueeseen.

Minkäänlaista blockauskoulutusta ei ole näköjään saatu, kun kukaan ei ekakierroksella muista edes lyödä tosissaan - kaverit tönitään kumoon, mutta armourin hajoittaminen unohdetaan kokonaan ja sitä myöten ei tietenkään tarvitse edes yrittää casualtyn tekoa... ja se pallonpomintaräpellys on sitten oma lukunsa (satoi sitten vettä tai ei)

Onneksi pallo pysyy pomppiessaan kuitenkin kääpiöhärdellin sisäpuolella ja haltiatkin keskittyvät enemmän kääpiöiden väistelyyn, kuin pallonhakuun tai haastamiseen...

Toinen troll slayer muistaa yhtäkkiä roolinsa ja tönäisee haltiablitzerin lähes tyhjään katsomoon, joka kumauttaa päänsä tyhjään penkkiriviin -> KO boxiin huilaamaan.

Kun Blauthmathi Hintelä vihdoin ja viimein saa sen pallon karvaisiin sormiinsa, niin loppuerä sitä kuljettellaan rauhallisesti kohti maalia ja viimeisellä vuorolla sitten maaliviivan yli.

-----
2.erä
Väliajalla valmentaja yrittää ehdotella jotain pelillisiä perusasioita joukkueelleen ja saa vastauksekseen murahduksia...

Haltioiden hyökkäysryhmityksen järjestely on kuin lehmän ruokailu - hidasta ja rauhallista - joten kääpiöt kyllästyvät odottamiseen ja syöksyvät blitziin. Tönimistä ja tönimistä... siis se lyöntiharjoitus pitää järjestää tuumii valmenaja.

Sen verran kääpiöiden varaslähtö sekoittaa haltiakuviot, että koko loppuerä menee dodgeiluksi ja pallon siirtelyksi haltioiden puolelta. Tosin pääsevät yrittämään yhtä syöttömaalia, mutta kaatosaade tekee temput ja pallo livahtaa katsomoon.

Viimeisellä minuutillä kääpiötkin vapautuvat iloiseen kääpiöpelaamiseen ja hakkaavat kaikkea mikä liikkuu tehden ne kaksi minimi casualtyä...

Peli 1 - 0 kääpiöille ja season 6 avattu.

------------------------------------
Totuus tulee haltioiden suusta
------------------------------------

Juopuneiden kääpiöiden suusta ei tule muuta kuin kuolaa. Ylimyselffien kuolematon sanonta, "autuaita ovat kääpiöt,sillä heidän jalkansa ovat lähimpänä maata" auttoi TAW:iksia asennoitumaan pahalta haisevaan vastustajaan sekä hänen tiimiinsä oikealla tavalla.

[1. puoliaika]

Ensimmäinen puoliaika meni siihen, kun hajuhaittoja pakenevat elffit dodgeilivat irti naisenkipeistä kääpiöistä. Muutaman lähentymisyrityksen aikana kääpiöt kyllä saivat naiset selälleen, mutta itse asiaan ei kyllä päästy, kun ansioitunut coachi unohti viskata niitä noppia.

Kääpiöt selkeästi menivät hämilleen tästä, koska mäkimiesmäistä naisenhakkaamista ei saatu alkuun, kuin vasta ihan viimeisellä hetkellä. Pitkään näytti siltä, että tämän kauden kääpiöjoukkue ei ole muuta, kuin puuskuttava, lyhytjalkainen ja heikkonyrkkinen juoppolauma.

ENsimmäisen puoliajan synkin hetki koitti, kun kääpiöt saivat sen ainokaisen aikaan.

[2. puoliaika]

Haltiat miettivät pelityyliään ja päättävät ryhtyä pelaamaan enemmän kuin haltijat ja vähmmän kuin ihmiset, joilla on nelosen ketteryys. Hyökkäystä pitkitetään, koska ajatuksena on nerokkaasti saada kääpiöiden painopiste jompaan kumpaan laitaan. Hidas ja vajaaälyinen poppoo ei kuitenkaan ymmärrä mennä edes näin ilmeiseen ansaan.

Haltijamainen taituruus oli sään jumalien armosta kuohittu ihmismäiselle tasolle. Pygmijoukkuetta lisääntynyt kömpelyys ei haitannut, sillä kuinka joku voisikaan olla liian kömpelö? Rankkasade sai aikaan sen, että ansaittu ja armollinen tasoitusmaali lipesi käsistä.

Koko ottelusta jäi paha maku suuhun ja se johtuu vain siitä, että TAWisten jumalainen isähahmo ja valmentaja, personal trainer ja nerouden patouma, joutui olemaan ilman huikkaa koko illan. Huono noppatuuri vaivasi sekä ihmismäinen pelkuruus- haltiat vaativat selkeästi enemmän sankaripeliä.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League