Match result

Season 3, Round 10
Team badge
Korven Kuninkaat

gate: 37 000
0 TD score 2
1
 (1)
cas score
(kills)
4
(0) 
Team badge
Ol' Skool Miners

     
TD Scorers
profile Bemp Quarryhead Bounty (50000 gp) dead
profile Hebel Rockjar
     
Foulers (no cas)
Badly Hurt'ers
profile Haldo Coalbagger
profile Polpol the Maniac
profile Polpol the Maniac
profile Rempo the Insane
Serious Injurers

profile Matheus retired
Killers
     
Completions By
Interceptions By
     

profile Jukeli Bounty (40000 gp) dead
MVP awards to
profile Farp Stonebrain
  Sustained Injuries  
Death
profile Romba Holestad dead
     
Result added March 18th, 2009

Match notes
Indut:
Wilhelm Chaney
Boomer Eziasson

Koko kausi tapeltiin ja kaikki valui hiekkaan viimeisessä matsissa. Ekassa erässä tuli kaikki matsin onnistumiset (3) ja toka erä oli sitäkin silkampaa scheissea.

1.Puolikas
Lantinheitto voitettiin (1. onnistuminen) ja tuplakalloilla lähdetään Perfect Defenceä vastaan. Vesku vastaa tuplakalloilla, mutta rerolli hoitaa Kylmätassun heti kärkeen casseboksiin. Knockkiboksissä käy vilske ja kohta kannetaan jo kuolleen näköinen Jukelikin sisään, mutta Apo pelastaa ressuboksiin (2. onnistuminen). Vajaalla ollaan pakotettuja riskeihin ja pallo menetetään. Jonkun turnin viime sekunneilla (ah miten pelin kannalta tärkeään paikkaan kuten kellostakin voi päätellä) Matheus Frenzyblokkaa Romba Holestadn hengiltä (3. onnistuminen). Muuten ei välissä eikä sen jälkeen yhtään mikään onnistu. OSM tekee lopuksi maalin ja pahalta näyttää.

2.Puolikas
Pelihuumoria ihme kyllä riitti vielä toisen erän alkuun ja siihen sitten Nuffle päättikin sitten tarttua että ei tän hauskaa pidä olla. Pommit lentää harmittomasti sinne tänne, blokit ei toimi, dodget ei toimi, casse/knokkiboksin ovi käy vinhaan. Jukeli juoksee takanurkkaan karkuun että henki säilyisi kun ei ole mitään voitettavaa ja juokseekin reeniksi ympyrää yhden vuoron kun on ainut pelaaja joka voi mitään tehdä. OSM tekee taas maalin.
Paybackkivuorolla saadaan hyvä kolmen blokin ketju kasattua mutta onko yllätys ettei ole mitään iloa? Ettei Hittolainen varmasti onnistuisi missään? Syöttöäkin vielä kokeillaan lopuksi mutta tarviiko sanoa miten kävi?

Vittu että voi olla perseestä matsi.

-----------------------

OSM:n Muistelmat

Ennätysyleisö, 37000 katsojaa oli saapunut katselemaan tätä lohkon ratkaisevaa ottelua.

Vanhat tutut Boomer ja Hra Chaney olivat taas saapuneet vastustajan joukkioihin kylvämään tuhoa ja sekasortoa. OSM:n valmentaja kävi jututtamassa molempia ennen peliä, hauskoja veikkoja kun ovat. Naurettiin ja toivotettiin onnea.

Lantti lensi korkealle goblintuomarin kädestä, ja putosi KK:lle suosiolliseen asentoon.
Valitsivat höökin.

Erä I

OSM oli harjoitellut viekkautta edellisen pelin jälkeen, ensin aseteltiin se perinteisen näköinen vastaanottoryhmittymä hämäämään KK:n hyökkäysjärjestelyjä. Juuri ennen pallon potkaisua kääpiöt kentän väreihin sointuneena vaihtoivat paikkaa optimaalisempaan asemaan; pois pörröisen peikon vierestä susi-ihmisten viereen.

KK aloitti scrimmage linen kaatamisen tuplakalloilla, molemmat valmentajat nauroivat vapautuneesti. Hanu vilkuili viskipulloa. Rerolli sentään auttoi, ja kääpiöitä saatiin kaadettua maahan.

Tasoittavalla OSM käskytti Rempon blitzaamaan lumipeikkoa. Rempo otti neljän ruudun vauhdin, kävi kirkuen (ja punajuurelle haisten) Kylymätassu:n kimppuun. Kappas! Neljä tyhjää silmäreikää tuijottaa kohti taivasta! Ja taas valmentajat nauroivat. Rerollia kehiin, peikko maahan ja casseboksiin. Taisi pari muutakin kaatuilla muualla. Hanu kaatoi viskiä lasiin.

