Match result

Season 4, Cross-Over 6
Team badge
Voice of the Woods

gate: 30 000
3 TD score 2
1
 (1)
cas score
(kills)
0
(0) 
Team badge
Nurgle's Blessed Carcases

     

profile Nihat Dustwanderer
Jeyan WIttypaw dead
Jeyan WIttypaw dead
TD Scorers
profile Late Yksisarvi
profile Masa Etukeno
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
Serious Injurers

profile Lys Alana Scarblade dead
Killers
     

profile Holy Shadowleaf
profile Holy Shadowleaf
Nevy Humblefist
Completions By
profile Pate Cor' Sosta dead
Interceptions By
     

Jeyan WIttypaw dead
MVP awards to
profile Tane Cor' Sosta dead
  Sustained Injuries  
Death
profile Rane Cor' Sosta dead
     
Result added August 24th, 2009

Match notes
----------
Pera the blessed one
----------

Kesä sitten päättyi kirjaimellisesti syksyn oikullisiin sääilmiöihin. Pelitunnelman nostatus ja kannustuslaulut aloitettiin vielä ns. hyvän sään aikana. Mutta itse pelin aikana sää oli vuoroin lumimyrskyä ja vuoroin järjetöntä kuumuutta.

1, erä
NBC kannattajat eivät olleet ehtineet vielä persaustaan katsomon penkkiin istuttaa, kun VoWin viherpiiperöt jo tekaisivat maalin kahdessa kierroksessa... mitä tapahtui - kysyi spitaalinen kun silmänsä päälle astui??

NBC valmentaja puhisee, että tätäks tää taas on ...kele. No, äijät rumalla ilmeellä hyökkäysasemiin ja raivolla kimppuun... ja heps VoW tekee 2 - 0. Pate änkyttää valmentajalle jotain "... vittu, emmää tierä, tuolta se tuli ja tonne se meni... otti vielä pallonkin... ihan hullua, vittu..."

NBC valmentajan verisuonet pullistuvat ohimoilla epäilyttävästi ja sylki lentää, kun hän kiroo ja haukkuu pelaajiaan. On se nyt saatana, jos ei yhtä maalia saada tehtyä. Äijät miettivät aivan jotain muuta kuin itse peliä - jokainen stadionilla pystyy näkemään, ettei mihinkään tekemiseen keskitytä vaan ne hoidetaan puoliksi tai jätetään tekemättä kokonaan ja re-rollit on nopeasti poltettu.

Sen verran noituminen tehoaa, että ekavuorolla NBC:n äijät saavat kuin saavatkin puristettua kavennusmaalin. Tämä oli oikeasti hieno taistelumaali ja ensimmäinen kerta pelissä kun onnistumisia tapahtui. Maali tehtiin tyyliin Masa Etukeno ylös nurmesta - kolmen suippokorvan keskeltä Blitz - GoForIt - GoForIt - ja maaliin odottamaan syöttöä. Pate Cor' Sosta juoksee sen minkä eteenpäin pääsee ja Long Pass + Catch -> 2 - 1 kavennusmaali on tosiasia ja eka erä loppu.

2.erä
Alkaa NBC:n hyökkäyksellä, joten valmentaja kuvittelee mielessään tasoitusta ja sitten pieni mahdollisuus taisteluvoitoon. NBC rivistö (tai ne jotka eivät pyörtyneet edellisen hyökkäyksen jälkeen kuumudessa) asettuvat jykevään hyökkäysasentoon. Aloituspotku ilmassa ja rähinä päälle... katsomo huokaisee ja hurraa, kun VoW:n porkkananpurijat tekaisevat 3 - 1. Se on sitten siinä... yritetään nyt edes sitä cassea tai kavennusta pisteiden toivossa.

3 - 2 kavennus saadaan aikaiseksi omalla viimeisellä vuorolla, kun Late Yksisarvi kuljettaa varmoin käsineen pallon maaliin - vaikkakin Warcancerit yrittävät parhaansa mukaan ahdistella. Cassea ei tule vaikka kuinka hakataan tai halataan... ei sitten millään.

Rane Cor' Sosta vaatii päästä kentälle viimeiseksi tuniksi, koska ei ole koko pelin aikana vielä sinne päässyt VoW:n olessa "puolustuksessa" lähes koko pelin. No, Rane päästetään irti ja sinnehän kaveri ryntää ryminällä ja seuraavassa hetkessä kannetaan juhlasaattueessa raatona sieltä pois. Peli ohi ja Ranen juhlapeijaiset käyntiin...

Loppukommentti: Pelin päätyttyä laitettiin joukkueet sivuun ja alettiin ottaa valmentajiista mittaa - mies miestä vastaan. Ja, tämän koitoksen Pera vei 3 - 0!!!


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 15, Round 5
  3    Holy Bowl
  0    FC Jasron Jokers
Season 15, Round 5
  1    The Sentenced
  2    Nagash's Grave Br...
Season 15, Round 5
  0    Happy Little Booz...
  3    Pohjolan Pitopalv...
Season 15, Round 4
  1    Holy Bowl
  0    Lancerock Right M...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League