Seuraavalla kierroksella saatiin joku muukin hoidettua huilipuolelle.

Palloa yritettiin pantata KK:n takakentällä, missä Leppäkeihäs ja joku linjahemmo (se viiksekäs jolla ei ollut paitaa, tiedättehän) odottelivat sopivaa rakoa päästäksen viskomaan palloa Jukeli:n käsiin.
Tällainenhan ei ole Blood Bowlin hengen mukaista! Rempo ja Haldo lähtivät siis haastamaan pallonviejää että saadaan peliä aikaan. Kuka sitä nyt pelkästään tapella haluaa...
Hanu otti oluen ja viskin

Samaan aikaan hupaisa tragedia nosti päätään keskikentällä, hyökkäyksen oikealla laidalla; Matheus otti ja juoksi Romba Holestad:n läpi nostattaen purppuran pilven jättäen vain Romban saappaat kentälle.

Tässä kohtaa Hanu katsoi aiheelliseksi tehdä ratkaiseva liike ja saada pallo liikkeelle.
Kovaan ääneen hän julisti, "Nyt tehdään tyylikäs peliliike!". OSM:n valmentaja repesi tahattomaan nauruun: "Höhöhahah, sä sanoit tyylikäs... höhöhihi!"
Tarkoitus oli ilmeisesti hoitaa Chaneyn vierestä kääpiö pois, tehdä pallonkantajalla dodge, GFI, hand off, sitten maahan kaadettu Jukeli nousee ylös, dodgeaa Bempin vierestä maalialueelle GFI:llä, parilla ja lopuksi Chaney vain juoksee viereen, tekee heiton, maali, 1-0. Re-rollikin käytössä.
Noh, ensin se blocki meni käteen, toivottua tulosta ei ilmeisesti saatu, ja re-roll ei tuonut muutosta tilanteeseen. Seuraavaksi se Leppäkeihäs:n dodge, hienoa työtä. Ilmeisesti liian monimutkainen suunnitelma sai heittäjän suoraviivaiseen toimintaan tottuneen pään sekaisin, ja kompastui palloon heti GFI:ssä.
Viskilasi oli taas täynnä.

No, mikäs siinä. Kaadetaan jengi nurin, Bemp Quarryhead nostaa pallon kainaloon. Pidetään vastustaja maassa ja Bemp juoksentelee maaliin viimeisellä, 0-1.

Erä II

KK saa kuin saakin KO-boksista täyden kentällisen puolustukseen. Viskin ja oluen siemailun välistä KK:n valmentaja ilmaisee huolensa pelaajiensa selviytymisestä, olisivat nyt pysyneet siellä.

Pallo tipahtaa vasempaan laitaan, mistä Hebel Rockjar käy sen nappaamassa kainaloon. Vasemmalle laidalle ja keskelle syntyy painiporukoita, missä yritetään saada selville, kuka jää, kuka ei. Useimmat KK:sta eivät. Hittolainen kulkeutuu sivurajan tuntumaan, ja Grath Hammerhead näkee tilaisuutensa tulleen. Hanu kysyy, onko tuolla se grab, mihin Vesku että juu. Hermostunut nauru tukahtuu kommenttiin "loistavaa", joka taasen loppuu kurlausääneen viskin soljuessa kurkkuun. Hittolainen kävelee naama näkkärillä ressuboksiin.

Laidalla nähdään perinteinen värikäs kääpiöjuna pallomiehen koittaessa pysyä erossa pommimiehen erikoisista.
Siinä kranaattikeskityksessä kaatui OSM:a ja KK:ta kuin Sommessa ikään.

KK:n pelaajat saadaan aidattua OSM:n puolustuksen puolelle, vain Chaney haluaa tehdä vielä vastarintaa ja blitzailla juoksijaa kohti, kaatuen kuitenkin pieniin kääpiöihin.

Viimeisenä niittinä laitetaan kierroksessa kolme KK:n pelaajaa KO-boksiin.

0-2.

Kerran otetaan vielä turpaan, onneksi mitään ei tapahdu.

Sitten jaetaan parhaan pelaajan palkinnot, Jukeli saa pystin hengissäpysymisestään ja Farp säälistä.

Rahaa kaatuu OSM:n laareihin 80000gp:tä. KK käy pelin hengen mukaisesti kokoamassa voittonsa katsomon tuolien väliin tipahtaneista kolikoista, 10000gp löytyy.

Enää on jäljellä juhlat, KK Hanu kärjessään lähtee kaupungin keskustaan juhlimaan kauden loppua rantapallo kainalossaan.


go to previous page
Current Champions

 
Latest matches:
Season 14, Final
  2    Twilight Princesses
  0    Nurgle's Blessed ...
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League